Привет, момичета!
Мише, дерзай, душо! С какво ли не си се справяла, та с едни шофьорски курсове ли няма да можеш?!
Скоро да се оправя мома Калина, та да не ти е все в мислите.
В София ли караш курса?Цвете, много неприятна история...дано намериш добър специалист за зъбките на Мона, защото си е важно...
На мен ми е гадно, ревливооооо, оставих си детето при свекървата и сега мислите са ми все там. Храни ли се както трябва, дали ще разберат примерно ако вдигне температура и все едни такиви мисли ми минават през главата, иде ми да хукна още утре към В. Търново
Още повече че май сме си направили сметката без кръчмар и свекър ми няма да може да дойде в София да я гледа. Майка ми пък не смея да я карам жената, тъй като се грижи за баба ми, която пък е трудноподвижна...Та вече обмислям варианта за някаква частна забавачка за оставащите 2 седмици...
Много ме ядосаха свекърите - нямало проблем да я оставя при тях до края на август, те щели да я гледат. Аз им казах, че за тях може да няма проблем, но за мен ИМА проблем...Детето си се чувства най-добре при родителите си и да не ми ги разправят те на мен тия! Казах, че който има желание да я гледа да заповяда в София, ако не искат - ще се оправяме сами!
Оплаках ви се едно хубаво та маааалко ми олекна! Приятен ден и никакви болести!