0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета, един от хората, които помагат на много от нас, има тежък период.
Ултра написа:
Доктор Стаменов ми се обади сутринта, брат му е катастофирал и е в кома и за съжаление няма да може да присъства. Извини се сто пъти, надявал се е, че ще успее да се съвземе, но му е много тежко. Обеща презентация за сайта, ще ми я даде понеделник. Обеща и подкрепа догодина за ден на РЗ в София. Изрично ме помоли да не пазим в тайна причината, защото, както каза, това за съжаление са непредвидими ситуации. Пожела ни успех и ме помоли да го извиня първо пред момичетата и специални извинения на доцент Конова и на Мели за наспазения ангажимент.
Сега е наш ред да му подадем ръка и да му вдъхнем надежда.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Д-р Стаменов има нужда от нашата подкрепа
« Отговор #1 -: Юни 12, 2006, 12:11:16 pm »
Ужасно съжалявам  :cry:  :cry:  :cry:
Дано брат му да се оправи въпреки тежкото положение  :crossfingers:
Доктор Стаменов наистина заслужава нашата подкрепа. Той е толкова съпричастен към проблемите ни и толкова внимателен винаги! Най-искрено му желая брат му да оздравее възможно най-скоро!
*
« Отговор #2 -: Юни 12, 2006, 12:19:33 pm »
Изпращам най-хубавите си мисли към пострадалия човек, дано бързо се оправи!
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #3 -: Юни 12, 2006, 13:08:30 pm »
И аз изпращам най-искрени пожелания за бързо и без сериозни последствия възстановяване на брата на нашия Док.
p.s. Няма да присъства - къде?

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Юни 12, 2006, 13:18:24 pm »
моля ви, момичета, това е вече втора тема, в която се пише по този въпрос!
първо, темата не е за този форум.
второ, така написано заглавието, едва ли не излиза ,че д-р Стаменов ни е молил да правим нещо за него, а това не е така.
Ultra пусна цитираното в червено съобщение в темата за деня на репродуктивното здраве в Плевен, сега white я изважда от контекста и я пуска в АРТ форума.
аз също съжалявам много за нещастието, сполетяло семейството на д-р Стаменов и от сърце се моля за благоприятен изход от драмата, но темата тук ще заключа.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #5 -: Юни 12, 2006, 13:18:26 pm »
Присъединявам се към всички, които искат да отправят най- светли мисли с надежда за бързо възстановяване на брата на този голям Човек- д-р Стаменов!