0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #580 -: Ноември 15, 2011, 09:59:05 am »
Стига бе!!! Преди два дни когато бях в клиниката качих се в асансьора едната санитарка се качи и един доктор! И я попита КАК СТЕ? И ТЯ-РАбОТИМ,ДАЖЕ УСИЛЕНО РАБОТИМ!ЧУВАТ СЕ ДРУГИ НЕЩА,НО НЕ Е ВЯРНО КАЗА
Още тогава ми мина през ум,е може да е нещо такова!
Дано да не е вярно  :(
*
« Отговор #581 -: Ноември 15, 2011, 10:11:40 am »
Добро утро и от мен.Снощи късно ми званна телеф и приятелка ме попита:"Вярно ли е че д-р Стаменов се изнася от клиниката".Това много ме изненада.Бях на 7.11. последно там,а и като ви чета виждам,че доки не отсъства.
Аз,пък вчера научих от една приятелка,също пациентка на доктор Стаменов,че от април другата година се местят в новата клиника някъде в Западен парк,където ще има и родилно отделение.Ще разпитам по-подробно и ще пиша...
Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ...
*
« Отговор #582 -: Ноември 15, 2011, 10:42:37 am »
И аз чих от позната, че Стаменов щял да се маха от там каквото и да значи това, но според мен е местене на клиниката, защото отдавна знам, че строят нова със родилно към нея.

« Отговор #583 -: Ноември 15, 2011, 10:59:52 am »
момичета някой пил ли е дуфастон?след колко дена ви идва цикъла след като го спрете ас го спях на 03.11 и вече 7 ден и нищо!!!
Веднъж и при мен така се получи,но все пак ми дойде.Ако се притесняваш се обади на доки :)
щте изчакам благодаря ви за отговора
Пила съм го често- четири дни след последното хапче
*
« Отговор #584 -: Ноември 15, 2011, 21:47:32 pm »
Е, момичета, днес се свързах, но не ми записаха час за ЕЦ. Казаха, че до второ нареждане от докторите не записват часове за ЕЦ и да се обадя в края на седмицата.
« Отговор #585 -: Ноември 16, 2011, 14:30:02 pm »
здравейте момичета,днес някой, дали е пробвал да си запише час за ЕЦ?Дали записват вече?
*
« Отговор #586 -: Ноември 16, 2011, 15:56:56 pm »
Аз изобщо няма да си вдигам нервите с приказки по телефона. Решила съм да пътувам в петък и в събота на място да си запиша час. Дано не ми се наложи да влизам в пререкания със секретарките ..... Ясно ми е , че е по нареждане на лекарите , но нямам време за губене. А и мисля , че като пациент който е чакал година и половина за първоначален преглед и с близо пет години опити в тая клиника най-малкото нямат право да ми отказват.
« Отговор #587 -: Ноември 16, 2011, 16:17:57 pm »
Не записват часове за ЕЦ, вчера питах лично всеки, до който се добрах от секретарките, администрацията, че и долу на информацията/касата.
Клиниката след обяд ми се видя празна...дали имаше 20-тина двойки , дали нямаше на първия, третия и 4 етаж. Никой не пое ангажимент да ми каже кога ще започнат да записват пак. Това мога да споделя по този въпрос.
Аз направих нова цветна снимка. Д-р Персенска ме снима и както винаги при нея ме заболя чудовищно. Няма да се оплаквам, мина. Имам 2бр. снимки. Пожелавам си да не се срещаме пак, щото само като я видя и се вдървявам. Не ми каза какво  е положението с матката, щяла да напише нещо...Това не го разбрах...Аз няма да се разкарвам за единия коментар до София....Толкова пък да не можа да ми каже, ядосана съм...Нямат свободни часове, претоварени са и пак са разпилени и нищо не те ориентират.
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
« Отговор #588 -: Ноември 16, 2011, 16:20:36 pm »
Момичета,днес към обяд звъннах да си запиша час за хистероскопия за следващия месец.Казаха ми,че не записват никакви часове от 9 декември до 9 януари ,ще са в отпуск.Пропускам още един месец :(
*
« Отговор #589 -: Ноември 16, 2011, 16:29:30 pm »
О, каква е тази лудница. Май започвам да се радвам, че в момента не правя процедура! Но треска ме тресе, когато реша да записвам час!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*
« Отговор #590 -: Ноември 16, 2011, 16:34:32 pm »
Направо като чета и ми се отщява.Трябваше да си запиша час за да си говорим защо не е станало ин витрото на ЕЦ, ама аз някакси нямам смелост и не ми се виси по коридорите.Май събирам сили за следващия път.

