0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Моля вижте ми графиката!
« Отговор #220 -: Януари 13, 2012, 17:54:28 pm »
Вале,при тези показатели - ние в крайна сметка не знаем пукнала ли си фоликула и имало ли е овулация ! Прогестерон се изследва след доказана овулация  - 7 ден !
Дори и да не си пукнала фоликула прогестерона се повишава,защото фоликула лутеинизира и произвежда прогестерон.
Така че БТ помага само в случаите ,когато сме сигурни,че имаме овулация.
При теб вече втори пореден месец не се пукат и с Прегнил...така че потърси лекарско мнение.

Отново ще го напиша,защото на мен ми се струва адски важно!
Аз правих хубави графики - но не съм имала овулация.Фоликулите ми се лутеинизирали и са произвеждали прогестерон,който покачва БТ и аз се заблуждавах ,че имам овулация,но  :? такава нямаше.Затова моя съвет е поне 2 месеца да проследите овуто с фоликуметрия  :)
Успех и съжалявам ,че писах толкова подробно в твоята темичка :)

« Отговор #221 -: Януари 13, 2012, 18:04:29 pm »
незнам дали съм написала точно,но пак ще кажа...след прегнила се спука фоликула.тези сега са нови в един цикъл заедно с този който се пукна от.прегнила.12 дни след.пукането на първия фоликул имам два нови в слкдствие от стимулацията.
*
« Отговор #222 -: Януари 13, 2012, 19:07:12 pm »
Да,но прогестерона показва,че вече си е лутеалната фаза...

« Отговор #223 -: Януари 14, 2012, 08:53:08 am »
А по резултатите от Прогестерона щом е в лутеална фаза,може ли да се разбере дали  от първия фоликул е настъпила бременност?Сигурно много тъп въпрос зададох,но все пак да попитам.След като овулацията ми е била на 03.01 или 04.01 значи ли че трябва да чакам да ми дойде на 18.01 вместо на 23.01.както ми беше досега понеже овулацията ми е била по-рано?
*
« Отговор #224 -: Януари 14, 2012, 19:12:47 pm »
Миличка,стимулацията с клостилбегит при мен доведе до същото,което и при теб,а именно-киста.Според мен лекарката ти е права като не ти дава да слагаш Прегнил и ,че фолукила ще се изчисти от цикъла.Моята киста беше почти 4см,имах и фоликул 22мм във втората част на цикъла,предните се бяха спукали, цикъла ми се забави още повече,температурата си седеше висока.Ако не се лъжа кистата ти се храни от лигавицата,а дали е възможно първия ти фоликул да ти донесе късмет,това вече незнам,Божа работа!Желая ти късмет и да се маха кистата! :goodluck:

« Отговор #225 -: Януари 14, 2012, 21:06:58 pm »
Момичета може да си въобразявам но много ме болят гърдите и най-вече зърната и това го имам от днес.Немога даже да легна по корем.До вчера имах болки в кръста но днес не.Възможно ли е така да боли от Дуфастона?Благодаря ви.......
« Отговор #226 -: Януари 15, 2012, 16:42:11 pm »
Вале, аз за съжаление не мога да ти отговоря на въпроса, понеже никога не съм взимала дуфастон. Мен също този месец започнаха да ме болят гърдите, още след овулацията дори. Направо не мога да си докосна зърната - страшно са чувствителни. Мисля, че просто твърде много следим промените в тялото си и се концентрираме върху всичко необичайно. Преди, когато не сме желаели да забременеем, едва ли сме обръщали такова внимание на всичко. Пък и организмът се променя с течение на времето, нормално е някои процеси да протичат различно.
За твое успокоение мога само да кажа, че графиката ти изглежда перфектно, сърчицата са си на мястото - остава само да чакаш и да се надяваш! Аз от все сърце ти желая положителен резултат  :bfp:
« Отговор #227 -: Януари 16, 2012, 08:24:10 am »
Момичета,мисля да отида да си направя кръвен тест,какво ще кажете има ли смисъл според вас?
« Отговор #228 -: Януари 16, 2012, 08:56:26 am »
Момичета,мисля да отида да си направя кръвен тест,какво ще кажете има ли смисъл според вас?

