Охххх, с тия уши е много гадно
Мен са ме боляли много рядко, но сестра ми редовно си правеше отити и беше ад. Милата, по цели нощи не е спала и е плакала. Дано Стефи бързо се оправя. Да оздравяват всички болни - малки и големи! Дано и времето малко се пооправи, че много потискащо стана
Абе чета ви аз за сополите, правя същото като вас, обаче тя изобщо не дава да й бръкна в носа с помпата. Много се мята и извива, едвам успявам да дръпна малко
С баща й двамата я държим и пак едвам смогвам. Като по-малка повече даваше. Ама това е положението, ще се мъчим, че иначе не става.
Гледам заговорихте за килограмите на децата. Еййй, нямат угодия тия педиатри, бе
Или са твърде дебели децата, или твърде слаби. Габи на 9,5 месеца беше 9450 гр, 72 см
. Педиатърката ме погледна укоряващо и ми вика - "много е това, много е", ама с един такъв каращ се, осъдителен тон. Те нормално родените деца на годинката били утроявали килограмите от раждането, пък тя колко била увеличила теглото. Викам, ами ако искаш да е 5 кила, понеже се роди 1750, по твоята логика, толкоз трябва да е. Не можеш да сравняваш недоносено с доносено. Абе, бисери само слушам. Сякаш мога да си държа детето гладно зорлен, да му се не види. Трябвало да спрем нощните хранения /щото нашите са 2
/. Викам, оооо, повярвай ми, повече от теб искам да ги спре, ама нъцкиииии
Като е гладна и реве, как точно да стане. Отговор - ами не знам, ама е много, трябва да ги спреш. Обаче, детето не изглежда шишкаво, инак и на мен ми се виждат малко множко килцата, ама пък тя си е много енергична, по цял ден скача в бънджито или търкаля паяка, не е някое заспало бебе, ама на.