0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Септември дойде и вали дъжд от чертички две по две
« Отговор #300 -: Септември 26, 2011, 19:33:12 pm »
Reni честито миличка, да се радвате взаимно и да е много здрава!
 :balk_7: :balk_9:

Мимас - вярвам ,че всичко ще е наред,почивай си!Утре да пишеш след прегледа,...

Сиска,и аз цъкам на графиката на морско момиче и виждам моята :)

Лека вечер!
« Последна редакция: Септември 26, 2011, 19:35:40 pm от jolie16 »

« Отговор #301 -: Септември 26, 2011, 21:14:37 pm »
Здравейте милички !  :bighug: :bighug:
Честито щастие на нашата приятелка Ренка
да ви е живо и здраво бебчето  :P
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=46750.new#new
Честито на всички видели  :bfp: :bfp: щастливи и безпроблемни бременности  :cloud9:
Аз не пиша много но редовно си ви чета и стискам палчета на всички  :crossfingers: :crossfingers:
Целувки милички и късмет  :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
« Отговор #302 -: Септември 26, 2011, 21:41:03 pm »
Рени, честито. Да ви е жива и здрава.  :D

« Отговор #303 -: Септември 27, 2011, 09:08:17 am »
Добро утро!
Ама вие съвсем сте  osi_19!
Аааааа така не може я се стягайте!
Приятен апетит и спорен ден !
*
« Отговор #304 -: Септември 27, 2011, 09:37:27 am »
Добро утро и от мет!Както винаги Сис сее постарала.Сис,графиката ти се заформя много добре,а и благодаря за отговора на лич.емел.

Лек и спорен ден на всички!!! :balk_21:
*
« Отговор #305 -: Септември 27, 2011, 09:56:59 am »
Сис,закуската е супер миличка!
Успешен ден на всички :) и мноооого късмет ! :wink:

« Отговор #306 -: Септември 27, 2011, 10:09:37 am »
Добро утро,Прекрасни момичета....закуската е на ниво както винаги,ама аз съм на диета.Пожелавам прекрасен ден на Всички :pleasantry:
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #307 -: Септември 27, 2011, 12:50:28 pm »
Ох, закуската е супер...но и аз съм на диета  :( ей тъй ми скимна  :lol: и най-вероятно до днес ще да е...иска ми се да прибера коремчето и така...
Аз си имам час за нова цветна снима  :? ... ще мина отново през това, дано да е за добро... пък после пак ще му мислим.
И от мен хубав ден на всички
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

« Отговор #308 -: Септември 27, 2011, 13:12:06 pm »
Ей Драконче -сигурна съм ,че ще изглеждаш добре на снимката 8)
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #309 -: Септември 27, 2011, 13:12:58 pm »
Здравейте момичета.До сега съм писала в темата за Овулацията..незнаех,че има тема за чакащите и надяващите се на двете чертички като мен  :D
Ще се радвам да съм част от вас,и да споделяме заедно нещата, които ни се случват чакайки най-хубавото.. :D :D :D
« Отговор #310 -: Септември 27, 2011, 13:18:12 pm »
Привет и от мен
аз ще си хапна както трябва, Сис чудесна закуска
Лек ден
*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
« Отговор #311 -: Септември 27, 2011, 14:00:33 pm »
Здравейте и от мен, момичета !!! :wink:
Плътни 2 чертички и от мен днес  :bfp: :lol: :lol: :lol:
Това ми е втори уринарен тест, след два кръвни, вече съм спокойна и много по-уверена  :lol:
Дано септември бъде май за всички ни, стискам палци за себе си и за вас  osi_9 :bighug: :goodluck:

« Отговор #312 -: Септември 27, 2011, 14:02:35 pm »
Ехооор здравейте мили мои,
Днес бях пак на преглед и сега съм със съмнение за извънматочна бременност. От трън та на глог, че по-високо. Пуснахме кръвен тест и след 48h пак ще ходя да ми източват кръвчицата.Сега си седя вкъщи и добре че сте вие и мъжът ми та  да приемам по-леко нещата и да не полудея от черни мисли. Какво да се прави, продължавам напред. Благодаря ви за подкрепата! Пак ще пиша слид два дена за резултатите. Лек ден и целувки!
« Отговор #313 -: Септември 27, 2011, 14:13:16 pm »
Сега пък извънматочна бременност. Доколкото съм запозната това е придружено с по-обилно кървене и болки. Ти имаш ли такива симптоми?
« Отговор #314 -: Септември 27, 2011, 14:14:24 pm »
 :cloud:
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #315 -: Септември 27, 2011, 14:20:15 pm »
mimasbg-няма страшно,дори да е извънматочна.Аз преминах през това и добрите доктори ми помогнаха.Имах извънматочна от дясно и ми я  извадиха с лапаро.Имам два малки дупчици и се въстанових много бързо.Сега пак съм на опашката за бебета.....само не изпадай в паника.В крайна сметка "КАКВОТО Е-ТАКОВА Е" :balk_122: :wave:ние сме с теб
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #316 -: Септември 27, 2011, 14:39:00 pm »
Ехооор здравейте мили мои,
Днес бях пак на преглед и сега съм със съмнение за извънматочна бременност. От трън та на глог, че по-високо. Пуснахме кръвен тест и след 48h пак ще ходя да ми източват кръвчицата.Сега си седя вкъщи и добре че сте вие и мъжът ми та  да приемам по-леко нещата и да не полудея от черни мисли. Какво да се прави, продължавам напред. Благодаря ви за подкрепата! Пак ще пиша слид два дена за резултатите. Лек ден и целувки!

Дано всичко бъде наред... :)
« Отговор #317 -: Септември 27, 2011, 14:57:21 pm »
Сега пък извънматочна бременност. Доколкото съм запозната това е придружено с по-обилно кървене и болки. Ти имаш ли такива симптоми?
И аз така реагирах, нямам обилно кървене /в събота имах зацапване,но не беше обилно, лекарката видя точка и ми изписа дуфастон и тогава ми каза че 100% не е извънматочна / а и болки още нямам и дано да нямам. Просто от два дена нещата се обърнаха, нищо не се вижда/ и в болницата и в клиниката/ на монитора а имам положителни тестове /уринарни/, затова сега ми правят и кръвни да се проследи нивото на хормона и да се види какво ми е точно положението. Не много добре обяснявам, но такова нещо ми се случва за първи път и дано да е за последен :oops: Мерси морско момиче, още не съм успяла и дано не се паникьосам :D
*
« Отговор #318 -: Септември 27, 2011, 15:08:44 pm »
Здравейте и от мен, момичета !!! :wink:
Плътни 2 чертички и от мен днес  :bfp: :lol: :lol: :lol:
Това ми е втори уринарен тест, след два кръвни, вече съм спокойна и много по-уверена  :lol:
Дано септември бъде май за всички ни, стискам палци за себе си и за вас  osi_9 :bighug: :goodluck:
Честито миличка!Безпроблемни оставащи месеци!!Дръж ни в течение за развитието на бебчето! :D
« Отговор #319 -: Септември 27, 2011, 15:17:33 pm »
Честито sunnynevi ! Леко бременеене ти желая :) Всички тук си мечтаем за заветните две чертички, ти ги получи...много се радвам :)

Мимас...не мисли глупости, ще го видиш това бебе, ама крие се още сигурно...стискам палци!

Морско момиче...и аз така казах на мъжо...записвам час за снимка и тоя път ще се наглася  :wink: да изляза "убава"... а той вика...това е най-еротичната ти снимка, дето си ми показвала  :lol:  :lol:  :lol:
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.