Привет
Значи е повсеместен проблемът с пушилките а?
Много е неприятно с тези печки на въглища наистина. Ако се горят дърва - не е такава смрадта, въпреки че си има пушек пак. Аз поне за осмърдяни дрехи не се тревожа благодарение на сушилнята, но проблемът с проветряването на помещенията си стои с пълна сила и при нас. Отварям редовно, особено стаята в която бебето спи...уж да влезе чист въздух, а то става ад, особено вечер
Напоследък, започнах да проветрявам ударно следобяд, защото явно повечето ни комшии ползващи въглища са на работа и по това време, поне в нашия район - няма такава смрад. Мине ли 17ч. обаче - няма спасение. Смешно, или не, ако Дани се наака от това време нататък - преобличам го в друга стая, защото иначе изборът е да спим, или сред аромат на акита, или сред "ухание" на пушилки...егати "избора" нали
Nadine , ти явно не си ги видяла на живо въпросните ботушки на next... Да ти кажа честно, на снимка изглеждаха супер, но всъщност - бяха доста недодялана изработка, като ги видях в магазина т.е. няма какво да съжаляваш за тях точно. В София - все ще намериш нещо подходящо за дребния човек, просто ще е с повече ходене. И не съм лоша мама, чехлите ги измих и ги дадох /те са едни галоши на Крокс/, обаче - няма кеф да ги дам просто така, явно трябва да се консумират директно от краката на мама - с удоволствие и БЕЗ мярка.
Благодаря на всички за мненията за пълзенето. Значи може и с пантофи и без пантофи да си лази, няма да увредя нещо детето с едните пантофи, ама аз да си питам пак...
Моментът с чистенето обаче - хич не ми допада, признавам си.
Досега се чистеше основно веднъж в седмицата, а при нужда поpрибърсвах пода с едни ресни /т.е. замазвах го/, но не беше проблем, след като Дани просто стъпваше по него. Сега обаче стана... Толкова ненавиждам прахосмукачката конкретно, че само и само да не се виждаме отблизо - станха спец по "пазенето на чисто", но да не се налага да я пускам аз точно.
Като ви чета сега за парочистачките обаче - има логика, то какво ще изчисти ако преди това не е прахосмукано все пак, същата история като да преразпределя боклука с някоя бърсалка и да си въобразя, че е по-чисто.
Ще поогледам за такава прахосмукачка, която хем прахосмуче, хем мие /или поне приплаква
/ после, но ми се ще да не е пак от тези огромните, дето са един кютук, та маркучи, тръби... Имахме навремето една такава, която си беше "всичко на куп" - почистващата част, тръбата и целият корпус - монтиран върху самата тръба, та се чудех дали и сега правят такива, ако може и да са с опция миене - чудно ще е. Чудно, чудно...колкото "чуден" може да е такъв уред изобщо де...
Ели, честито "заспиване сама" на малката госпожица и най-вече на вас с татко й! Това от моя гледна точка, си е повод за празник - достоен за шампанско, ягоди, хайвер и каквито там скъпи екстри обичате.
Иначе вашата маца поне е умничка - котенцата ги е носила на мекичко и закътано в гардероба... Моята тъпачка, първите си котета ги вадеше от кашона и от котешката къща, изобщо - от всички свестни места на които ги намествах. Мъкнеше ги зад бюрото на компа и ги "настаняваше" на голия под между и върху разни кабели...
Накрая обаче, след като аз упорито ги вадех оттам си реши проблема като ми ги стовари в леглото. Какво ли си рече: "Като си толкова загрижена къде стоят и спят - на си ги гледай ти, нали си голяма разбирачка..."
По този повод - доста време спях "на пирони", че да не смачкам неволно някой котак.