Д-р Бърди, благодаря за термометъра, моля, някой ако го види в бг да каже къде, защото аз имам един, който над 35.7 не вдига.
да питам нещо - какво мислите за използването на органични масла като масло от чаено дърво (слагам по една-три капки в купичката вода, с която я почиствам при смяна на памперса, когато има обрив) зная, че е естествен антисептик и според мен доста помага за обриви, но все се каня да питам дали не правя грешка.
по същия начин - масло от шипки, много ми помогна когато й се белеше кожата в първите седмици след раждането по гънките на китките и глезените. по тази логика дали би помогнало на кожата да се възстанови от обрив например.
толкова съм се вторачила в тези обриви, защото последните няколко дни се беше изринала, сега гледам че има обрив по дупето. мажа със судокрем или бепантен, но повече ми харесва идеята за етеричните масла? ще съм благодарна за мнение.
пис - ади е на 4 мес и половина и откакто започна да се лигави сериозно заради зъбите също започна да ака по-често, понякога си връща стария режим - на всяко хранене. и е по-рядко, съответно пак се перем няколко пъти на ден
дали не е от зъбите и при теб това акане. доколкото прочетох това ставало защото се променял състава на слюнката, дано не греша. какво казват за наддаването - в рамките на нормалното ли е или е причина за притеснение?