0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Дона

Някой би ли ми препоръчал добър доктор в Шейново или Тина Киркова
Добър гинеколог в Шейново или Тина Киркова?
« Отговор #1 -: Февруари 03, 2005, 01:54:34 am »
ШЕЙНОВО не ти го препоръчвам въобще!!! Говоря от личен опит!!! Там беше първата ми операция от извънматочна бременност.... Всичко мина добре, лекарите СУПЕР ... но до другия ден! Когато ми обясниха, че по време на операцията нещо си се счупило и да не се чувсвам длъжна, но ще е добре ако мога да дам парите за него! Почти се бях навила, но исках да го дам като дарение (с подпечатена бележка за дарение - има ги навсякъде мисля), но те НЕ - искаха да дам парите на ръка на сестрата при изписването! Е не ги дадох и няма да ти казвам от тук на татък какви проблеми си имах! Дори след 5 пъти ходене и буквално скандали, така и не си получих епикризата! Но минало заминало! Старая се да не мисля за това. Но не казвам, че всички в Шейново са такива аз попаднах на тях - 4 доктори! Не желая да казвам имената им! Не от страх,... просто не желая да си спомням дори! Имаше един невероятен доктор, но и при него нещата опираха до пари :(  И въпреки казаното и преживяното от мен - 100% съм на мнение, че българските лекари са по- добри! Обръщат много повече внимание и следят пациентите си! Просто трябва да намериш такъв! Дано някое от момичетата ти даде по-полезна информация!
Късмет и до писане от мен
« Отговор #2 -: Февруари 03, 2005, 14:18:16 pm »
Здравей Дона!
Аз от Шейново съм много доволна и по-специално от д-р Конакчиев, който беше шеф на болницата преди 2год. Преди около 2 месеца се опитах да го открия, за да отида на преглед при него, но се оказа, че не са го виждали от 2 месеца..... Иначе горещо ти го препоръчвам! ако искаш можеш да го потърсиш - може и да е на работа вече!
Пожелавам ти успех!
« Отговор #3 -: Февруари 06, 2005, 12:51:47 pm »
Аз пък ходя там про д-р Богословова и последното, което може да се каже да нея е че е коромпирана или нещо подобно.
Матей - 1.04.2006 г
« Отговор #4 -: Май 02, 2005, 10:03:04 am »
В тази връзка да питам и аз - някой познава ли д-р Валери Йорданов от ин витро отеделние в Тина Киркова? Искам да знам всичко - положително и отрицателно!
« Отговор #5 -: Май 02, 2005, 22:18:47 pm »
АЗ ти препоръчвам д-р Попов в Шейново той ми прави лапароскопията и след това хистероскопията, много е внимателен и е голям специалист.
Успех!
*
« Отговор #6 -: Май 03, 2005, 09:05:28 am »
Валери Йорданов е прекрасен лекар.Много съм доволна от него и е страхотен човек.Имам 1-но ин-витро при тях за съжаление неуспешно :( .Мисля, че не са най-добрите професионалисти, но при тях беше най-евтината процедура при това и с евтин препарат.Моята приятелка забременя, но при мен спря да се развива. Но чесно ти казвам като хора са страхотни и Йорданов и Вакрилов.
Желая ти успех. :D
« Отговор #7 -: Май 03, 2005, 12:04:56 pm »
И аз подкрепям мнението -
« Отговор #8 -: Май 03, 2005, 15:18:53 pm »
И аз горещо препоръчвам д-р Йорданов - имаме дъщеря ин-витро благодарение на този човек и екипа в Тина Киркова.
*

Роза

Re: Добър гинеколог в Шейново или Тина Киркова?
« Отговор #9 -: Май 06, 2005, 16:12:38 pm »
Цитат на: Дона
Някой би ли ми препоръчал добър доктор в Шейново или Тина Киркова

Доктор Дочев от Тина Киркова е много, много добър. Горещо ти го препоръчвам.... Всичките ми приятелки и аз ходим при него и няма нито една недоволна.
« Отговор #10 -: Май 07, 2005, 09:18:38 am »
Много ви благодаря, че се отзовахте на питането ми за д-р Йорданов!Смятам, че този форум е страхотен, защото е пълен с толкова мили и отзивчиви жени!Успех на всички и пожелавам да ви се сбъдне най-съкровеното ви желание, което е общо за всички ни! :D
« Отговор #11 -: Януари 26, 2007, 20:27:47 pm »
Някой чувал ли е нещо за др.Илиев от Шейново? Направила съм и тема но..... никой нищо :( не може никой да не го знае :(ще раждам при него и искам да знам повече!
*
« Отговор #12 -: Януари 26, 2007, 22:42:12 pm »
Ако първото име на Илиев е Данаил или може ри беше Данаел, виж в БГ Мама, много го хвалят! Просто пусни го на търсачка там и ще видиш!