0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Горещи новини от bubaranski
« Отговор #20 -: Ноември 08, 2011, 00:16:31 am »
Милото, а все още не знае какво щастие го чака от тук нататък :) Ще си има и мама и тате и кака :)

« Отговор #21 -: Ноември 08, 2011, 15:19:56 pm »
Честит нов член на семейството! Бъдете здрави и много щастливи!
« Отговор #22 -: Ноември 08, 2011, 15:41:43 pm »
Честито Бубе!
Страхотна новина! Нека малкият Боян да ви радва много! :ballons:
« Отговор #23 -: Ноември 08, 2011, 15:46:33 pm »
Честито, Бубе! Да сте живи и здрави!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
« Отговор #24 -: Ноември 08, 2011, 15:53:35 pm »
Благодаря Ви момичета за хубавите пожелания. Дай Боже да са ни живи и здрави дечицата!

Ще докладвам текущо. Днес бях пак при Бобчето (той е във Враца), видях се и със социалните, които ми казаха, че на практика (живот и здраве) другия петък си го взимаме в къщи.
Душицата, така ми се зарадва днес като ме видя, че не успях да се сдържа и ревнах като ученичка...
Е,то и аз ревнах като чета,та сега вече преглъщайки ви пожелавам късмет и щастие и занапред. То това, че вече сте се намерили си е огромен късмет само по себе си. Та занапред - господ да ви пази и...успехи!
*
« Отговор #25 -: Ноември 10, 2011, 17:47:51 pm »
Честито и от мен! Бъдете много щастливи цялото семейство! :D
« Отговор #26 -: Ноември 10, 2011, 18:27:48 pm »
Прекрасно е да чета такива новини!!!! Много се развълнувах, Бубарански!
Делото сигурно вече е минало и Боян с нетърпение си чака прибирането у дома, а и не само той.
Щастлива Коледа ви пожелавам!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #27 -: Ноември 11, 2011, 13:29:00 pm »
Здравейте отново. Делото ни беше вчера. Всичко мина по вода - общо за около 15 мин. В съда с нас беше и Сияна, а после ходихме при Чочката (така наричаме Боян отпреди да му изберем име). Такава игра падна в дома, че едва се разделихме. Още на стълбите, докато излизахме Сияна каза: мамо, айде да го взимаме вече Чочката, че ми е много мъчно за него.

« Отговор #28 -: Ноември 11, 2011, 13:52:27 pm »
Страхотно!!!
Айде сега възможно най- бързо да стане прибирането у дома!
Много щастие ви пожелавам!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #29 -: Ноември 11, 2011, 14:25:45 pm »
Бубарански направо ме разплака, като прочетох какво си написала....така искам да съм на твое място!Дано наистина да продължи да се увиличава вашето семейство !Миличките дечици дано всички да получат своите мама и тати!
« Отговор #30 -: Ноември 18, 2011, 18:10:12 pm »
Нашето Бобче вече си е у дома. Прекрасен е. Истински смел малък мъж - издържа стоически пътуването от Враца до София (по пътя дори си играхме и той се смееше на глас), смело се справихме и с първото истинско къпане у дома (е поплака малко, но то почти не се брои). Сега е като залепен за мен - в момента, в който само за миг ме изгуби от поглед започва да се сърди. Радва ми се и ме гушка точно както Сияна на неговата възраст. Все още към тати е малко сдържан - може би защото в дома не виждат мъже и към тях са по-резервирани, но съм сигурна, че скоро ще заформят истински мъжки тандем.
Това е за сега от нас.
На всички, които очакват своите дечица, пожелавам да изживеят това невероятно щастие!

« Отговор #31 -: Ноември 18, 2011, 18:17:31 pm »
Чудесни новини! Само щастие от тук нататък ! :)

« Отговор #32 -: Ноември 18, 2011, 18:30:13 pm »
Хубава новина! Хайде весела къща ви пожелавам!  :bighug: :ballons:
*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
« Отговор #33 -: Ноември 19, 2011, 12:27:18 pm »
Браво, Бубе, страхотно!  :) Звучи като всичко да върви по мед и масло... Но и ти си направила добра подготовка за дългия път...  :) Иначе то е ясно, че "мъжкият тандем" няма да чака дълго... :) Още веднъж от сърце ви пожелавам да е здрав и честит новия член на семейството, както и всички вие!  :D 
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

« Отговор #34 -: Януари 20, 2012, 12:21:30 pm »
Здравейте момичета,
реших малко да поосвежа темичката с новини от нас. Прекарахме много весели празници. Децата лудуваха до насита. Боян-сладуран се оказа голям купонджия - пее (ля-ля-ля), танцува и даже щрака с пръсти. Със Сияна са непробиваем тандем във всички пакости и маймунджулъци. Обожават да правят едно и също нещо едновременно и често пъти изглеждат като отбора по художествена гимнастика или синхронно плуване - двамата тацуват като балеринки пред огледалото (представете си го Боян с патешка походка, вдигнал ръчички над главата и въртящ се като пиян морков), двамата се търкалят по земята, двамата летят като самолети, двамата са заедно на гърнето, на масата, пред телевизора и т.н. Бобчето вече изглежда съвсем като "домашно пиле" както закачливо се изказа една моя приятелка. Прекрасен е - енергичен и умен, с мнение и самочувствие - един прекрасен малък мъж.
Всеки ден благодарим на Господ и Съдбата, че ни дадоха сила, търпение и шанс да имаме нашите две прекрасни дечица.

« Отговор #35 -: Януари 20, 2012, 14:19:11 pm »
Напълни ми душата с тоя разказ. Да сте живи и здрави всички в къщи и само такива емоции да ви тресат :)

« Отговор #36 -: Януари 20, 2012, 14:36:44 pm »
Заслужено щастие!!!
Бъдете здрави, усмихнати и все така задружни!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #37 -: Януари 20, 2012, 15:29:57 pm »
Чудни сте ми, Бубе и шарени!
Стопли и зарадва ме написаното от теб...
Прегръщам ви!Много, много!
Бъдете здрави и щастливи!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #38 -: Януари 20, 2012, 15:38:35 pm »
Просълзи ме от радост и умиление!
Вярвам, че сте много щастливи, а тандемът- чудесен! Здрави да са ви дечицата!
Боян е случил на прекрасни родители! И сестричка.

« Отговор #39 -: Януари 20, 2012, 16:05:18 pm »
Много хубави новини Бубе! Пълна къща с деца, весело семейство! Какво му трябва на човек повече... :P