0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Телефони на клиниката:
0884 700 704 - спешен
0882 193 970 - мобилна линия
44 17 970 - секретарки за записване на часове
965 57 11 - регистратура
965 57 44 - секретарки (не за часове)
965 57 28 - Силвия Стефанова (въпроси, свързани с ФАР)
965 57 57 - Имунологична лаборатория
965 57 16 - Имунологичен кабинет

Момичета , желая ви много, много късмет !

Предишна тема: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=46379.0
« Последна редакция: Октомври 11, 2011, 15:11:14 pm от lemon »
Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #1 -: Октомври 11, 2011, 10:04:32 am »
Пу първа!
Хайде, чакам Дидомира да ме наръси здраво с бременен прашец! Аз към 20-21.10 трябва да направя тест.  :bighug:
« Последна редакция: Октомври 11, 2011, 10:07:14 am от Stelxen »
« Отговор #2 -: Октомври 11, 2011, 10:13:39 am »
Момичета ,с риск да ми се скарате /но сте прави ,де/ ,ама еуфорията ми след теста продължи само 1 час. Аз от нерви не мога да се зарадвам нещо и си давам сметка ,че е ужасно тъпо това . А иначе чак  вчера си видях ЧХГ-то и е 505,91 .Доста ми се видя .  :D

Stelxen, много ,много стиснати палци от мен , миличка!
*
« Отговор #3 -: Октомври 11, 2011, 11:15:33 am »
Хей - Дидомирка - как ме зарадва! Изключително много се радвам, особено за такива запънати случаи като нашите!! Браво!
И спокойно - ще се зарадваш с пълно сърце скоро. То след толкова мъки на човек не му се вярва така лесно, че вече всичко е наред. Но като чуеш още няколко пъти новината от докторите и радостта ще изпълни сърцето ти!
Късмет на всички във процедури - хвърлям аз по едно око тук, но не пиша много, че имам други задачки за решаване!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #4 -: Октомври 11, 2011, 11:29:02 am »
 :cloud9: хубави 9 месеца дидомира.
момичета, имам въпросче, имам час за другия месец за д-р персенска, но май ще съм в цикъл точно тогава  :? отивам и само си говорим? или си записвам за друг път час, но сега ще ми е първичен? и ако само си говорим ще заплатя ли като за преглед?

« Отговор #5 -: Октомври 11, 2011, 11:34:52 am »
Дори да си в цикъл, отивай на часа си. Докторката ще прецени дали да те прегледа или само ще набележите изследвания и нов час. По принцип преглеждат по време на цикъл "не им пречи", както сами казват. Даже си спомням, че д-р Владимиров настоя втория ми преглед, след пръвичния да бъде точно на 2-3 ден от цикъла /но вече не си спомням по каква причина/. Все едно де - не се отлага първичен преглед, защото може да си в цикъл. Успех!
« Последна редакция: Октомври 11, 2011, 11:36:25 am от hope-love »
« Отговор #6 -: Октомври 11, 2011, 11:54:14 am »
всички ли доктори ще излязат отпуск или ще има дежурни декември месец?

« Отговор #7 -: Октомври 11, 2011, 12:17:30 pm »
Ето ме и мен!Нещо работата ме налегна и се забавих с цопването в новата тема.

Дидомира, отпусни се миличка и се зарадвай на случващото се.Предполагам, че отново имаш страхове, те винаги ни съпътстват, но така не си помагаш.Настрой се, че оттук напред те очакват само прекрасни мигове и една много лека бременност!

Тина799, предполагам, че ще има някой дежурен по време на почивката, но от него ще се възползват момичета, които са успели и бременеят вече. :lol:
« Отговор #8 -: Октомври 11, 2011, 12:46:54 pm »
Цоп и аз в новата темичка.Нека се напълни само с положителни тестчета :bighug: :bighug: :bighug:
Дидомира osi_6май това искаш.Какви са тези неща бе.Айде стегни се сега трявба да си най-спокойна и щастлива.Искаш и бебето да е нервно ли :ask:

« Отговор #9 -: Октомври 11, 2011, 13:56:22 pm »
И аз, в новата темичка, с пожелание за положителни тестчета на всички ни! :)

Дидомира ,разбирам страховете ти ,но ние сме с теб и ти стискаме палци ,всичко да е наред до края.Отпусни се и вярвай. :)
« Отговор #10 -: Октомври 11, 2011, 14:57:10 pm »
Привет!

Дидомира - честито! Пази се! Успех до края!

Отивам за коментар на неуспешното ИКСИ - дойде му времето, макар да го отлагах 2 пъти...нещо не ми се коментира, ама...трябва - нямам цикъл от началото на юли, циреи ме почнаха, надута съм като балон...обичайното. Новия правилник ме кротна да си седя на дупето в клиниката - ще се чака 1г и квото стане. Записани сме за безплатните генетични в Майчин дом, дано все още са такива. Ако някой иска да го запиша - да ми се обади на лични, нужни са имената на партньорите. Това е от мен, нищо интересно, зяпам из темите  и се почесвам...по цирките :)

Успех на всички!
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #11 -: Октомври 11, 2011, 15:01:41 pm »
Привет!

Отивам за коментар на неуспешното ИКСИ - дойде му времето, макар да го отлагах 2 пъти...нещо не ми се коментира, ама...трябва - нямам цикъл от началото на юли, циреи ме почнаха, надута съм като балон...обичайното. Новия правилник ме кротна да си седя на дупето в клиниката - ще се чака 1г и квото стане. Записани сме за безплатните генетични в Майчин дом, дано все още са такива. Ако някой иска да го запиша - да ми се обади на лични, нужни са имената на партньорите. Това е от мен, нищо интересно, зяпам из темите  и се почесвам...по цирките :)

Успех на всички!

Ню лав успех и да пишеш после, как е минало! А какъв е този нов правилник според, който ще чакаш една година? И за какво? За процедура ли? 8O

Успех на всички !!!  :D

« Отговор #12 -: Октомври 11, 2011, 16:00:25 pm »
Хайде и аз да се запиша в новата темичка. Пожелавам на всички ни резултати като на Дидомира.
Дидомирчемиличка знам, че не е лесно, но трябва да бъдеш по-спокойна. Леко бременеене и спокойни  :cloud9: месеца.

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #13 -: Октомври 11, 2011, 17:21:36 pm »
Хайде и аз в новата тема :) Дано е късметлийска за всички. Аз се надявам резултатът от биопсията ми да е добър и да успея да се включа със ЗЕТ до края на годината, която макар и към края си, вярвам, че ще ми донесе дългоочакваното бебе.

Дидомира, страхотен резултат от теста! Успокой си душата, зарадвай се и пак ти пожелавам една лека и успешна бременност :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #14 -: Октомври 11, 2011, 18:15:54 pm »
И аз в новата темичка.Дидомира,честито,радвай се и почивай.Моята пункция ще е в четвъртък,само като видях каква дата се пада...стискайте палци.
« Отговор #15 -: Октомври 11, 2011, 19:53:42 pm »
Привет!

Успех на всички!
Eй Лавче, от кога очаквам да те засека ...  :bighug:
Кога ти е часът за коментара?Защо ще чакаш една година, нали още преди промените беше подала док.за Фонда, не трябваше ли да минеш по "старите" правила?

И аз в новата темичка.Дидомира,честито,радвай се и почивай.Моята пункция ще е в четвъртък,само като видях каква дата се пада...стискайте палци.
Стискам палци за най-качествените  :egg: :egg: :egg: ...  :crossfingers:
*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #16 -: Октомври 11, 2011, 19:57:42 pm »
Хоп, ето ме и мен в новата тема, дано тя да се напълни с много  :bfp: с много   :bori_007: :bori_004: :bori_011: и с много щастливи мигове.
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
« Отговор #17 -: Октомври 11, 2011, 20:02:54 pm »
 :)
« Отговор #18 -: Октомври 11, 2011, 20:08:23 pm »
Момичета,забравих да питам.Пункцията ми е в четвъртък,кога трябва да спра глобулите виагра?
« Отговор #19 -: Октомври 11, 2011, 20:21:19 pm »
Момичета,забравих да питам.Пункцията ми е в четвъртък,кога трябва да спра глобулите виагра?

А не ти ли казаха колко дни да си ги слагаш ? Аз също имах глобули ,но бяха за пет дни само ?