Бях при док в Неделя и обсъдихме положението. Според него е възможно лигавицата ми да има нещо като "непоносимост" към ембриомите /не мога да го обясня по-ясно/ и да ги отхвърля.Другия възможен проблем е яйцеклетките ми да са генетично увредени, но единствения начин да се установи това е изследване в чужбина, което струва 10000 евро! Все пак ме успокои, че не мисли, че това е проблема и в крайна сметка решихме на есен да опитаме пак, като преди това ще направя изследване на лигавицата.Аз също съм му 100% фен и въпреки неуспешните опити нито за миг не съм се усъмнила в професионализма му и вярвам на преценките му.Лапароскопия не съм правила, защото нямаше нужда, а и доколкото знам проходимоста на тръбите няма отношение при инвитро.Не знам какво да ви пиша за предишните опити - освен че бях на много ниски дози пурегон, защото хормоните ми реагират много бурно на стимулация,все пак вадехме м/у 18-20 яйцеклетки.Притеснява ме факта, че едва 30% се оплождаха и развиваха нормално. При вас как е?