0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

и аз съм тук, пожелавам ви спокойни почивни дни
*
Приятен уикенд на всички !  :beach1:

Весел и изпълнен с много положителни емоции уйкенд и от мен :balk_177: :bighug:
*
Здравейте милички мои,днес имам рожден ден и много искам да ви почерпя,ама така и не разбрах как да кача снимки :oops:.Ако може някой да ми помогне с една тортичка :)
Желая ви много усмихнат ден и много положителни тестчета оттук нататък !
Целувки

P.S Гери ми обясни за снимките,ама аз съм си малко  osi_13
« Последна редакция: Август 14, 2011, 11:35:22 am от jolie16 »

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!

Честит рожден ден :D! С пожелание да си жива и здрава и много скоро да получиш така мечтания подарък!
*
Гери , благодаря ти миличка! :bighug: :bighug: :balk_104:

:happy_birthday_1: :happy_birthday_1: Jolie16,

Да си много здрава и щастлива и ти желая скоро най-хубавия подарък да получиш-поне едно пухкаво бебенце :) Весел празник

:happy_birthday_1: :ballons: :ballons:
Честито Жоли, бъди здрава и все така упорита
jolie16 Честит Рожден Ден и от мен мила!
Бъди жива и здрава и знай,че Мечтите се сбъдват!
МЕЧТАЙ !!!
  :happy_birthday_1: :party: :balk_21: :balk_7:
 :happy_birthday_1: Jolie16... с пожелание преди всичко да си здрава, както и всички около теб и съвсем скоро да увеличите семейството :)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
jolie16 :happy_birthday_1: Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти много здраве, щастие и сбъднати мечти и в най-скоро време да станете трима може и четирима :) :party:
Добър вечер слънца  :sunshine: :sunshine: :sunshine:
Jolie

Бъди много здрава и в скоро време твоята мечта да стане реалност  :bighug: :bighug:
За твое здраве мила  :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:  :lol:
Стискам палчета за всички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Целувки !
Лека вечер на всички !

Вярвам!!!!
*
jolie16  :band: :happy_birthday_1:. Пожелавам ти много здраве,и всичко най-хубаво .И скоро да получиш прекрасния подарък
Честит Рожден Ден, Жоли! /с малко закъснение :) /

Бъди здрава и много щастлива, и нека най-съкровените то желания се сбъднат - като за начало едно малко, сладко, здраво и прекрасно бебче !
*
Много ви благодаря за искрените пожелания!Получих хубави пожелания от приятели и познати,но вашите най-много ме зарадваха и ме накараха да се усмихна.
Много ви целувам и  :youwoman: ( в множ.число)
Приятен ден, а на тези които днес празнуват имен ден - да им е честито!Бъдете зрави и много щастливи и нека мечтите ви се сбъднат...

Добро утро сладури  :) !
Хайде чакам ви на масата  :D

Честит имен ден на всички които носят името Мария   :balk_5:
Лека и успешна седмица на всички !

Вярвам!!!!
Йоли, честит празник на патерици и от мен. Бъди здрава и нека всички твои мечти се сбъднат в най-скоро време. Целувам те!
Днес съм на поредния преглед и може би ще се реши дали да ходя за редукция или не. Вчера много се преуморих с чистенето и много ме боля корема.
Пожелавам на всички лек и ползотворен ден!
Честито на всички именнички!
Честит Рожден Ден със закъснение и от мен. Честит Имен Ден на всички празнуващи.
Благодаря и за закуската, добре ми дойде!
В духа на днешния празник желая от сърце всички да сме здрави и мечтата ни да се сбъдне !
Здравейте
Честит имен ден на празнуващите, бъдете здрави
Бебешори радвам се че отново си на линия :D
Здравейтееее милички,от давна не съм писала но бях две седмици отпуска. Ходих на моренце после и малко на Балкан и сега съм заредена с нови сили  :D
Честито на момичетата видели две чертички много леки бременности , и сладки бебчета на финала.
Честито на рожденничките много здраве,щастие и успехи.
Честити имен ден на всички празнуващи :D
И успех на всички останали момичета.
Аз не чакам на 24.08.тогава ще се разбере каква сме я свършили,лек и спорен ден на всички  :D :D :D