0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #880 -: Януари 03, 2012, 17:28:24 pm »
Тук са темите с бозите на Людмила Филипова, пуснах търсачката, тя е lessyy
*
« Отговор #881 -: Януари 04, 2012, 01:34:30 am »
По отношение на синода и 'ин витрото' нещата са ясни - прогресът в медицината, науката и ин витрото са определено божие дело, заложено в програмирането на умствените способности на човека. Господ е направил човека така, че в определен етап да може да се възпроизвежда чрез АРТ дори и партньорите да са фертилно здрави. Самият Господ се е родил в резултат на 'ин витро' процедура, защото това е единственият начин девствена жена като Дева Мария да роди при това от Светия дух, а не от мъжа й Йосиф. Всичко това е толкова прозрачно, че се чудя, как на тези от синода :bonk: такива елементарни неща не са им ясни. 
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #882 -: Януари 04, 2012, 08:56:02 am »
Напълно съм съгласна с теб Тара, това е наистина за да отклонят вниманието от себе си, от това, че водят един живот, който не съответства на това, което проповядват!!!
А за изказването на госпожата "богословка" по Нова, беше толкова абсурдно, дори незнам как да го нарека..., че направо го изключих, неможех да слушам!
Как не разбраха  тези хора, че никой не е застрахован от репродуктивни проблеми, това, че не  се е случило на даден човек или двойка днес, не означава, че утре няма да се случи на детето му или на вниците му, че дори и на правнуците!!!
И тогава ще видим каква песен ще запеят!Нямам думи просто от възмущение и от обида, не стига,че сме дамгосани и без това от обществото, с това, че нямаме деца, а на всичкото отгоре и това....!Боли ме и заради лекарите ни, които се опитват да ни помогнат, а сега ги изправят като на съд! :?
Но аз мисля, че за всичко си има "Видов ден" както казват бабите ни!
« Отговор #883 -: Януари 04, 2012, 10:25:23 am »
ЗДРАВЕЙТЕ,ИСКАМ ДА ПОПИТАМ СЛЕДНОТО:ИМАМ ЧАС ЗА ОПЕРАТИВНА ХИСТЕРОСКОПИЯ И СЪМ ДОСТА ПРИТЕСНЕНА.КАТО СИ ЗАПИСВАХ ЧАСА НЕ МЕ ПОПИТАХА ПРИ КОЙ Е ЛЕКУВАЩИЯ МЕ ЛЕКАР В СЛУЧАЯ ПРИ МЕН Е Д-Р ПЕРСЕНСКА,ОЗНАЧАВА ЛИ ТОВА ЧМЕ ХИСТЕРОСКОПИИТЕ СЕ ПРАВЯТ ОТ ДРУГИ ЛЕКАРИ ИЛИ ОТ НЕЯ ?ИЗВИНЯВАМ  СЕ ЗА ГЛУПАВИЯ ВЪПРОС.КАКВА ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОДГОТОВКА ТРЯБВА ДА ИМАМ?ТРЯБВА ЛИ ДА НОСЯ НЕЩО?ИЗСЛЕДВАНИЯТА ТАМ ЛИ СЕ ПРАВЯТ?И В КОЛКО ЧАСА ТРЯБВА ДА СЪМ ТАМ ЗАЩОТО ЗА ЧАС НИКОЙ НЕ МИ Е КАЗАЛ ДОСЕГА
*
« Отговор #884 -: Януари 04, 2012, 10:42:42 am »
Моля те Хриси не пиши с главни букви.

Не знам дали д-р Персенска прави хистероскопия, и не съм сигурна дали тя ще ти направи твоята.За изследванията който ще ти трябват, ако не ти се обадят седмица преди хистерото, за потвърждение на операцията звънни ти и питай и тогава ги питай какви изследвания ти трябват, ще ти кажат и в колко часа да си в клиниката и да чакаш.По мои спомен трябваха Време на кървене, Време на съсирване, ПКК, Хепатит А, СПИН, аз правих лапароскопия там искаха и снимка бял дроб и сърце, тук не знам дали трябва.Изследванията без СПИН и Хепатит, можеш да си ги пуснеш по ЗК.Трябва да си носиш едни чехли и превръзка.Те ти дават нощница, а и след хистероскопия си тръгваш още на същия ден.

« Отговор #885 -: Януари 04, 2012, 11:32:37 am »
Хриси, аз съм пациентка на д-р Стаменов, но на назначената ми дата той отсъстваше. Хистерото я правиха д-р Персенска и д-р Шевкетова.
Първият път ми я правиха д-р Стаменов и д-р Персенска.
*
« Отговор #886 -: Януари 04, 2012, 12:41:13 pm »

Момичета, днес станах леля на един прекрасен племенник?

