0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Хайде на графиката на Делфинчето ;-)
« -: Ноември 29, 2011, 15:45:46 pm »
Здравейте, момичета!
От няколко месеца чета и разглеждам тука, вече май всичко изчетох и нещо взе да ми става скучно... Та си казах: Я и аз да си направя една хубава темичка за моята графика, та да видя какво мислите за нея :) Мнооого ще се радвам на коментарите ви :)
По принцип ми идва на 27-28 дни, температурата ми все още е висока, ноооо... май нещо ПМС започват да ме мъчат... Гърдите ми са вече като две бомбички, хаха.
Оффф, пробваме от 5 месеца. Все съм си мислила, че бързо ще стане, пък то... Като си спомня преди как съм се шашкала да не би да съм забременяла, пък сега и в точното време да го правиш, пак не става...
*
Re: Хайде на графиката на Делфинчето ;-)
« Отговор #1 -: Ноември 29, 2011, 16:19:53 pm »
Добре дошла, dolfijn  :bighug: :bighug: :bighug:
От малкото опит, който имам мога да кажа, че графиката е супер. Гледам, че ползваш и тесчета за овулация. Аз този месец мисля и аз да почна с тях, тъй като не мога да разбера точно кога ми е овулацята. Успех, мила и се надявам да не се задържиш тук в тази тема.
« Отговор #2 -: Ноември 29, 2011, 16:28:51 pm »
Добре дошла и дано не се задържиш много време тук  :goodluck: :crossfingers: :bfp:
*
« Отговор #3 -: Ноември 29, 2011, 16:31:15 pm »
 :welcome: Делфинче!
Графиката ти е много хубава според мен! Т ти е висока, а ПМС доколкото са ми казвали момичетата са същите като бремените, така че  :crossfingers: да имаш най- хубавия коледен подарък! :)
*
« Отговор #4 -: Ноември 29, 2011, 16:51:15 pm »
 :welcome_1:   и от мен миличка ...
Надявам се да си за кратко при нас и бързо да се преместиш при бъдещите майчета.
Графиката е чудесна, много   :crossfingers: :crossfingers: и от мен
« Отговор #5 -: Ноември 29, 2011, 16:51:57 pm »
Ехааа, супер сте, момичета - едва пуснах темичката, и вече има коментари   :P

Маги, благодаря ти за хубавите думи - и аз силно се надявам да не се задържа много тук и го пожелавам от сърце на всички вас, очакващи с нетърпение щастието! Да, вземи си тестове за ову, помагат доста. Аз започнах едва този месец, преди бях само на температура. Мисля, че сега правилно ми определиха овуто, но от другите момичета знам, че за съжаление не винаги са надеждни.

Успех и на теб, миличка! Още не е късно за коледен подарък  :babyflips:

« Отговор #6 -: Ноември 29, 2011, 16:55:31 pm »
Добре дошла и дано не се задържиш много време тук  :goodluck: :crossfingers: :bfp:

Мерси, jujulin4o  :D
Като гледам при теб е започнал лова този месец  :P
Много успех ти пожелавам и още другия месец да пишеш в темата за симптомите на доказана бременност  :goodluck:
« Отговор #7 -: Ноември 29, 2011, 17:00:19 pm »
:welcome: Делфинче!
Графиката ти е много хубава според мен! Т ти е висока, а ПМС доколкото са ми казвали момичетата са същите като бремените, така че  :crossfingers: да имаш най- хубавия коледен подарък! :)

Ох, Вале, как ми се иска да си права и ПМС всъщност да са симптоми на ранна бременност, ама нещо не ми се вярва... Гърдите ми са подути и тежки и ме болят точно както преди М. Имам вълчи апетит, ама то това при мен си е перманентно, така че...
Мерси за подкрепата и дано да се зарадваме скоро взаимно!
Стискам палци и за теб  :bfp:
« Отговор #8 -: Ноември 29, 2011, 17:06:07 pm »
:welcome_1:   и от мен миличка ...
Надявам се да си за кратко при нас и бързо да се преместиш при бъдещите майчета.
Графиката е чудесна, много   :crossfingers: :crossfingers: и от мен

fettah, благодаря, миличка!
Като гледам май и ти имаш повод за голяяяма надежда този месец. Графиката ти е супер, не знам на колко време ти идва, ама т. още ти е много висока, браво!
Хайде след няколко дена да ни зарадваш с две чертички  :bfp1:
« Отговор #9 -: Ноември 29, 2011, 19:56:38 pm »
 Здравей Делфинче. Добре дошла при нас :welcome_1:. Виждаш и сама ,че тук има и по-възрастни дами като мен,които не се отказваме от мечтата за бебче. Надявам се  и ти пожелавам искренно ,съвсем скоро да се преместиш в темичката на майчетата. Графиката си ти е много добра и имаш шансове да видиш още този месец :bfp:. Стискам силно :crossfingers:. Успех :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #10 -: Ноември 29, 2011, 21:13:18 pm »
 :hello: и :welcome3: пожелавам  ти  още    този  месец   да   видиш  твоите  :bfp1: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*
« Отговор #11 -: Ноември 30, 2011, 08:42:48 am »
Добре дошла мила! :bighug:Надявам се скоро да минеш в другата тема/на бременилките/Иначе графиката ти изглежда много добре и нищо чудно още този месец да ни зарадваш с :bfp:

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #12 -: Ноември 30, 2011, 11:13:32 am »
Добро утро, момичета  :D То вече май е обяд, но нищо!
Благодаря ви за хубавите коментари.
Аз се чувствам малко странно и вече не знам какво да мисля. Всъщност се опитвам да не мисля много-много, защото започвам да си втълпявам разни неща.
И днес температурата ми беше висока, даже малко се покачва в сравнение с предишните дни. Това е малко странно, понеже вече трябва да пада, ако ще ми идва, нали?
Преди малко пак я измерих и беше 37,1. А снощи преди да си легна дори 37,4. Постоянно ми е или много студено, или много топло, а не се чувствам болна... А иначе гърдите ме болят все едно скоро ще ми дойде...
Не знам вече... Май започвам да си внушавам, което не е на добре.
Трябва да изчакам още 2-3 дни и ще си проличи... Ох, как ме измъчва това чаканееее! Това е най-трудният момент от целия цикъл!!!

Хубав ден на всички ви и прегръдки!
« Отговор #13 -: Ноември 30, 2011, 11:20:43 am »
Здравей Делфинче. Добре дошла при нас :welcome_1:. Виждаш и сама ,че тук има и по-възрастни дами като мен,които не се отказваме от мечтата за бебче. Надявам се  и ти пожелавам искренно ,съвсем скоро да се преместиш в темичката на майчетата. Графиката си ти е много добра и имаш шансове да видиш още този месец :bfp:. Стискам силно :crossfingers:. Успех :bighug: :goodluck:

Марго, разбира се, че няма да се отказваш от мечтата си да имаш бебче! Трябва силно да вярваш, че ще стане и да си спокойна. Без много нерви, защото те само ни пречат. Сигурна съм, че ако силно го желаеш, щастието ще ти се усмихне. Когато то си реши, но ще ти се усмихне!!! Успех и в скоро време  :bfp: ти пожелавам!

А аз иначе малко се притеснявам, понеже вече започнах 32-ата, а това ще ми е първа бременност...  :? Дано да стане и всичко да е наред!
« Отговор #14 -: Ноември 30, 2011, 18:22:33 pm »
 Разбира се че всичко ще е наред миличка :balk_602:. Не се и съмнявай. Хайде ,спокойно и чакаме и за твоето Коледно чудо :bfp:. Цунки :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104: :goodluck:
*
« Отговор #15 -: Декември 01, 2011, 08:29:09 am »
Миличка, благодаря ти за подкрепата, пожелавам ти от сърце да видиш още този месец  :bfp:  :bighug: :balk_21:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #16 -: Декември 01, 2011, 08:38:22 am »
Пожелавам ти още този месец  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: yahoo_17 :balk_103: :balk_104:
« Отговор #17 -: Декември 01, 2011, 16:47:17 pm »
Пожелавам ти още този месец  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: yahoo_17 :balk_103: :balk_104:

Диде, благодаря и на теб за подкрепата! Толкова се радвам, че си споделяме. Всички във форума са страшно мили и винаги си помагат взаимно. Прекрасно е да знам, че не съм сама в начинанието си! Благодаря на всички ви и много целувки  :balk_104: :balk_104: :balk_104:
*
« Отговор #18 -: Декември 01, 2011, 16:57:54 pm »
Минавам и аз да драсна 2 думи :) Графиката ти върви много добре, а и сте се постарали със  :heartbeat: за това е напълно възможно да си  preggo  Аз писах и на други места, че месеца в който видях 2те чертички, бях абсолютно сигурна че ще ми дойде! Симптомите си ми бяха същите като преди М, само дето не дойде :)
Успех от мен, стискам палчета и малко вирусчета от мен  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
Дано мине някой да "метне" и синички, та да можеш да си избираш :)
Поздрави

« Отговор #19 -: Декември 01, 2011, 17:05:51 pm »
Момичета, имам въпрос.
Винаги ми идва на 27 или 28 ден, т.е. трябва да е тази събота или неделя. БТ все още ми е висока, даже когато си меря температурата през деня последните 2-3 дни стига до 37,6 градуса! Това не е нормално за мен, никога не съм имала такава температура.

А не съм болна, това е сигурно, чувствам си се супер.
Дали може да е станало нещо, как мислите? Знам, че е още рано, но кога мога да направя тест за бременност? Дали ще е рано примерно на 27 ден, ако дотогава не дойде грозотията?

Не че съм се шашнала, но просто в предишните си графики никога не съм имала толкова високи температури. И сега съм нетърпелива да разбера каква е причината. Знам, че най-разумно е да изчакам закъснението (ако изобщо има такова), ама пустото му нетърпение...

Благодаря ви, че сте с мен  :balk_81: