Тъмнокафявото е почти черно, не те съветвам да се боядисваш - по-късно ще ти е трудно да смениш с по-светло. Имай предвид, че на картинките боите изглеждат по-светли - това сигурно го знаеш.
Боя за коса - Кастинг на Лореал за мен е най-добрата непрофесионална безамонячна - траен цвят, лъскав косъм, щади косата, доколкото може да се каже такова нещо за една боя, все пак.
И да ти използвам темата да се оплача. Винаги, когато реша да сменя Кастинга с нещо друго, съм съжалявала. Преди два-три дни в пристъп на умопомрачение
по една реклама за боя-мус (щото съм голям мързел в това отношение, та ми се видя голямо улеснение начина на боядисване), реших да си купя. Да, ама няма рекламираната на Вела и си купувам на Шварцкопф. Грешка! Според Шварцкопф среднокестенявото е черно. Побеснях. Тъкмо бях започнала да добивам по-мек кестеняв цвят - сега пак съм черна. Хич няма да ви казвам, че на кутията цветът изглежда с поне два тона по-светъл.
п.п. Ако цветът е близък до естествения и нямаш бели коси (ти си млада, вероятно нямаш такъв проблем), можеш да се боядисваш на 2 месеца.