Боби, аз не съм от майките въвеждащи храни "внимателно" и не истерясвам по въпроса грам. Обикновено, другите майки с които говоря за храни ми седят истерично, но пък те си знаят децата, може да си имат основателни причини...
При всички случаи, ако Дани ми направи остра алергична реакция към нещо - бих го оставила на АМ няколко дни, ей така за лично спокойствие и за да дам време на дребния му "миши"
организъм да си намести чакрите. Нищо няма да му навреди това, нито ще пропусне някакво ценно време за ядене на еди какво си.
Докторът може и да знае за какво говори, ама не може да гарантира, че към следващата въведена храна по лошо стечение на обстоятелствата /примерно/ Тереза не би направила подобна или същата реакция. В този смисъл - малко почивка със сигурност не вреди на нищо.
Иначе - съгласна с теб за всичко
П.П.
Боби под "неща водещи се по-силен алерген от..." имах предвид храни, за които е споделяно, или съм чела, че в по-голям процент се случва някой да прояви алергия. Нищо само по себе си не е алерген, ако някой не е алергичен конкретно към него, моето изказване по-горе е неясно в този смисъл и затова се поправям.