0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #120 -: Октомври 19, 2011, 09:14:02 am »
Девойки ,аз пак да питам нещо.Преди стимулация какви точно изследвания се правят?В предишната ми клиника правих доооста.Някой ако му се занимава да ги напише мноого ще му бъда задължена.Аммм и друго ме чопли-дали ще искат да правя цветна снимка след биопсиите  :ask:
« Отговор #121 -: Октомври 19, 2011, 09:23:52 am »
Честит празник на нашите лекари!
« Отговор #122 -: Октомври 19, 2011, 09:27:40 am »
Девойки ,аз пак да питам нещо.Преди стимулация какви точно изследвания се правят?В предишната ми клиника правих доооста.Някой ако му се занимава да ги напише мноого ще му бъда задължена.Аммм и друго ме чопли-дали ще искат да правя цветна снимка след биопсиите  :ask:

хормонални - LH, FSH, Progesteron, E2, TSH, FT4, TAT, MAT (по 18лв всяко)
имунология (260лв) и генетични (150лв на човек) по желание или преценка на лекаря
СПИН, Васерман, Хепатит В и С
(Аз правих всички изброени + токсоплазмоза + трикратен профил на инсулин и кръвна захар, защото съм с ПКЯ.)

За ЦС - нямам представа дали ще ти искат.
« Последна редакция: Октомври 19, 2011, 09:30:03 am от anichka.bs »
« Отговор #123 -: Октомври 19, 2011, 10:00:02 am »
Много ти благодаря Аничка!
« Отговор #124 -: Октомври 19, 2011, 10:04:11 am »
Здравейте момичета

Живея в чужбина и съм си взела отпуска за да мога да направя инвитро тук в БГ. Сега съм 9 ден след трансфер, трябва да направя тест на 26-10 и след това към 30 ще пътувам обратно към вкъщи (отпуската ми свършва). В момента съм доста объркана защото въобще не ми е ясно какво ще стане по нататък (независимо дали теста ще е положителен или отрицателен).
Днес се обадих до клиниката и се опитах да си направя среща с моя доктор за следващата седмица, за да можем да обсъдим резултата от опита (независимо какъв е той) но секретарките ме отрязаха с думите да изчакам първо теста и тогава ще видим.
Притеснено ми е защтото не мога да си представя че на 30-10 ще си замина за вкъщи без да съм говорила с доктора и без да знам какво да правя за напред.

Някой може ли да ми каже кога за първи път се срещате с доктора ви след положителен тест и кога след отрицателен.

Предварително благодаря за отговорите и успех на всички чакащи.

« Отговор #125 -: Октомври 19, 2011, 10:19:49 am »
на 15-ти ден след трансфер си направих 2-рия кръвен тест, обадих се за час и 8 дни по-късно в 6г.с. ми беше първият преглед.
*
« Отговор #126 -: Октомври 19, 2011, 10:31:24 am »
mamin не се притеснявай, и моя преглед беше около седмица след теста. Можеш и като се обадиш за резултата да обясниш проблема, сигурна съм, че ще ти уредят среща с доктора.
Стискам палци за положителен резултат :bfp:

« Отговор #127 -: Октомври 19, 2011, 10:35:35 am »
Аничка много мерси за отговора но както виждаш за мен 8 дена след пол. или отр. тест е много късно. Страх ме е че няма да искат да ми направят среща за идната седмица.

Незнам какво да правя.
Телефона на който звънях е този за записване на часове. А може би трябва да се обадя на спешния (пффффффффффффф незнам). Знам само че искам да говоря с доктора преди да си замина.

Утре ще ми е 10 ден след трансфер и мисля да правя кръвен тест. В зависимост от резултата пак ще опитам да направя среща.
Ако теста е положителен сигурно имам някакъв шанс да се вмъкна някъде, но се опасявам че ако е отрицателен въобще няма да ми обърнат внимание.

Аз съм правила инвитро опити и в чужбина и там след теста независимо какъв е резултата винаги има последна среща за обобщаване на опита, въобще незнам тук как е.

« Отговор #128 -: Октомври 19, 2011, 10:53:58 am »
mamin, стискам палци утре на положителен тест и да се прибереш бременна на 30-ти :)
Може би като знаеш резултата от опита ще е по-лесно да ти дадат час за преглед.
« Отговор #129 -: Октомври 19, 2011, 12:47:07 pm »
Eвита, не бъди толкова черногледа :) И защо реши, че ще те отсвирят? Има предостатъчно време щом ще ти дойде в края на октомври. Та даже и за ноемврийски цикъл имаш шанс да приключиш преди отпуската им. Стискам ти палци и дано получиш най-желания коледен подарък :)

Иве, при мен проблема е че ще правя опит в два поредни цикъла т.е. ако живот и здраве започна в края на Октомври , ще трябва да съм на линия и в края на Ноември, и оттук ми идват съображенията и притесненията ...
Имаш ли вече резултат от биопсията или още чакаш ? yahoo_17
« Отговор #130 -: Октомври 19, 2011, 14:19:23 pm »
Здравейте.В неделя ми беше трансфера,днес ми е 3 или 4 ден,незнам как се брои.Опитвам се да лежа и да почивам,но вече ми е доста скучно.Успех на всички в процедура.
*
« Отговор #131 -: Октомври 19, 2011, 14:24:11 pm »
ceci 75 аз го броях от трансфера, т.е. при теб е 4-ти ден  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #132 -: Октомври 19, 2011, 14:40:04 pm »
Девойки ,аз пак да питам нещо.Преди стимулация какви точно изследвания се правят?В предишната ми клиника правих доооста.Някой ако му се занимава да ги напише мноого ще му бъда задължена.Аммм и друго ме чопли-дали ще искат да правя цветна снимка след биопсиите  :ask:

хормонални - LH, FSH, Progesteron, E2, TSH, FT4, TAT, MAT (по 18лв всяко)
имунология (260лв) и генетични (150лв на човек) по желание или преценка на лекаря
СПИН, Васерман, Хепатит В и С
(Аз правих всички изброени + токсоплазмоза + трикратен профил на инсулин и кръвна захар, защото съм с ПКЯ.)

За ЦС - нямам представа дали ще ти искат.

Аничка,а ПКК пускат ли ?
« Отговор #133 -: Октомври 19, 2011, 14:46:11 pm »
Да+ ПКК
« Отговор #134 -: Октомври 19, 2011, 15:49:13 pm »
Да, но обикновено, когато вече е почнала стимулацията, защото валидността на кръвната картина е 30 дни. Аз примерно стартирах с опита около 4 месеца, след като занесох заповедта.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #135 -: Октомври 19, 2011, 16:03:29 pm »
Евита, при мен биопсията не е много добре. Някакви клетки били по-малко, отколкото трябвало да бъдат и трябва да ги коригираме. Не знам какви са, но предполагам, че отговарят за имплантацията. Това ми беше първата биопсия и не съм напълно наясно. Сега на 25.10 имам час при д-р Стаменов, той ми каза, че трябва да дойда между 10 и 12 ден да цикъла, но така и не разбрах дали ще ми правят някакви промивки или какво точно. Но другия вторник ще знам :) Не знам и колко време отнема да влязат в норма тези клетки, но се искрено се надявам до средата на декември да мога да направя трансфер със замразените ми ембриончета. Стискам ти палци и на теб да успеем да направим опитите си до края на годината :)
« Последна редакция: Октомври 19, 2011, 16:05:03 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #136 -: Октомври 19, 2011, 17:59:03 pm »
Здравейте.В неделя ми беше трансфера,днес ми е 3 или 4 ден,незнам как се брои.Опитвам се да лежа и да почивам,но вече ми е доста скучно.Успех на всички в процедура.
Деня на трансфера се брои за нулев-така ми каза д-р Шефкетова
« Отговор #137 -: Октомври 19, 2011, 18:50:09 pm »
Правилно си разбрала, денят на трансфера е нулев. Успех :)
« Отговор #138 -: Октомври 19, 2011, 19:47:50 pm »
Силно стискам палци Танче :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Да се похвалиш след 8-9 дни с  :bfp:тестче

*
« Отговор #139 -: Октомври 19, 2011, 20:55:24 pm »
Силно стискам палци Танче :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Да се похвалиш след 8-9 дни с  :bfp:тестче

момичета, нащо стана объркване  :lol:
ceci 75 е след трансфер, а доколкото си спомням tan4i4 вече бременее.
стискам палци и на двете за щастлив финал :goodluck: