Здравейте,
отдавна чета форума, но не съм писала досега!Тъй като имам час в специализирана клиника чак за февруари догодина, искам да ви разкажа за моите перипетии и може да ми дадете някакъв съвет.През 2006г. ме оперираха от ендометриоза и след това последва лечение със золадекс.Слава богу от тогава не се е обаждала / ходя на профилактични прегледи/,но уви и бебе не става.Правила съм хормонални изследвания, които са в норма.Отрицателно изследване за хламидии, цветна снимка с проходими, но леко нагънати тръби.Лекаря, при който съм чак догодина на преглед, ми препоръча на деня на репрудоктивното здраве таи година да направя фоликулметрия, а и аз си мислих,че там е проблема, но вече втори месец всичко е наред - имам овулация, всички показатели, като дебелина на ендометриум и т.н. са ок.Цикълът ми е редовен- никога не съм имала проблеми с него като по часовник е. А забравих- и спермограмата на милото е ок.Имам и имунологични изследвания по друг повод, от които видях, че НК клетки и АНА са ми в нормата. Та чудих се според вас дали пропускам нещо? Ще се радвам на мненията ви!