Бързо да оздравяват всички болни дечица и родители!
Ники, чудесна новина за втората госпожица в семейството ви
Мише, щях още миналата седмица да ти пиша, но не успях - успех, мила, ще се справиш с шофирането, сигурна съм!
Лиде, момичето, на което съм оставяла да гледа децата, преподава художествена гимнастиак и фигурно пързаляне на дечица в Зимния дворец. Замина да работи в един хотел за лятото, но като се върне на есен, ако все още се чудиш къде и при кого - мога да ти дам координати.
Благодаря за съчувствието за Мончето, наистина ни беше станало притеснено от неприятната ситуация, но миналата седмица посетихме пластичен хирург и стоматолог и се оказа, че нещата не са толкова зле. Въпреки че отворихме наново раната на брадата (един ден, след като я залепиха, тя се удари в ръба на леглото и я поотвори, последствие от хирурга разбрах, че изцяло се е отворила), зарастна много бързо и няма да правим кой знае какви специални неща. Най-вече трябва да пазим от слънце, за да не се пигментира и после с малко мазане с гел за заличаване би трябвало да оправим нещата.
А за зъбите - толкова обстойно я гледах и видях отчупени парчета от всички кътници, до един! Зъболекарят каза, че само два са счупени. С риск да го обидя професионално, настоявах пак да гледа
Макар, че са доста счупени и ще се сменят чак след 8 години, все пак е чудесно, че не са наистина всички кътници, та и там се поуспокоих.
За агресията - Мише, сви ми се сърцето от това, което си написала за пустотата, защото я виждам толкова често в лоши, жестоки деца, продукт на родители разни
Понякога ми е едно такова страшно, като мисля за това с какво ще се сблъскват децата ни, растейки.