На Лиса и Никол успех. Стискаме палци. На Мишето също, ще се справиш, не се притеснявай. На мен ми дадоха изпита по кормуване от първия път, въпреки, че завих от втората лента, ама имаше сняг и ме беше страх да не вляза в бус лентата. С физиономията за късане ме попита защо, и ми чу оправданието и съгласието, че съм сгрешила и знам, че преди сфетофара с разрешен десен завой е ясно, че трябва да си в дясната лента, от притеснение се сетих от както завих...човека с изумление и широка усмивка ме пусна
. Каза, че досега толкова внимателен и примерен кандидат шофъор не е имал.
Така, че зависи къде попаднеш. Не се притеснявай, смело напред. После идва трудното
На мен ми нахакаха първата игличка с първия АБ. Сега в срок от седмица трябвало да ми е по-добре, ако ли не ще мислят какво да ме правят...
Раши преди години бях 48 кг и успях да мина под един микробус. Младежа разбра под двигателя от крещящите хора. Сега вече 54 кг няма да извадя този късмет. Така става като със затворен бус минаваш назад през цяло кръстовище и си мислиш, че са ти паднали касите с хляба. От влачене по асфалта ми липсваше косата и други части на лицето и тялото. Предния мост ми счупи ключицата. Мислех си, че е без сериозни последствия...Това сега се откри и няма от къде другаде да се е взело. Точно затова позволих да снимат дъщеря ми в клип, за високите скорости и децата. Ще го пусна във фейсбук за мъничко, след разрешението на оператора. Уж го готвят да го пуснат в ефир, да не му направя беля на момчето, което усложливо ми го изпрати. Много е хубав, поне на мен, въпреки, че го гледам за около 68 път отново ми спира сърцето като я видя да се мята на предното стъкло. И винаги си казвам, по добре 5 минути закъснение, отколкото цял живот убиец, аз с тази тежест не бих живяла и всеки един ден се моля, господ да ми спести подобно изпитание. Това защото всеки греши и ми е ясно, че може да ми се случи.
Та се моля на излитащите ежедневно, айде с малко мярка да е. Ограниченията са за да се спазват, не визирам никого и аз надвишавам, ама да е разумно, до колкото може. Тука покрай мен много ме ядосват, 160-170, пък като кажеш, че ще искочи дете на пътя, вика майка му за КВО е. Ми да ама, не тя ще го удари нали?
Капака го отварям и поназнайвам той онуй. Ама така си уча мъжа на лошо, щото започна да мързелува. Един ден ми каза да си проверя маслото и да си напомпам гумата, ама му казах, че ще си поддържам колата, когато започне да си готви и да си пере сам. Така след 10 минутен размисъл беше под капака и изкара компресора. Така де, то и вибратор ако си взема, той за какво ми е?
Поздрави.