Оххх, Зори
Аз и с двамата ги минах това лято тези зъбни неволи
Мончето си изпочупи безобразно два кътника, които ще сменя чак на 12, а Тони е с подобен на вашия удар - уж не от високо, или с някаква голяма скорост (Симона изхвърча повече от метър-два напред от засилено колело и беше много силен ударът при нея), но наби едното зъбче около половината навътре, а съседния до него се изби навън и стана по-дълъг от другите, също се и клати. Става въпрос за горните централни резци.
В момента и ние чакаме да видим как ще се развият нещата с клатенето и дали ще почернеят зъбките - т.е. признаци, че нервите са умъртвени, което ще значи, че трябва да се работи по тях, за да не пламне инфекция, а не си представям как ще се обработят нерви на 2г дете
Мен вече малко ми сивее едното зъбче
, чакам контролния преглед на 15ти, водя го през около 10 дена, откакто се случи това.
За зъболекари - в Медстом, ако звъннеш и обясниш ситуацията, мисля че д-р Маркова (това е д-рката на Мишето) ще се съгласи да те приеме между някои дечица тези дни. Поне на мен така ми обеща, когато й обясних за какво става въпрос, докато правехме пломба на Симона - каза, когато си вземем детето (инцидентът с него се случва, докатотой е във Варна), да й звънна ден-два по-рано и ще го приеме да го види.
Иначе съм му записала час и в клиниката, която аз посещавам - там има също добър детски стоматолог. Ако проявиш интерес, ще ти дам координати.
Единият от консултантите в подфорума за спорт и хранене - Деница, не беше ли също детски стоматолог, или греша?...
Зори, сигурно са ви казали, но не му давай да отхапва твърди неща на този етап.