0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #540 -: Ноември 13, 2011, 14:00:39 pm »
 Наистина темата за процедурите ни е много важна, но  споделям мнението на момичетата, че да четеш такива постове е направо дразнещо! И не е въпрос за часТни уроци, а за елементарен правопис! Още повече има опция "проверка на правопис"!
И за да не спамя темата,  искам да попитам, дали някой е успял да си запише час за ЕЦ?
« Отговор #541 -: Ноември 13, 2011, 14:27:57 pm »
Още повече има опция "проверка на правопис"!
И за да не спамя темата,  искам да попитам, дали някой е успял да си запише час за ЕЦ?
Аз успях,но ми го отмениха впоследствие. :wink: В края на месеца ще се пробвам пак.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #542 -: Ноември 13, 2011, 14:40:30 pm »
Олив 76, щом са ти поставили блокираща инжекция, се смятай за стартирала, няма да те отлагат повече. За разликата между протоколите можеш да видиш малко по-горе в темата, Тара беше публикувала връзка. Успех ти пожелавам!
Северина, лекарствата за стимулация си купувам от клиниката. Като се започне стимулация, лекарствата се взимат от акушерките, които поставят инжекциите. След като приключиш стимулацията, пункцията и трансфера, плащаш всичко, но в началото на опита даваш част от парите авансово.

Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #543 -: Ноември 13, 2011, 15:11:27 pm »
Днес вече не издържах и се обадих на Шефкетова каза да си запиша час и така направих в петък съм на преглед пък после ще видим какво ще правим.
« Отговор #544 -: Ноември 13, 2011, 16:22:33 pm »
И аз имам час за утре за ЕЦ.
Радост, на теб какво ти казаха като ти се обадиха?!?! Има още време да ми звъннат и да отменят и моя...

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
*
« Отговор #545 -: Ноември 13, 2011, 18:14:56 pm »
Ох, момичета, дайте съвет! Вчера след обед ми дойде (т.е. днес броим 1-ви ден). В събота, 19-ти трябва да съм в Пловдив, че трябва да говоря на една кръгла маса на ЕП и няма как да не отида. В неделя ще ми е 8-ми ден, но няма да мога да си дойда толкова рано.  Дали да пробвам да си запиша час за ЕЦ за 9-тия ден, досега са ми записвали за 7 или 8 ден. Предният път с д-р Стаменов говорихме да извадим още 1 Я, декември да почиваме и януари да направим вече трансфер (вече имаме 3 замразени ембриончета). Какво ще кажете, че съм в чуденка?
*
« Отговор #546 -: Ноември 13, 2011, 18:17:59 pm »
Запиши задължително, деветия ден този цикъл може да е твоя най-подходящ ден за поставяне на прегнила например.
*
« Отговор #547 -: Ноември 13, 2011, 18:51:49 pm »
Запиши задължително, деветия ден този цикъл може да е твоя най-подходящ ден за поставяне на прегнила например.

Обикновено ми поставят прегнила на 10-тия ден, но пък е последните два пъти изпуснахме по 1 фоликул, та може и да си права.
« Отговор #548 -: Ноември 13, 2011, 19:32:44 pm »
Боги, запиши със сигурност!Вярвам, че ще имаш късмет този път! yahoo_17
*
« Отговор #549 -: Ноември 13, 2011, 19:42:31 pm »
Боги и аз съм като теб , вчера ми дойде и мисля да си запиша час за 9 или 10-ти ден. На мен обикновено ми слагат прегнила на 12-ти ден. Мисля , че не е фатално за теб смело записвай и стискам палци.
*

iva17

• 915
« Отговор #550 -: Ноември 13, 2011, 19:47:39 pm »
evita1717, при теб как вървят нещата?

« Отговор #551 -: Ноември 13, 2011, 22:25:26 pm »
Започнахме шестия, дано да е успешен и последен опит. Втори ден съм на Пурегон 400 единици. Неупоген през ден. Следващ преглед на 16. Силно се надявам да са тръгнали достатъчно фоликули, че както зле се представям  :(. Стискайте палци този път да успеем.
Късмет на всички в стимулация и всеки, който чака двете чертички. Леко бременеене на успелите момичета.
*

iva17

• 915
« Отговор #552 -: Ноември 13, 2011, 22:58:22 pm »
Теди, стискам ти силно палци и най-искрено ти пожелавам това да е последният ти опит със сладък бебок на финала :)
*
« Отговор #553 -: Ноември 13, 2011, 23:13:53 pm »
Ох, момичета, дайте съвет! Вчера след обед ми дойде (т.е. днес броим 1-ви ден). В събота, 19-ти трябва да съм в Пловдив, че трябва да говоря на една кръгла маса на ЕП и няма как да не отида. В неделя ще ми е 8-ми ден, но няма да мога да си дойда толкова рано.  Дали да пробвам да си запиша час за ЕЦ за 9-тия ден, досега са ми записвали за 7 или 8 ден. Предният път с д-р Стаменов говорихме да извадим още 1 Я, декември да почиваме и януари да направим вече трансфер (вече имаме 3 замразени ембриончета). Какво ще кажете, че съм в чуденка?
Аз,като се обаждам да си записвам час им казвам на жените които записват часовете да ме записват за дата която се пада в 7,8,9 или 10 ден.Този месец бях 9 ден  в 12.0 часа мина прегледа дадох кръв за хормони и пкк и следобяд ми назначиха пункция на 11 ден.
Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ...
*
« Отговор #554 -: Ноември 14, 2011, 09:42:12 am »
На мен преди малко ми отказаха да ми запишат час. Казаха да се обадя в края на седмицата. На някоя друга отказали ли са днес? Любопитно ми е , защото вчера имаше записани момичета.
*
« Отговор #555 -: Ноември 14, 2011, 10:00:17 am »
Теди , много късмет ти пожелавам !
« Отговор #556 -: Ноември 14, 2011, 10:24:22 am »
Започнахме шестия, дано да е успешен и последен опит. Втори ден съм на Пурегон 400 единици. Неупоген през ден. Следващ преглед на 16. Силно се надявам да са тръгнали достатъчно фоликули, че както зле се представям  :(. Стискайте палци този път да успеем.
Късмет на всички в стимулация и всеки, който чака двете чертички. Леко бременеене на успелите момичета.
Теди, късмет и от мен!
*

rumi 84

• 215
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #557 -: Ноември 14, 2011, 10:42:07 am »
Теди , много късмет ти пожелавам и от мен!
*
« Отговор #558 -: Ноември 14, 2011, 12:47:26 pm »
Теди, успех и от мен!
« Отговор #559 -: Ноември 14, 2011, 13:12:21 pm »
Здравейте, момичета  :hello2: присъединявам се към Вашата темичка  :) Минах първи преглед при д-р Персенска. Този цикъл ще трябва да вадим яйцеклетка и да опитаме оплождане по ин витро метода на първо време /дано да стане/. Днес до момента звънях десетки пъти до клиниката, но не мога по никакъв начин да се свържа :(, а трябва да си запазя час между 9-11 ден. Виждам, че и при Вас го има този проблем. Какво правим в такива случаи??
П.С. Надявам се да нямам правописни грешки  osi_9