Хехе, ами Тик-так, аз обясних връзката минало-настояще, свързани са, няма как. Никой от съвременните политици не е необременен от миналото, така че това с товара си важи с пълна сила.
Погледа към сегашното е достатъчно чест, просто то е отражение на миналото. Не знам какво ти е ясно на теб в значението на миналото, но явно е нещо различно от това, което аз знам
Изобщо не смятам да споря, всеки си има мнение и правото да го казва. Не се опитвам да те убеждавам, просто ти отговарям от моята гледна точка. Виж, постите не разбрах какво общо имат
Аз не постя, явно не съм запозната с догмите.
Ще се опитам пак да обясня за гражданското мнение - именно това имах предвид в горния си пост в частта със заличаването на нацията - ами точно в това се изразява - няма гражданско общество днес. Не знам как по друг начин да го обясня.
Относно гласуването - ами точно за товара на депутата X.X. трябва да се замислиш, защото той е определящ както за настоящото, така и за бъдещото му управление. Неслучайно историята е важна част от политиката
Много хора си мислят, че комунизма вече го няма
, ама за жалост - грешат. Просто е под друга форма, но ни управляват все същите.
Всъщност, ти коментира едно единствено изречение от поста ми. Не си съгласна - ок, това си е твое право и аз го уважавам. А чете ли останалата част? Там нямаш ли какво да кажеш? Разбери, че няма как да има настояще и бъдеще, без минало. Не можем да си затворим очите и да се правим, че не е било и да гледаме само напред. Това е грешка за мен.