Вале, като ти гледам графиката има смисъл  yahoo_33 Пожелавам ти да е положителен!  :bfp: :bighug:
« Отговор #229 -: Януари 16, 2012, 09:18:11 am »
Ако овулацията ти наистина е била на 13-ти ден от МЦ, кръвен тест вече би трябвало да отчете бременност. Ако чувстваш, че не можеш да чакаш повече, отиди, какво толкова. Успех от мен  :bfp:
*
« Отговор #230 -: Януари 16, 2012, 10:52:28 am »
AKO  SI  RE6ILA  DA  GO PRAVI6,DAI  BOZE  A E 6TASTLIVIQ   REZYLTAT :youwoman: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #231 -: Януари 16, 2012, 15:15:34 pm »
Още един отрицателен уринен тест,малкия е болен с висока температура и не мога да отида да си направя кръвен тест,но май няма смисъл. :(
« Отговор #232 -: Януари 16, 2012, 17:26:10 pm »
 Вале,не се тормози излишно ,миличка :balk_77:. Гледай си спокойствието. Когато е писано да стане ,ще стане. Делфинчето е права ,че не е много полезно да се вживяваме за всяка промяна.Понякога даже само си внушаваме. Отпусни се и не му мисли много. Гледай си детенцето и когато реши Господ ще ти даде и друго бебче. Много пъти става ,когато изобщо не очакваш. Цунки миличка :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21:.
« Отговор #233 -: Януари 16, 2012, 20:33:58 pm »
може ли някой да ми погледне графиката ,предварително се извинявам че я пращам на линк,а не ми е на профила ,но не можах да разбера как се слага на профила!
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1
*
« Отговор #234 -: Януари 17, 2012, 08:58:15 am »
Имай надежда Вале,раничко е уринен тест да ти покаже.Така,че нищо нее загубено и въпреки отрицателните тесчета ,бебо може да има,което ти желая от все сърци!!Изчакай още малко и ще си покаже!Имай търпение!Много стиснати палчета миличка!! :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #235 -: Януари 17, 2012, 11:25:35 am »
VALENCE   OTPYSNI SE MILA,ZNAM 4E TI E  MNOGO  TRYDNO ,NO  VSE PAK  ONAQ Q  NQMA   O6TE   TAKA 4E  STISKAM GI SILNOO  MILA :crossfingers:
*
« Отговор #236 -: Януари 17, 2012, 11:27:47 am »
може ли някой да ми погледне графиката ,предварително се извинявам че я пращам на линк,а не ми е на профила ,но не можах да разбера как се слага на профила!

NAPRAVI  SI  TEMI4KA  ZA DA  MOZEM  DA  TE  NAGLEZDAME MILA.I  NI DAI MALKO POVE4E   INFO  KOLKO  DENA  TI E CIKALA :bighug:
« Отговор #237 -: Януари 17, 2012, 11:35:31 am »

NAPRAVI  SI  TEMI4KA  ZA DA  MOZEM  DA  TE  NAGLEZDAME MILA.I  NI DAI MALKO POVE4E   INFO  KOLKO  DENA  TI E CIKALA :bighug:
много нередовен ми е цикъла последния месец беше на 33 дни,а преди това на 25....но трябва да отбележа че спрях да пия ясмин края на август и може би организма ми все още не се е изчистил!
« Отговор #238 -: Януари 17, 2012, 11:47:09 am »

много нередовен ми е цикъла последния месец беше на 33 дни,а преди това на 25....но трябва да отбележа че спрях да пия ясмин края на август и може би организма ми все още не се е изчистил!
Направих си и темичка Благодаря ти :)
« Отговор #239 -: Януари 17, 2012, 14:17:15 pm »
Благодаря ви милички за куража.Малкия е много болен и много сега нямам време да мисля за глупости.Ще видим кога ще дойде :witch: ако трябва да смятам 14 дни от овулацията трябва да е утре.