0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
За Майчин дом въпрос
« Отговор #20 -: Юни 09, 2006, 20:30:57 pm »
сега, първо към naha: никой не те напада, не го тълкувай така. но Филипов не е специалист по стерилитет, а хирург. човекът си има специализация и колкото и да е отзивчив, свестен и всичко останало, просто не му е това квалификацията.

към ayvi - клиниките по стерилитет не са толкова много дори и в София. аз лично препоръчвам клиниките на Владимиров (www.ivf.bg) и на Стаменов (www.invitro-bg.com).
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
За Майчин дом въпрос
« Отговор #21 -: Юни 09, 2006, 21:38:25 pm »
Цитат
сега, първо към naha: никой не те напада, не го тълкувай така. но Филипов не е специалист по стерилитет, а хирург. човекът си има специализация и колкото и да е отзивчив, свестен и всичко останало, просто не му е това квалификацията.

към ayvi - клиниките по стерилитет не са толкова много дори и в София. аз лично препоръчвам клиниките на Владимиров (www.ivf.bg) и на Стаменов (www.invitro-bg.com).

От трите ми опита / в разлинни периоди на  - да го нарека съзряването ми като жена/ да се довереря на специалист от МД - София,  пожънах неуспех.
Филипов е хирург , но не е специалист по арт.
Това са клиниките - на др Владимиров и на др Стаменов. Останалите явно ни взимат за "лапни-шаран".
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
За Майчин дом въпрос
« Отговор #22 -: Юни 09, 2006, 22:47:13 pm »
Аз лично не съм ходила в Майчин дом  ,но съм чувала всякакви отзиви за там!Имаше и много отрицателни коментари!!Така че съм склонна да се съглася с СТАРЛЕТ!

Изгубих много години в лутане при некомпетентни лекари..........!
Аз лично реших да посетя  специализирана клиника по стерилитет!!!!!
Сега в такава правя и :lol: сета и дано скоро да има успех и при мен!
За Майчин дом въпрос
« Отговор #23 -: Юни 09, 2006, 23:35:20 pm »
Ади, дано да стане този път, инсетата да са ти успешни и да се радваш на бременност!!! Искрено ти го пожелавам :bighug:

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
За Майчин дом въпрос
« Отговор #24 -: Юни 10, 2006, 06:18:37 am »
Цитат на: minikky
Ади, дано да стане този път, инсетата да са ти успешни и да се радваш на бременност!!! Искрено ти го пожелавам :bighug:

Дано  миличка дано! :balk_21:
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
За Майчин дом въпрос
« Отговор #25 -: Юни 10, 2006, 10:44:24 am »
8) Какти и да е минало е вече да Филипов е хирург и съм сигорна че е дал всичко от себе си когато ме е оперирал , а за стерилитета ами какво да ви кажа аз също на есен мисля да се обърна към Владимиров просто защото съм чувала, че тои се занимава със хормоналните проблеми( ся може и глупости да пиша :oops: или не точно формулирани изречения) и знам , че Филипов не можеда ми помогна в тази насока.Всичкото това не трябваше да се случва извинявам се ако съм била гневно настроена, ще гледам и за напред да си спазвам правилото - Не пиши когато си ядосана!!  :wink: Ади миличка и аз се надявам искрено да стане вече работата. Стискам палци и за вас и за себе си пък каквото сабя покаже. Бъдете силни!
За Майчин дом въпрос
« Отговор #26 -: Юни 10, 2006, 12:43:52 pm »
Нахе, не си писала глупости, Владимиров е репродуктивен ендокринолог, логично е да се занимава с хормонални проблеми :)

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
За Майчин дом въпрос
« Отговор #27 -: Юни 10, 2006, 13:22:03 pm »
Миники  :dontknow: де да знам мила като не съм  :book:  достатачно за него карам само на спомени  :wink: , мерси все пак  :youwoman:
*

Anonymous

За Майчин дом въпрос
« Отговор #28 -: Юни 10, 2006, 19:20:06 pm »
а каква е историята на Джам?
*

tusana

мд
« Отговор #29 -: Юни 13, 2006, 11:44:47 am »
вижте казвате и верни и неверни работи за майчин дом. първо клиниката по тубарен пи ендокринен стерилитет работи на 11 етаж, но вярно,че не е така както преди години.но за съжаление нищо не е така, пък и тогава нямаше частни клиники по арт тогава, даже и щерев до преди 2 год. правеше там операците.но за да променят така нещата това е от здравната каса. иначе мога да ти препоръчвам д-р георги коларов, той преди години беше на 11 етаж, сега има частна практика в мц майчин дом в поликлиниката или може да го намериш и в друг мед. център . аз след много години лутане и мъки сега имам една прекрасна дъщеричка благодарение на него. ако той прецени че имаш нужда от друго лечение или операция или нещо друго самият той ще те препрати на сигурно място.иначе той прави и инсеминации , спец по хормони, даже той проследи бременността ми и за което безкрайно му благодаря.просто благодарение на него сега съм една много щастлива майка и щастливо семейство. успех питай ако имаш въпроси.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
За Майчин дом въпрос
« Отговор #30 -: Юни 13, 2006, 11:55:06 am »
е какво сега, tusana, каза ти в крайна сметка? препоръча лекар, който практикува ЧАСТНО, а не в МД, нали? :)
то тогава всички лекари от частните клиники можем да ги препоръчваме като лекари от МД, защото почти всички навремето са работили в МД!
кой е останал, дето да работи в самия МД и да е специалист по стерилитет, та да може да се отиде при него с направление и да не се плаща, а? ако ще ми кажеш за Пъневска - по-добре недей! отделението по стерилитет формално функционира все още, но там не е останал никой, дето си разбира от работата.

за прехваленият преди години д-р Коларов също се понатрупаха доста негативни отзиви през годините. а конкретно за инсеминациите, дето прави той, аз не бих посъветвала никой да прави инсеминации при него - той няма нужните условия за обработка на материала (ползва базата на МД, където връткат една проста центрофуга и толкоз).
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!