*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #591 -: Ноември 16, 2011, 16:51:12 pm »
Какво става, човек като чете му се отщява да прави каквото и да било сякаш всичко се разпада, нима е толкова лошо положението, аз за сега незнам какво ще се случи с мен ако са ми наред хормоните би трябвало да правя пункция към края на седмицата ама като гледам какво пишете имам чувството, че ще ме отрежат и за това въпреки, че си проследявах фоликулите в града от където съм!
Има ли и такава вероятност????  :balk_150:
Аз лично се обаждах на д-р Персенска да и докладвам резултатите и тя ме инструктира какво да правя, последно ми каза да пусна хормони и да и се обадя!
« Отговор #592 -: Ноември 16, 2011, 16:58:41 pm »
anajens- мисля, че щом д-р Персенска лично ти е казала какво да правиш, придържай се към инструкциите и бъди спокойна. Не се шашкай! Успех!
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #593 -: Ноември 16, 2011, 17:04:10 pm »
Да нагнетя и аз още напрежението. За вторник /22 ноември/ съм записана за хистеро и се тревожа, че ако днес или утре до обяд не ми дойде цикъла - отпадам, за пореден път и като гледам какво пишете, най-рано февруари май ще мога да се вредя, евентуално. Но по-интересното е, че до днес не са ми звъняли от клиниката /както правят друг път/, да ме питат дали потвърждавам за 22-ри, дошъл ли ми цикъла и пр. В тази връзка - има ли някой с дата за хистеро през другата седмица и дали се е чувал вече със секретарките по този повод.
« Отговор #594 -: Ноември 16, 2011, 17:27:19 pm »
Малеее, ужасна история!
Аз докато бях в стимулация беше някакъв ад в клиниката, на предела на възможностите си работеха вече! В деня след моята пункция имаше повече от 30 пункции! Чудех се до кога ще издържат на това темпо.
Иначе клиниката е в отпуск от 15.12, но явно от 9ти ще олекотяват графика вече. От 15.12. до 09.01. са в почивка със сигурност!
Успех на всички, които се надяват да успеят да запишат час. Знам какво е, аз самата изгубих шест месеца просто защото упорито ми отказваха час. Половин година, представяте ли си. Тогава бях на крачка да се откажа. Просто в един момент му идва много на човек. Даже последният път като ми записаха час без никакви уговорки много се изненадах. Невероятно беше как стана...
« Отговор #595 -: Ноември 17, 2011, 08:53:13 am »
Относително спокойно е в клиниката. Часовете са запълнени. Нчма големи закъснения и за това може би не се натрупват много хора.
При нас нещата са задоволителни на фона на другите ми стимулации. 4 фоликула в ляво - 2х8мм и 2х7мм и 1 в дясно-8мм, но на него не разчитаме, защото в дясно имам само малка част от яйчник и там и да тръгне фоликул достига 10мм и спира развитие. Е2-29 - вижда ми се нисичко, но док казва, че има време. Лигавица - 3мм - мнооооого малка. Изписа ми глобули х2 на ден. Утре пак преглед. Дано картинката е малко по-добра.
« Отговор #596 -: Ноември 17, 2011, 09:37:24 am »
Момичета, преди блокираща инжекция правят ли се някакви изследвания и трябва ли да са на гладно?
Благодаря педварително и успех!
*
« Отговор #597 -: Ноември 17, 2011, 09:42:19 am »
Момичета, преди блокираща инжекция правят ли се някакви изследвания и трябва ли да са на гладно?
Благодаря педварително и успех!
Не , не правят изследвания, само преглед.
« Отговор #598 -: Ноември 17, 2011, 09:44:05 am »
Благодаря много! :)
« Отговор #599 -: Ноември 17, 2011, 17:37:52 pm »
Вчера на 16.11.2011г. ми боцнаха първата инжекция Гонал Ф и Неупоген.Вече съм официално стартила. Дано всичко да се развие добре  :cheerleader: