moniks_s , недей така сега, не разбирам наистина от какво си обидена в момента. От какво си изнервена - определено
Конкретно за неспането - виждаш, че не само ти имаш такъв проблем, виждаш че и много хора писаха, споделяйки своите мнения и предложения, как евентуално да се справим с това състояние на децата, или поне ние да си намерим начин да почиваме по-ефективно. Наистина, има ли значение към кого конкретно е адресиран даден пост/отговор, ако неговото съдържание е полезно и за теб с нещо? В някои теми, съм изчела страници "диалог" между няколко майки по въпрос, който интересува и мен лично и съм се възползвала от информацията, която са си дали една на друга. Това, че не са писали конкретно на мен - не ме бърка, ако успея да си реша ядовете.
Лично аз, не само на теб и не само в тази тема - не отговарям на определени въпроси, понеже не им знам отговора. Не защото не ги чета и не ми дреме, че някой има конкретен проблем. Полза в това да напиша: "Еди кой си, много съжалявам, че не мога да ти помогна, дано намериш решение" - не виждам, поради което и не пиша такива постове.
Ето примерно последния пост на
Elena B. Четох го, не й подценявам моментните чуденки "дали,или", защото на нея това й е на дневен ред. Не мога да й отговоря нищо обаче, защото "този левъл"
, дали сънят на Дани ще е във времето за "добър сън", или във времето за "не толкова добър сън" - още не съм го достигнала, че да я съветвам нещо. Засега само си мечтая, притесненията ми относно съня му да са от подобно естество...
На нея ще й отговорят хора, които знаят какво да кажат по нейния въпрос. И когато тя и те "влязат в диалог" - това не означава, че някой неглижира мои, твои, или нечии други питания, а само че на този етап - никой нищо не може да ни посъветва по нашите проблеми.
Та хайде да не си измисляме сами драми и да се чудим за какво и на кого да сме обидени предлагам. А кой, къде и защо е спрял да пише - си е решение на спрелия да пише някъде. И аз съм спряла да пиша на много места, но не мисля, че продължаващите да пишат на същите тези места трябва да престанат, че на мен да ми е по-комфортно и да се "върна" във въпросните теми. Форумът не е детска градина и уж всички сме възрастни хора тук, пък през три страници става "дай си ми куклите - на си ти парцалите".
Извинете ме за този off. Прекрасен ден желая на всички!