0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #80 -: Октомври 15, 2011, 17:40:09 pm »
Много съм щастлива! Вчера ми се обадиха за потвърждение за хистерото, в сряда съм на линия. Стискайте палци.
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
*
« Отговор #81 -: Октомври 17, 2011, 08:43:15 am »
Момичета, мина ми пункцията в събота! Прави бяхте, че няма да ме боли на ЕЦ. Само ми беше много лошо след упойката и имах ужасно главоболие до снощи включително. Голяма глупачка съм - написали сте, че може да се пие само парацетамол, а аз пих два разтворими аспирина. Има ли и други като мен, на които им предстои трансфер на свеж със замразени ембриони?
*

rumi 84

• 215
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #82 -: Октомври 17, 2011, 10:02:26 am »
Здравейте момичета свалиха ми конците от операцията чуствам се добре след трансфера днес ми е 5ден успех на всички,
*
« Отговор #83 -: Октомври 17, 2011, 10:21:07 am »
Хайде и аз да се включа в новата късметлиийска темичка :)
Успех на всички борбени момичета за много положителни тестове и здрави бебета на финала :goodluck: :bfp: :babyflips: :babyflips: :babyflips:

Руми,много добър резултат, браво. Жалко, че е трябвало да преживееш и лапаро, но ... хубавите неща стават трудно  yahoo_17 :crossfingers:

Дидомира, живей си спокойно и се радвай на положителния резултат, като гледам може да е двоен :D Колкото и да четеш, общо правило няма, при всеки е индивидуално. Така че се успокой и се наслаждавай на хубавата новина. Леко бременеене preggo yahoo_17
« Последна редакция: Октомври 17, 2011, 12:20:50 pm от bebs_y »

« Отговор #84 -: Октомври 17, 2011, 11:21:48 am »
Ето ме и мен.Вчера ми беше трансфера на 2 много хубави ембриона,сега остава чакането.Опитвам се да лежа,макар,че не съм свикнала и ми е трудно.Снощи леко ме прерязваше корема ниско долу,незнам дали е нормално.Стискам палци за себе си и за всички момичета в процедура.
« Отговор #85 -: Октомври 17, 2011, 13:20:45 pm »
ceci75,имаш и от мен стиснати палци,дано това е успешния финал.Успех,също и на всички,чакащи заветния резултат.
« Отговор #86 -: Октомври 17, 2011, 13:25:48 pm »
ceci 75,миличка , нормално е да те срязва .Аз вечерта след трансфера се събудих от ужасни болки .Пий нош - па ...и ще мине .Успех ти желая !

Момичета , тъпо е да казвам ,че съм карък , на фона на това ,което всички вие преживявате , но моите неволи край нямат . Вчера по спешност отидох в клиниката , защото се почна едно течение ,което не спираше . Корема ме боли като пред цикъл.Мислех, че всичко е свършило .Д-р Персенска ме прегледа и се оказа ,че има три сака . Не можех да повярвам . Успокои ме ,че да имам цикъл е нормално  :( .Аз не ,че се успокоих много , но все пак опитвам да вярвам,че е така .Струва ми се ,че снощи изпадна едното ембрионче .Имах съсиреци и сега единствено ще стоя  и ще се моля другите две да си там.  Рових доста в интернет , но ще се радвам ,ако пише някое момиче имало подобен случай !
« Отговор #87 -: Октомври 17, 2011, 13:57:37 pm »
Дидомира,браво на теб,какво направи ти?Не 1,не 2,а цели 3.Спомням си,че имаше 7 Я.А по какъв протокол беше и колко ти върнаха на трансфера има ли къде са прочета.Стискам палци,всичко ще е наред!!!
« Отговор #88 -: Октомври 17, 2011, 14:04:37 pm »
Дидомира,браво на теб,какво направи ти?Не 1,не 2,а цели 3.Спомням си,че имаше 7 Я.А по какъв протокол беше и колко ти върнаха на трансфера има ли къде са прочета.Стискам палци,всичко ще е наред!!!

Да , 7 бяха , но 5 се оплодиха . Върнаха ми обаче 4 този път и на четвърти ден . Винаги съм била по къс протокол.

