0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Моля вижте ми графиката!
« Отговор #280 -: Януари 28, 2012, 10:48:40 am »
Аз да си кажа,че три пъти пих Клостил и нямах никакви изменения в цикъла..може би е до организъм,но на 7 ден да имаш фоликул почти 20 мм...нещо не мога да си го представя..

*
« Отговор #281 -: Януари 30, 2012, 00:58:11 am »
Не се притеснявай мила , всичко ще се нареди , имай търпение и сили да се пребориш със тези моменти , а след това другите ще са ти толкова сладки , че ще забравиш бързо за тези трудности.Успех :)
« Отговор #282 -: Януари 31, 2012, 09:42:12 am »
Момичета взех да се притеснявам с такава БТ,май изобщо не е минала овулацията?????Ако тези фоликули са лутеинизирали ще има ли разлика в БТ?Дали по-малкия фоликул не е пораснал?Нормално ли е да имам фоликул от 8,4мм.на 10 ден от МЦ при 30 дневен цикъл?Ще си взема едни тестове за овулация и няма да ходя на лекар че ми писна и взех да психясвам.Да става каквото Господ е решил.Успешен ден на всички :D
« Отговор #283 -: Януари 31, 2012, 16:20:35 pm »
Направих тест за овулация има две черти като втората е по-бледа от тестовата,но все пак я има.Ако овулацията беше минала щеше ли пак да излизат две черти или трябва да има само една?Записах си час в клиника Щерев,вече не искам да се занимавам с доктори които нищо не разбират явно от проблеми със забременяването.Дано там попадна на добри специалисти.В четвъртък съм на преглед и ще нося всички изследвания.
« Отговор #284 -: Януари 31, 2012, 17:45:16 pm »
Валенце овуто според мен още не е минало миличка. Т.е много ниска  за да е имало такова .Теста за ову винаги показва две чертички ,но е положителен САМО ако тестовата чертичка е еднакво или по-тъмна от контролната.Преди и след ову тя е винаги по-светла. Така че овуто предстои  и слагайте :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: пък както сама казваш ,каквото Бог е рекъл. Много цунки сладка и успех :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104:
« Отговор #285 -: Февруари 01, 2012, 09:38:35 am »
Добро утро дами,успешен ден на всички............. :youwoman: :bighug: :bighug: :bighug: :cheerleader: :pipy_longstocking:
*
« Отговор #286 -: Февруари 01, 2012, 11:09:35 am »
XYBAV DEN I   NA TEB MILA :kiss:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #287 -: Февруари 01, 2012, 14:48:11 pm »
Момичета пак направих тест за овулация днес чертата е по-наситена от вчера,но пак не е еднаква с контролната черта.Явно овулацията предстои.Днес ми е 14 ден от МЦ.Ако трябва да е като по учебник овулацията трябва да е на 16 ден ще видим какво ще покажат тестовете и БТ. :D
*
« Отговор #288 -: Февруари 01, 2012, 14:59:29 pm »
XAIDE  VALE SLAGAITE   :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:  4E DA   PREKLE6TITE  :egg: :goodluck: :bighug:
« Отговор #289 -: Февруари 01, 2012, 16:06:52 pm »
Вале и аз така като тебе се чудех с тези тестове за овулация кога всъщност теста е положителен, защото при мен 3 дни имах по 2 чертички, но винаги тестовата беше по-бледа от контролната и чак на 4 ден бяха почти еднакви въпреки, че съпруга ми ми вика, че са напълно еднакви, но аз вече не вярвах на очите си даже и чак на 5 ден тестовата се виждаше очевидно, че е по-тъмна дори от контролната, така че продължавай с тестовете... и действайте със  :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: и ще стискам много  :crossfingers: :crossfingers: Успех мила!!! :) :) :)
« Отговор #290 -: Февруари 02, 2012, 11:41:12 am »
Момичета сега се връщам от преглед в клиника Щерев и съм доволна от прегледа и от докторката която ме гледа.Без много  много да му мисли ми назначи изследванията за които мрънках на старата лекарка от 5 месеца и тя не ми ги назначи.Ще правя хормони,антифосфолипиден синдром и за вродена тромбофилия(като фамилна обремененост).Може ли някоя от вас да ми каже дали тези болести пречат на забременяването?Иначе резултата от прегледа е:16 ден от МЦ,ЛЯ няма дом.фоликули,ДЯ един фоликул 18.6мм.  МЛ.9,6мм. каза че до 2-3 дни ще имам овулация и от днес до понеделник :heartbeat: през ден,тогава пак ще се видим за преглед и би трябвало до тогава да се е спукало.Ще продължавам с тестовете за овулация.
*
« Отговор #291 -: Февруари 02, 2012, 12:23:25 pm »
За изследванията за тромбофилия и т.н. не мога да ги отговоря,но това вече е нормален размер за фоликул и лигавица... :) звучи добре,така че се потрудете :) с милото!

Радвам се,че смени лекарката :)Успех

« Отговор #292 -: Февруари 02, 2012, 12:46:36 pm »
Момичета сега се разрових за тези изследвания и те са доста скъпи в клиника Щерев общо без хормоните са към 300лв.,но аз съм инат и се разрових на други места и има доста голяма разлика в цената като ми казаха че може и да се направят безплатно ако се влезе в болница,като трябва личната ми лекарка да ми даде направление за хематолог и той да ми каже в коя болница да вляза.Надявам се ако и на някой друг му трябва да съм ви помогнала с тази информация.
« Отговор #293 -: Февруари 02, 2012, 18:57:44 pm »
 Вале ,успех миличка с изследванията,а колкото за овуто ,гледайте да го заклещите вече това  :egg:.И дебелината на МЛ е добра ,така че остава само да си хванете бебчо :balk_602:. Успех миличка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :balk_104:
« Отговор #294 -: Февруари 03, 2012, 09:14:34 am »
Добро утро дами,днес кой ще ни зарадва с положителен тест????? :D
« Отговор #295 -: Февруари 03, 2012, 12:22:59 pm »
Момичета днес пуснах изследването за антифосфолипидни антитела,стискайте палци всичко да е ок на резултата,той ще излезе другата седмица в петък.
*
« Отговор #296 -: Февруари 03, 2012, 12:25:07 pm »
stiska gi  mila :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #297 -: Февруари 03, 2012, 12:51:08 pm »
И от мен много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: сладка :bighug:
*
« Отговор #298 -: Февруари 03, 2012, 14:12:56 pm »
Ще е наред ,миличка.Не се притесняваш всичко ще е ок!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #299 -: Февруари 03, 2012, 14:34:32 pm »
Стиснати палчета и от мен,мила :wink: