0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
За Майчин дом въпрос
« -: Юни 09, 2006, 16:14:15 pm »
Здравейте момичета,
преди време ви питах от името на една приятелка за д-р Божинова от Плевен. Сега тя се е отказала да ходи при тази докторка и се е насочила към София. Искам от нейно име да ви питам за доктор/и в Майчин дом, който да я подхване от самото начало. Вероятно проблемът е у нея, защото на мъжа и спермограмата е перфектна.
Кажете ми според вас наистина добър специалист в стерилитета, за да и помогна с име, а още по-добре и координати.
Благодаря ви.
Айви
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: За Майчин дом въпрос
« Отговор #1 -: Юни 09, 2006, 16:18:11 pm »
Цитат на: ayvi
Здравейте момичета,
преди време ви питах от името на една приятелка за д-р Божинова от Плевен. Сега тя се е отказала да ходи при тази докторка и се е насочила към София. Искам от нейно име да ви питам за доктор/и в Майчин дом, който да я подхване от самото начало. Вероятно проблемът е у нея, защото на мъжа и спермограмата е перфектна.
Кажете ми според вас наистина добър специалист в стерилитета, за да и помогна с име, а още по-добре и координати.
Благодаря ви.
Айви

Айви на началната страница на сайта има координати на лекарите които се занимават с тези проблеми. Ако държи твоята приятелка точно на Майчин дом - София не мисля че ще получи адекватни отговори и лечение. Трябва си специалист по репродуктивни проблеми. И за да видиш все пак мненията на момичетата пусни в търсачката Майчин дом и ще излезнат много теми с коментари за лекари. Успех на твоята приятелка!!!!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
За Майчин дом въпрос
« Отговор #2 -: Юни 09, 2006, 16:20:42 pm »
ок за координатите, но аз искам препоръчано име
и аз съм се лекувала в Майчин дом, но НЕ МОГА да и препоръчам тези дето са ме лекували
Re: За Майчин дом въпрос
« Отговор #3 -: Юни 09, 2006, 16:23:24 pm »
Цитат на: Starlet
Ако държи твоята приятелка точно на Майчин дом - София не мисля че ще получи адекватни отговори и лечение. Трябва си специалист по репродуктивни проблеми.

Точно така!
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
За Майчин дом въпрос
« Отговор #4 -: Юни 09, 2006, 16:44:47 pm »
Значи искате да кажете че аз съм се прецакала като съм отишла там.аз се надявам, че които и лекар да избере да бъде внмателен с нея и да и обърне вниманието ,от което се нуждае. И дано да и помогне.
*

Starlet

• 1937
За Майчин дом въпрос
« Отговор #5 -: Юни 09, 2006, 16:52:33 pm »
Цитат на: naha
Значи искате да кажете че аз съм се прецакала като съм отишла там.аз се надявам, че които и лекар да избере да бъде внмателен с нея и да и обърне вниманието ,от което се нуждае. И дано да и помогне.

Наха това е моят опит от Майчин дом. Нито изследванията ги правят както трябва (с изключение на цветната снимка) нито спермограмите, нито пък получих помощ, изписаха ме след кюртаж с температура без да ми дадат при това положение милиграм антибиотик, за отношението няма да говоря. Докато не ме пребърка цялата болница не мирясаха. Просто беше унизително. Единствено добро отношение, но без резултати в лечението срещнах от д-р Пъневска.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
За Майчин дом въпрос
« Отговор #6 -: Юни 09, 2006, 16:55:36 pm »
в Майчин Дом - София отдавна няма останали свестни лекари, които се занимават с лечение на стерилитет.
не вярвам да намери там специалист, който да я подхване сериозно и задълбочено.

naha, ти при кого ходиш там? и какво значи - "който и да избере"? че в МД има 12 различни клиники, които се занимават с какво ли не - как така който лекар да избере? ако избере някой хирург, с какво ще й помогне той за цялостен анализ на нейното положение със стерилитета?
още повече, в МД лекарите не са на кабинет, а основно вършеят по клиниките, вършат си работата и на обяд си заминават. знам какво е чудо да гониш тамошен лекар по коридорите в напразен опит да ти обърне внимание.

отделение по стерилитет в МД е имало преди десетилетия. сега има паяжини и катинар на този етаж.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

За Майчин дом въпрос
« Отговор #7 -: Юни 09, 2006, 16:57:20 pm »
Наха, ще ти дам един пример. Преди да стигна до клиника по репродуктивно здраве ходех редовно за профилактични прегледи при една гинеколожка с много добро име, само добри отзиви има за нея в нета, много е търсена, час при нея се записва 10 дни предварително. Така, бях очарована от нея, толкова мила и спокойна лекара не бях виждала, търпелива, любезна и т.н. Та тази гинеколожка изрече следните неща:
"Щом имате проблеми със забременяването, първо ще направим стимулация и ако няма ефект - лапароскопия" /нишичко за проверка на тръби/
"Няма нужда от хормони, какъвто и да е резултатът, пак ще следва стимулация" /без коментар/
И върхът беше: "Цветната снимка не се практикува в днешно време, след нея 6 месеца трябва да се пазите от забременяване".
Благодарна съм й обаче, че първо ни изпрати за спермограма и после при Кацаров, затова продължавам да я уважавам!
Изводът е, че не всеки внимателен гинеколог може да разреши репродуктивен проблем  :(