Пожелавам ти го и на теб, Цеци . Да видиш хубаво ли е , хаха!!
*
« Отговор #89 -: Октомври 17, 2011, 14:09:07 pm »
Ох милата, и ти влизаш в клуба на проблемните мами :sorry:. много съжалявам, че трябва да го преживееш, но това може да е естествения подбор.
Аз започнах да имам зацапвания още в 7г.с., последваха прокървявания, но не със съсиреци. Докато лежах в болница обаче имаше момичета със силни кръвоизливи и съсиреци, но плодните сакчета си бяха там, т.е. не е сигурно че е изпаднало някое бебе.
Сега се опитай да се успокоиш и не мърдай от леглото, предполагам, че са ти изписали някаква терапия? На мен след първото по-силно кървене Стаменов ми назначи и инжекции Неупоген, но това е лекарско решение.
Стискам силно палци всичко да се оправи  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #90 -: Октомври 17, 2011, 14:20:15 pm »
Дидомира, стискам палци всичко да отмине благополучно за теб и 3-те ембриончета :)
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #91 -: Октомври 17, 2011, 14:26:40 pm »
Прочетох само първа страница  :oops:
Дидомира, много се радвам за теб, най-после се случи  :D Стискам ти палци тази бременност да е успешна! Възможно е да е паднало 1 ембрионче, сега много почивай, не си втълпявай страшни неща, прави нещо любимо- чети, гледай весел филм!

Ние вече имаме номер за втори опит по Фонда. Ходихме и до Клиниката да представя Ния на хората, без които нямаше да я има. Успяхме да я покажем и на д-р Стаменов и д-р Сигридов - много беше вълнуващо!
« Отговор #92 -: Октомври 17, 2011, 14:55:09 pm »
Благодаря ви ,момичета !

Дано всички стигнем успешно до финала .

mira_mimi, да ти е жива и здрава дъщеричката и много да те радва !
« Отговор #93 -: Октомври 17, 2011, 15:08:34 pm »
Дидомира:bighug: :bighug: :bighug:!!!

Всичко ще е наред, само си почивай и лежи.Ти изби рибата с тези 3 сакчета  8O.Толкова много ти се радвам и съм сигурна, че въпреки неприятностите всичко ще е нормално! :crossfingers:
« Отговор #94 -: Октомври 17, 2011, 15:16:47 pm »
Дидомира:bighug: :bighug: :bighug:!!!

Всичко ще е наред, само си почивай и лежи.Ти изби рибата с тези 3 сакчета  8O.Толкова много ти се радвам и съм сигурна, че въпреки неприятностите всичко ще е нормално! :crossfingers:

:bighug:
« Отговор #95 -: Октомври 17, 2011, 16:20:55 pm »
Ох милата, и ти влизаш в клуба на проблемните мами :sorry:. много съжалявам, че трябва да го преживееш, но това може да е естествения подбор.
Аз започнах да имам зацапвания още в 7г.с., последваха прокървявания, но не със съсиреци. Докато лежах в болница обаче имаше момичета със силни кръвоизливи и съсиреци, но плодните сакчета си бяха там, т.е. не е сигурно че е изпаднало някое бебе.
Сега се опитай да се успокоиш и не мърдай от леглото, предполагам, че са ти изписали някаква терапия? На мен след първото по-силно кървене Стаменов ми назначи и инжекции Неупоген, но това е лекарско решение.
Стискам силно палци всичко да се оправи  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:

От самото начало съм с неупоген.
Как да разбера аз в коя седмица съм ?Хич ме няма и нищо не разбирам. На мен трансфера ми е бил на 28 октомври , в коя седмица съм?
*
« Отговор #96 -: Октомври 17, 2011, 16:24:27 pm »
Дидомира, кога ти беше пункцията? От тази дата връщаш 2 седмици назад и се получава 1-я ден на МЦ(или по друг начин казано, деня на пункцията е началото на 3г.с.

На мен трансфера ми е бил на 28 октомври???

може би септември :D
« Последна редакция: Октомври 17, 2011, 16:27:38 pm от bebs_y »

« Отговор #97 -: Октомври 17, 2011, 16:30:14 pm »
Дидомира, кога ти беше пункцията? От тази дата връщаш 2 седмици назад и се получава 1-я ден на МЦ(или по друг начин казано, деня на пункцията е началото на 3г.с.

На мен трансфера ми е бил на 28 октомври???

може би септември :D

Благодаря ти !Разбрах вече .
*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #98 -: Октомври 17, 2011, 20:38:26 pm »
Дидомира, позитивни мисли, силна храна и голямо пазене на леглото. Всичко ще бъде наред! :bighug::bighug::bighug:
ceci 75, стискам палци за добри новини! :bighug:
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
« Отговор #99 -: Октомври 18, 2011, 08:15:39 am »
Публикувана от: bebs_y 
Вмъкни Цитат

Нещо не схващам,моята пункция беше на 21.09 а първа дата на МЦ на 11.09.Бях по-къс протокол и си мисля,че съм 5 сед и 2 дни :ask: