0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Norensia
« Отговор #40 -: Август 19, 2011, 13:57:51 pm »
Норесия, мила, знам, че усилията са много, че понякога ни идват в повече и напразните надежди, и очакването, и усилията, че е адски трудно да продължиш борбата. Но трябва да намерим сили до следващия месец. Няма как да не стане! Аз обичам да казвам, че няма начин да няма начин, така че ... :goodluck: и горе главата! Силно те прегръщам и се надявам, че съвсем скоро ще ни се похвалиш! :bighug:
« Отговор #41 -: Август 19, 2011, 14:09:12 pm »
 :?Направо толкова ми беше зле от тези лекарства този месец че повечето вечери нямах сили за малката ...Много го искаме това бебе но ако и сега с тази фемара за която нищо не намирам не стане ще спра да хода по лекари малко почивка и само здравословно правене на любов...Ще си взема бял равнец и хормил пък дано са от полза.Доктора каза да не я меря температурата вече че той ще е термометъра.

« Отговор #42 -: Август 19, 2011, 14:30:55 pm »
Представям си какво ти е  :? Все пак малкото ти момиченце има нужда от теб. А тази Фемара за какво точно ти я изписаха?
« Отговор #43 -: Август 19, 2011, 15:37:47 pm »
Фемарата е пак продукт за стимулация на овулацията но била пощадяща от клостила и е десетки пъти по скъпа 100лв са 10хапчета

« Отговор #44 -: Август 19, 2011, 17:18:26 pm »
Здравей миличка :balk_64:. Момичетата са много прави .Наистина трябва да се стегнеш и да не падаш духом,защото в противен случай няма да се получи нищо. Успокой се и не имай правенето на бебе като фикс идея. Ще видиш,че сте си имаш още едно детенце. Вярвай,Вярвай,Вярвай :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:.
*
« Отговор #45 -: Август 19, 2011, 19:29:32 pm »
Норенсия, мила, колко добре те разбирам, как се чувстваш. И ние се опитваме за втори път. Сина ми е на 8, а с него забременях от първия опит. Но сега........ мъка, година опити и хоп спонтанен аборт, 5 месеца след него - ановулаторни цикли. Абе, тези яйчници не са от моето тяло сякаш, правят си каквото искат.
« Отговор #46 -: Август 23, 2011, 15:26:06 pm »
Приятна почивка мила и извинявай, ако съм те обидила с нещо. Разбирам, че ти е много трудно. Съжалявам за всичко, което ти се случва. Но след облъчни дни, винаги изгрява слънце! Дано скро и на твоята улица да изгрее! И ние всички тук това чакаме. Не ни забравяй и ни пиши от време на време как си.  
:bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Август 23, 2011, 15:28:50 pm от rosefromstars »
« Отговор #47 -: Август 23, 2011, 16:14:44 pm »
Разбира се че ще пиша аз продължавам да ви чета с голям интерес,просто не меря температура  :wink:
Когато имам някъкви новини ще пиша

*
« Отговор #48 -: Август 23, 2011, 19:37:35 pm »
Късмет и от мен миличка,дано скоро бъдеш щастлива :)

« Отговор #49 -: Август 24, 2011, 08:59:35 am »
 Здравей мила Norensia :balk_64:. Как си?Какво ново около теб?Липсваш ни като не пишеш. Пожелавам ти в най-скоро време да ни зарадваш с :bfp:.Много целувки :goodluck: :goodluck: :balk_104:
« Отговор #50 -: Август 24, 2011, 10:49:18 am »
Бързам да се включа и аз с пожелание скоро да видиш  :bfp: , всички много ще се радваме  :goodluck:
« Отговор #51 -: Август 26, 2011, 08:30:35 am »
 :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug: :balk_104:
« Отговор #52 -: Август 26, 2011, 13:46:51 pm »
Благодаря на всички,как да съм пия утрогестан и дуфастон  :?Правя си чай от бял равнец с надежда да помогне в новия цикъл да ина овулация

« Отговор #53 -: Август 27, 2011, 08:06:21 am »
Търпение миличка. Няма как ще правиш ,каквото каже доки и много скоро всичко ще е наред и при теб. Много цунки :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:
« Отговор #54 -: Септември 01, 2011, 20:51:04 pm »
Момичета айде пак да избухна- декември когато ходих на лекар реши да ми вземе цитонамазка и видя че имам раничка каза че трябва да я горим  :x,изследването беше ок но аз отидох на друг и ми каза "първо забременей ,роди и след тогава ще я оправяме сега обаче една позната ми каза че нямало да стане бебе с тази раничка
Накой знае ли нещо???

« Отговор #55 -: Септември 01, 2011, 22:48:31 pm »
Не знам какво да те посъветвам, мила, съжалявам. Аз се боря с гъбени историйки. Дано да не е нещо сериозно и някой да ти даде точен съвет! Успех!  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #56 -: Септември 01, 2011, 22:59:13 pm »
Не се притеснявай миличка. Поискай няколко мнения и действай. Моята сестра преди години не можеше да забременее. След 3 години мотане и откриха раничка на шийката на матката. Тогава я взеха в болницата  за 2-3 дена и  я гориха и не знам какво там още,но с едното излизане от болницата повече не и дойде .Веднага забременя. Роди момченце,след 7 месеца забременя втори път ,роди момиченце и само след 1месец и половина ,още на кръв дето се вика,забременя и с третото си дете-момченце. Може и да е случайност,не знам ,но така се получи.Днес има 3 големи прекрасни деца и вече даже е баба. :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #57 -: Септември 01, 2011, 23:13:39 pm »
Моя приятелка ходи на контролен преглед при гинеколог преди време, защото бяха планирали бременност, тогава и откриха такава раничка. Наложи се първо да я излекуват и после забременяването. Но не е страшно - тушира се с някакво лекарство, в точно определен ден от цикъла, после се ходи на контрола, и ако се наложи се тушира още веднъж. Поне това са ми спомените. Тя за два месеца я премахна и на следващият вече беше бременна. Дано и ти си от тези късметлийки. :wink:
« Отговор #58 -: Септември 02, 2011, 07:52:41 am »
Благодаря ви момичета ще звънна на този "специалистта" в плевен да видим какво ще каже,сестрами е бремчо сега и има раничка от която постоянно кърви и ни изкарва ангелите :(

*
« Отговор #59 -: Септември 02, 2011, 08:44:36 am »
Оф и аз с тези ранички не мога да помогна..казаха ми,че имам ,но после други двама казаха,че нямам...доктори!
Късмет миличка