0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте и добър ден на всички.Денис направих сравнение с мерене на Т под мишника и е с 0.4-5 по нисък,ако анално е 36,9 то под мишника е 36,4.Кое е по вярно и къде да меря.Ще пробвам и да оставя термометъра повече време когато меря анално.Не меря точно в един и същи час,а +-1 час.От утре започвам и с теста за О,защото на календара ми го дава за 16,но знам че не винаги е точно.Благодаря.
Здравей,Денис,Ще те помоля да коментираш графиката ми и деня на овулация.Знам ,че е рано,но ми се налага да пускам прогестерон на 7ми ден след овулация(знам,че не е доказана,но тук правят обратното доказват я с прогестерона....без думи)Миналия месец ми казаха да го пусна на 21ви ден ,при което цикълът ми беше 31дни и сътветно,заключиха,че овулация не е имало .Имам час за репродуктивна клиника следващия месец (след 3 години опити)От много отдавна не съм правила цялостна графика,за което се извинявам!Благодаря!
Здравейте моля за помоооощ,днес направих О тест.За 1ви път правя,мисля че чертичките са еднакви,държах го около 10 мин.Ето и снимка не се вижда много добре но.....Какво мислите вие дали са еднакви?
Здравейте мили дами, бихте ли коментирали досега графиката ми.Меря анално в 7:30,от вчера пия дуфастон,изписан от лекарката ми,имах положителен тест, наличие на белтъкообразна церв.слуз,на ехо се видя фоликул-1 см.,а тази сутрин по-ниска температура какво ли става?!Обърках се доста и затова споделям с вас.
eto i moiata grafika
1 см., значи теста ме е излъгал.. , а термометъра е живачен,държа го 10 мин.,проверен е, имам му доверие.
Момичета, бихте ли погледнали и моята графика? Тотално се обърках- fertilityfriend отчита овулация на 22-рия ден, babyplan- на 20, а според мен този месец изобщо не е имало такава
Благодаря Denis, ще продължа с тестовете, но вече пия дуфастон, дали няма да ми навреди,четох, че задължително се пие след овулация...защо ли ми го изписаха, при положение, че ме гледа и на ехо...
Благодаря Denis, ще продължа с тестовете, но вече пия дуфастон, дали няма да ми навреди,.....
Да Денис вече я меря в 7 сутринта.Теста за О го олучих от 1вия ден+ .Два дни беше + и днес е вече -,но изникна проблем който съм коментирала в моята тема,ако искаш погледни ще ти бъда благодарна за съвет. .Лек ден!
Меря температурата орално с термометър с галий. В аптеката ми казаха, че е по- добър от живачния, и го държа 5 мин. Правих и тестове за овулация от 14 до 17 ден, като на 15 и 16 дем имаше втора черта почти колкото контролната, но според мен си бяха отрицателни, а на 17 нямаше никаква и спрях. Вчера също правих и странното беше, че отново имаше втора чертичка, малко по- бледа от контролната. Не знам какво става!