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
За Майчин дом въпрос
« Отговор #8 -: Юни 09, 2006, 17:09:50 pm »
В МД има добри лекари за операции и израждане,но са стерилитет-не бих казала.
<br />
*

naha

• 1474
За Майчин дом въпрос
« Отговор #9 -: Юни 09, 2006, 17:18:10 pm »
исках да кажа че които и лекар да избере ,НЕ в Майчин дом, която и клиника да бъде.аз ходя там при Филипов доста мил човек ,които веднъж на последния ми преглед дори не пожела да ми вземе пари макар да беше частен прием. винаги се отзовава и съм с доста добри впечатления от другия персонал особенно в реанимация.Искам да ви кажа че отношението ,което получаваш понякога е резултат от това което даваш.Всеки има право на мнение аз не исках да изразя моето защото всеки има различни очаквания и ако тази жена в следващия момент отиде някъде където съм била аз и не и хареса помислете кои ще бъде виновен.Съжалявам че не сте попадали на свестни лекари аз съм била на същото дережде.Но не мисля че трябва да ме нападате веднага.
*

naha

• 1474
За Майчин дом въпрос
« Отговор #10 -: Юни 09, 2006, 17:22:46 pm »
Миники права си! аз съм видяла отношение и отношение мога да направя разлика и силно се надявам това девойче да попадне на лекар които ще се опита да и реши проблема без да и замазва очите. А ако не е в състояние поне да я прати при някои ,които може да и помогне. За съжаление са малко тези лекари.Успех!
За Майчин дом въпрос
« Отговор #11 -: Юни 09, 2006, 17:28:47 pm »
Но Наде, как можа да си помислиш, че те нападаме, мила!!! Та ти си ми толкова приятна. В никакъв случай не трябва да го приемаш лично. Извини ме моля, ако си се почуствала обидена. Най-малко това съм искала да постигна.

:balk_21:  :balk_21:
ПС. Днес май не си в много добро настроене???

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

naha

• 1474
За Майчин дом въпрос
« Отговор #12 -: Юни 09, 2006, 17:31:53 pm »
И аз се извинявам !!!
*

Starlet

• 1937
За Майчин дом въпрос
« Отговор #13 -: Юни 09, 2006, 17:35:49 pm »
Цитат на: naha
Искам да ви кажа че отношението ,което получаваш понякога е резултат от това което даваш.

Е с това изречение никак не съм съгласна!!!!! Още повече че е казано без познаване на индивидуалната история на всеки от писалите по темата, който е пострадал или не е срещнал съпричастност по никакъв начин от Майчин дом - София. На Джам историята я знам, моята също. Ако смяташ че някой те напада грешиш много в преценката, никой не те напада просто досега лошите мненията които са писани тук из форума са много повече от добрите!!! Това вече е факт!!! Не се сърди на постинга ми Наха, но изречението ти, което цитирам не виждам на какви факти точно е базирано!
За Майчин дом въпрос
« Отговор #14 -: Юни 09, 2006, 17:38:13 pm »
За статистиката: и аз не съм доволна от там /става въпрос за лекарите като специалисти, не като отнощение/

*

Starlet

• 1937
За Майчин дом въпрос
« Отговор #15 -: Юни 09, 2006, 17:47:24 pm »
Простено ти е ако днес си объркана, нервна и без настроение!  :D
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
За Майчин дом въпрос
« Отговор #16 -: Юни 09, 2006, 17:47:27 pm »
всичко е много субективно-историята на Джам и аз я знам и е било наистина ужасно,но пък с мен същия този лекар се държа много добре и аз съм много доволна от него(и като отношение и като специалист-за това,което ми е правил).Ходила съм няколко пъти след аборта при него на преглед и не ми е взел нито лев.
<br />
*

Starlet

• 1937
За Майчин дом въпрос
« Отговор #17 -: Юни 09, 2006, 17:59:55 pm »
Цитат на: z22
всичко е много субективно-историята на Джам и аз я знам и е било наистина ужасно,но пък с мен същия този лекар се държа много добре и аз съм много доволна от него(и като отношение и като специалист-за това,което ми е правил).Ходила съм няколко пъти след аборта при него на преглед и не ми е взел нито лев.

Значи Зори според мен тук не става въпрос за личното отношението на самите специалисти към пациентите, а за това дали могат да свършат работа в нашите случаи (тоест да установят какви са проблемите и да ги лекуват). Защото лично аз не предпочитам да посещавам лекари, които ще ми говорят нежно и добре а в същото време да ме лъжат и да си правят едва ли не експерименти със здравето ми! Не искам да споменавам името на лекарката която не си свърши работата в случая защото доста момичета я хвалеха по едно време като добър специалист. Е мисля че при това полжение можеха да ми измерят температурата (понеже аз им казах, че мисля че вдигам температура и не ми е добре) и да не се налага да постъпвам на другият ден след изписването ми от Майчин дом - София в друга болница с усложнения и на системи. Не искам да споря с никого но е факт е, че много момичета са загубили доста години по мотане при обикновенни гинеколози, които не са тесни специалисти в борбата със стерилитета докато не попаднат на Зачатие, БГ-мама, Дира или на приятели и познати минали през този път и не се ориентират към специализирана клиника. А това момиче няма нужда от поредното мотаене и лутане от лекар на лекар. Както се е случило явно в Плевен, и кой знае къде още са ходили по мъките.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
За Майчин дом въпрос
« Отговор #18 -: Юни 09, 2006, 18:14:37 pm »
ааа аз подкрепям напълно,даже по-нагоре писах-в МД за стерилитет не става.Но пък за операции и абразио и т.н.-мисля че са добри.
<br />
*
За Майчин дом въпрос
« Отговор #19 -: Юни 09, 2006, 20:09:58 pm »
Добре де, съгласих се  :roll: за МД. И все пак дайте ми съвет. Момичето е от провинцията (от където съм и аз де). Върти се в омагьосан кръг. Лекували са я така да се каже на парче. Сега иска да отиде в София, не познава никой лекар и не е чувала за никой лекар. Списъкът с клиники и лекари на началната страница е доста голям, кого да избере?