Здравейте, момичета!
И нашата ваканция свърши и пак всичко си е по старому. Тази година използвах, че имам право на по-голяма ваканция, защото за догодина не знам как ще стоят нещата, и отпрашихме с Ема при баби, дядовци, лели, чичовци, браточеди, каки и батковци.
Като резултат от срещата с един куп роднини, на мен ми гръмна главата отвсякъде и тайно разни обещания направих за себе си...Но като родител мисля, че "жертвата" си струваше, защото Ема порасна срашно много за това време - и физически също така с цели 6 сантиметра, та сега е висока цели 96 сантиметра!. Толкова много слънце и игри на широко и открито тук няма как и къде да види. Просто пощуря от глезене и лиготии. Бабите се правиха на маймуни, за да и угодят, а тя бързо схвана как стоят нещата и си правеше каквото си иска. Сега се мъчим пак да подкараме с правила, но то дивото не влиза лесно самичко в юларчето! Както и да е! И аз разбрах какво е да имаш помощници наоколо - толкова лесно се отглежда дете, че на моменти се чудиш какво да правиш със себе си...
Ако имате баби наблизо, правете компромиси, ухажвайте ги, затваряйте си очите за недостатъците, за да ви е по-лесно!
Също така тя вече е християнче! От миналата година се каним да го свършим това, но все нещо непредвидено и неприятно изскачаше. Ще кача някоя снимчица във ФБ тези дни, че ваканционият ми мързел все още не е преминал и не знам дали ще успея и тук, което обаче няма да е голяма загуба за никого. Ще наваксам и с пропуснатите новини около всички вас!
Лека, здрава и топла седмица за всички вас!!