0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Жоли,честит ти рожден ден/с голямо закъснение/! Пожелавам само щастливи моменти от тук нататък!
Честит иман ден на всички именички! Днес е хубав дени нека Божията майка да помага на всички ни!

С риск да подразня някои от вас, три дена се разкъсах от фестивал!! Много е зареждащо!! :lol: :lol:
Имаше и семейства ск малки деца,даже бебета.Не знам дали е правилно.Не мога да давам съвети,все пак още не съм татко! Може пък така да дават по-добро възп5итание и култура още от най-малка детска възраст.В буквалния смисъл! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
ra40, чак до Пловдив стигна славата на този фестивал. :)
Догодина и ние сме там, живот и здраве! :)
*
Честит празник!
Да ви закриля и помага Божията майка!
Добро утро :) и хубав ден за всички!

Хайде момичета и ra4o, месеца започна мнооого добре с няколко  :bfp: коя е следващата с  :bfp:  , аз чакам  :bfp: на 20.08 :)

Привет момичета и ra4o!
Хайде на закуска!
И аз съм отпуска и се приготвям за почивка на Балкан и за 2 сватби!
Лек и спорен слънчев ден!
« Последна редакция: Август 16, 2011, 09:53:21 am от sismondi »
*
добър ден момичета! По традиция ,както се вижда ,и днес закуската е просто перфектна! :youwoman: Сис,абе голяма радост ще трбвя да ви е споходила-цели две сватби!!! :lol: Дано да е след почивката,че да имате сили и за двете! :wink:
Елис,противно на разбиранията,че летните месеци не са най-подходящите за забременяване или поне за процедури,макар и малко изненадващо и за мен самият  8O, август се оказа доста "плодовит"! :lol: Това единствено може да ни амбицира,че за хубавите събития време няма,нали? така че,никакво спиране с опитите  :bed: Е ,дано не се правят по график,че много натоварва! :wink: Той 20.08. не е далече,но както обичам да казвам,този тест ще просто "за протокола" :lol: :lol:! От сега се вижда един ясен  :bfp1:с едно мноооо дебелооо ЧХГ  :goodluck:
Серена,щом сте толкова "навити" за  :band: :band: то от мене ще имате своевременна информация относно поканените групи! Ако не друго,това пожне мога да ви давам! osi_9
Здравейте и от мен
Радвам се че се раздвижи малко темата
Лек ден
*
Ехо... как сте днес?
Аз мисля този месец да не си купувам никакви тестова за бременост предварително. Ако не ми дойде до 5 септември, чак тогава ще направя тест,че вече два пъти ми се случва правя тест сутринта - отрицателен и следобед идва лелката. А и температурата ми е някак ниска.  :?

Хайде успех на всички, стскам палчета  :crossfingers:
Добро утро на всички  :D

Ra40, както казват старите хора, от твоите уста в Божиите уши! Да ти се връща и на теб и на всички момичета във форума!

Прекрасен ден за всички и само положителни емоции да ви съпътстват през целия ден!

П.П. Според мен всичко е необходимо да се прави с любов, а не по график, че графика сигурно ще развали всичко

Исках и да ви почерпя с една закуска, но нещо с тези картинки не се справих  :oops:  :D
Здравейте щъркеланки
Лек ден ви желая
Специална Закуска за Elisun!
Добър ден милички.
ra40 радоста наистина е голяма-две от съквартирантките ми с които изкарахме едни от най хубавите си години заедно "студентските"Най хубавото е че са на различни дати 20.08 и 27.08 и са в Плевен и двете.
Лек и спорен ден!
*
Привет и от мен. Сладки сънища.

Закуската и днес...нека за всички да е с дъх на любов :)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

Драконче, страхотна закуска!
*
Мммммм,закуската е суппеееееер! :D момечат,крайно време е вече някоя да се прстраши и да сложи поне едно резенче бекон или шунка с яйца в една чинийка! :eat: Всичко изглежда прекрасно и предполагам е точно толкова вкусно,ама мене тия закуски ме държат само до около 11часа и сега вече съм  :hungry: :wink:
Катрин,как се развиват нещата при тебе??

п.п. ако съм пропуснал нещо,моля да ме извиниш!
и от мен привет
Катрин и аз се чудех до къде стигнахте
Здравейте момичета и момчета :)

Как сте днес? Скоро май никой не се е отчитал с ++, надявам се и това да се случи сково :)

Ето ви малко вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Приятен и прохладен следобед :)

Подготвям се за редукцията. Пускам необходимите изследвания и чакам да ми се обадят, за да разбера кога ще бъде събитието. Иначе бебетата са в перфектно състояние. Вече всички са с еднакви размери.
*
Въпреки че пробваме по естествен път, мисля да се възползвам от вирусчетата.Мерси Рени.
Целувки и лека вечер на всички. :bubblebath: :bubblebath: :bubblebath:

*
Здравейте всички :)))
Наистина скоро не сме виждали двете чертички! Дано тези дни изкочи някое  :bfp: :bfp:
Хайде малко вирусчета  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
Само да кажа, че днес Krasi (Ahiito) е станала мама на прекрасна, малка Северина  :bori_015:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=46524.0