0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
инвитро
« -: Юни 11, 2006, 14:23:58 pm »
Ще правя Инвитро наесен и се опитвам да стегна бюджета още от сега :balk_173:, та въпроса ме е, ако не се стигне до трансфер по някаква причина /хиперстимулация, липса на качествени яйцеклетки, недобро оплождане...и т.н./ пак ли ще струва толкова, колкото и ако всичко до трансфера е ОК? Нещо много го замотах, дано сте ме разбрали
*
инвитро
« Отговор #1 -: Юни 11, 2006, 17:11:40 pm »
Не, Бобка, няма да ти струва толкова, колкото един цялостен опит. Всеки етап си има калкулирана цена, въз основа на която плащаш това, което реално е било при теб. При мен поне беше така в МЦРЗ.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Re: инвитро
« Отговор #2 -: Юни 12, 2006, 09:27:02 am »
Цитат на: bobka
Ще правя Инвитро наесен и се опитвам да стегна бюджета още от сега :balk_173:, та въпроса ме е, ако не се стигне до трансфер по някаква причина /хиперстимулация, липса на качествени яйцеклетки, недобро оплождане...и т.н./ пак ли ще струва толкова, колкото и ако всичко до трансфера е ОК?

Не, няма да плащаш целият пакет. Просто ще ти калкулират само това, което си минала. Но смятам, че няма да стигнеш до там. Така, че не си обременявай мозъка с лоши мисли. Кажи си "на мен не може да ми се случи" и гледай оптимистично.

*
инвитро
« Отговор #3 -: Юни 12, 2006, 11:16:22 am »
Оги, благодаря за оптимизма! Дано стигнеме до плащане на целия пакет и  :bfp:  Нали всички за тава се борим... Успех!