Меги,нормално е да се вълнуваш от такива въпроси,още повече си отскоро в темата ,а и както се вижда нямаш ,много дългогодишен опит/което има и хубава страна/
! Аз ще ти кажа от собствен опит как се получи,като съм далеч от мисълта да бъда изчерпателен,особено що се отнася за мнения и съвети ,касещи клиники и доктори-това си е строго лично убеждение. Много от момичетата ,които пишат тук,са вече бременни с помоща на екипа на АГВарна,но техните опити са започнали поне перди три и повече години,когато нямаше още ФАР! А и да го е имало,той има определени изисквания ,за да се кандидатства -като определен брой неуспешни процедури,специални диагнози и т.н.,така че едва ли всички са се включили веднага.Освен това,както и ти си разбрала,АГ Варна не работят с ФАР,проф.Козовски има коренни различия по въпроса.за сметка на това обаче,цените на центъра са много,много атрактивни,особено сравнени с успеваемостта му.такаче,тук вече е въпрос на вътрешно убеждения какъв избор би направил човек.Всуки по един или друг начин е достигнал до АГ Варна, като естествено пътищата могат да са съвсем разнообразни- съвет от познати,просто е попаднал още в началото на сайта на центъра,по-удобно му е било да се предвижва,ако не е от града и т.н.,т.н.Ние имаме няколко опита тук,за съжаление неуспешни /което въобще не е разклатило ни най-малко доверието ни в екипа на центъра/ ,но така се случи и следствие на много икономически обуславени фактора,нямаме възможност да продължим сами. Има двойки,които въпреки ,че отговарят на условията за кандидатстване,държат да правят ппроцедури точно в центъра във Варна. Всичко опира до възможности и до убеждение. Според мен на твоите въпроси отговорите не са нито черни,нито бели! Всеки случай е различен,всяка съдба се различава,така че,по-скоро "сивото" е близко до отговорите!!
:wink:Надявам се ,че ме разбираш! То има още много да се пише,но нека и другите мочиета си кажат мнението! Особено ,щастливите майки или настоящи бременни!! :DТука е пълно с такива,даже и да не пишат,постоянно четата.Знам ги аз,всички са готини и ще видиш как ще те залеят с отговори!!