След близо петгодишна борба за детенце братовчедка ми роди първата си тъй очаквана рожба,благодарение на екипа на нашата "Клиника на Надежди".

Благодаря им от сърце  от нейно име, от мое име,че не престават да вярват в нас и заради нас,че даряват добро и сбъдват мечти!

Вярвам,че всяка една от нас ще сбъдне своята мечта,тъй като не сме сами!Имаме подкрепата на Господ и на прекрасния екип.

Дай Боже на всеки по-едно такова ревящо вързопче! Успешна и щастлива година на всички !
« Отговор #887 -: Януари 04, 2012, 21:48:09 pm »
Честито на цялата рода.Започваме годината с прекрасна новина.Дано да има все повече и повече сбъднати мечти.На всички момичета пожелавам тази година да бъде най-щастливата за нас.
*
« Отговор #888 -: Януари 04, 2012, 21:59:37 pm »
ikar, честито :)
лелинството е много хубаво, аз също станах леля през изминалата година.
И колкото и егоистично да звучи за някой, няма по-голямо удоволствие да се оглеждам в синьо-зелените очи на малката шушулка и да ги сравнявам с тези на снаха ми :).
На всички пожелавам да правим такива сравнения със себе си!
*
« Отговор #889 -: Януари 04, 2012, 22:21:16 pm »
ikar, Честито,Да е жив и здрав и много обичан ..
« Отговор #890 -: Януари 04, 2012, 22:25:33 pm »
Честита Нова  Година!  tree2a Дай Боже да ни донесе много щастие и сбъднати желания!
Извинете бихте ли ми пратили на лични телефон за записване на часове в клиниката? Благодаря предварително!
« Отговор #891 -: Януари 05, 2012, 08:00:34 am »
Извинете бихте ли ми пратили на лични телефон за записване на часове в клиниката? Благодаря предварително!
Първа страница-всички телефони
« Отговор #892 -: Януари 05, 2012, 10:44:19 am »
perlichka, телефонът е на първа страница на сайта им. току-що им звънях и говорих с тях.
« Отговор #893 -: Януари 05, 2012, 11:18:34 am »
Здравейте всички :) ЧНГ, пожелавам много здраве, щастие и сбъднати мечти и поне по едно такова вързопче  ylinfant  :). Относно телефона за часове - вече работи, преди малко ми запизаха час за 25,01.
« Отговор #894 -: Януари 05, 2012, 15:47:30 pm »
Честита Нова 2012 година, смели момичета!Да е щедра и плодородна, изпълнена със щастливи мигове от срещите между майка и бебче/та през тази година и разплакани от радост очи пожелавам на всички ни от сърце! tree2a :balk_21:
*
« Отговор #895 -: Януари 05, 2012, 16:48:46 pm »
Честита ни 2012 година :)Нека тя бъде НАШАТА година,носеща само  :bfp: на всички ни!В понеделник трябва да пускам имунологични(контролни),та да попитам гладна и жадна ли да отида или може да се напапкам преди това :D
*
« Отговор #896 -: Януари 05, 2012, 16:53:42 pm »
Напапкай се  :)
« Отговор #897 -: Януари 05, 2012, 18:59:17 pm »
Май се опитах да вкарам цитат и да отговоря за телефоните,ама нещо не ми се получи :DИмел,нали бяха писали,че секретарките за записване на часове ще са от 6-ти на работа или аз бъркам нещо?Голяма съм шматка,утре сутринта почвам да звъня,че Перси ме иска на 5-6 ден,а в понеделник ми е 6-ти.Дано да няма проблем да ми запишат час.Успех на всички момичета през 2012 година.
« Отговор #898 -: Януари 05, 2012, 23:44:08 pm »
drugata sedmica sim pri d-r Persenska, dano 2012g. donese samo polojitelni emociii na vsi4ki nas, kopneesti da si imame sladki beb4eta.........
« Отговор #899 -: Януари 06, 2012, 07:49:49 am »
За много години мили и борбени момичета! Пожелавам на всяка една от нас в годината на дракона да сбъдне своята мечта. Драконът символизира късмета. Затова вярвам, че ще имаме късмет да видим 2 чертички и до края на годината да гушнем своите дечица.
Драконът още носи богатство, добродетел, хармония и дълголетие. Дано ни е на късмет новата 2012! година
  yahoo_17 stork-boy stork-girl

Д-р Персенска ме вика на 2-ри ден. Как да си запиша час като не знам кога точно ще ми дойде и кога ще ми е втори ден. Моля дайте съвет. Очаквам М. на 09.01 или на 10.01  :ask: