Всички деца минават този период с честото боледуване, до като изградят имунитет. Ако можеше да избирам, бих го дала направо на градина, че още са толкова мънички и как светкавично бързо се развива картината при тях, че мен си ме беше доста страх.
Ние на ясла не ходихме, защото само с едно ходене около 5 дни, ни костваше зимуване до май месец. Май го пробвах пак, разболя се до 1 юни точно 2 пъти и отново го спрях, че трудна зима имахме. Вследствие на това си загубих работата и от тогава съм от тъпа по тъпа, ама здраве да ми е. Първата година в градината, на всеки 10-14 дни болен, така от ноември до май и все от едно и също. Втора група доста по добре, но аз вече реагирах в зародиши и туширах о време настинките. Тази година ми се иска сам да се справя, ама не би. В момента в групата са 15 деца от 35, всичко болно, включително и ние с баща му. Да чукна още държи, но давам омега 3-6-9 мастни киселини под формата на сиропче, за гърло хомеопатични Ангин Хиилс и промивки с физ.разтвор за нослето. Тези процедури си ги правихме през седмица миналата година, спасиха доста положението, като стигнахме само до 2 пъти прием на АБ.
Лис пробвай, ама три болни дечурлига трудно се гледат. Определено имаш нужда от почивка, но тази кратка такава, ще ти излезе през носа след това. Права си, че трябва да са сред деца, това беше и моят мотив. Само, че на какво още се научават, няма да ти казвам.
В тази връзка днес, Тони отново научи поредната ужасна дума, но не от дете, а от една уж мислеща се за интелигентна, дама. Сега детенце ме пита защо бати Енчо е пед....т и какво означава това. Такива очи се опулих на тази жена, добре че дойде автобуса да се качим, че кой знае какво още щяхме да чуем. Онемяла съм от заливащата ни простотия.