0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро/Икси-Декември 2011,Януари и Февруари 2012
« Отговор #520 -: Февруари 06, 2012, 11:58:22 am »
здравейте момичета искам да ви попитам днес ми е 5 ден от стимулацията и от едната страна имам 5,от другата 4 фоликула по-9 и 7мм това добре ли е?някой може ли да сподели,че не съм наясно...стискам палци за всички,които им предстои процедура или тестчета :wink: :crossfingers: :crossfingers:
Здравей Мариета.Мисля,4е е супер и броя и размера на фоликулите ти.Аз на 5 ден стимулация имах само 3 фоликула...бях по къс протокол.а и явно при мен и годинките си оказват влияние :P Стискам ти палци.Успешен финал!
« Отговор #521 -: Февруари 07, 2012, 10:46:37 am »
здравейте моми4ета.току що се върнах от кръвния тест.за жалост това не е бил моя опит...отрицателен е..днес е 11 ден от ЕТ а стойностите са <1.0mIU/ml.По принцип теста ми бе за 09.02 но мисля 4е няма смисъл да го правя...бях до тук...Успех на вси4ки!
« Отговор #522 -: Февруари 07, 2012, 11:07:19 am »
Стефани :bighug:Бъди силна и скоро ,много скоро те очакваме тук с нови сили .
Папа,стискам палци!
« Отговор #523 -: Февруари 07, 2012, 11:14:28 am »
Стефани :bighug:Бъди силна и скоро ,много скоро те очакваме тук с нови сили .
Папа,стискам палци!
Благодаря.много е трудно да си силен в такъв момент...но трябва!Мисля следващия опит да го направя ж БГ и то по то4но във Варна при доктор Александров.Кажете ми само след колко време мога да запо4на?
« Отговор #524 -: Февруари 07, 2012, 12:21:43 pm »
Моми4ета,току що говорих с доктора.казах му,4е резултата е отрицателен.той ми се накара затова,4е съм направила теста 2 дни по рано и ми каза да не спирам лекарствата.аз не вярвам след два дни нещо да се промени...вие как мислите?
« Отговор #525 -: Февруари 07, 2012, 12:38:51 pm »
Явно лекаря ти се води от това че теста не е пълни нули,тоест надява се че има имплантация,но на мен ми се струва много ниско чхг ,ама щом е казал лекаря ти продължи си лекарствата още 2 дни .
« Отговор #526 -: Февруари 07, 2012, 12:55:33 pm »
В различните клиники практиката е различна. Аз моят тест го направих на 10-ти ден, защото в моята клиника се назначава тогава. Щом твоят лекар счита, че тр. да продължиш с лекарствата, по-добре му се довери. Честно казано мисля, че вероятността да има имплантация е много малка, но все пак изчакай. Не губи кураж! Каквото и да се случи, борбата продължава до ревлив резултат! :bighug:

My first, my last, my everything!
« Отговор #527 -: Февруари 07, 2012, 19:09:01 pm »
stephanie73 много съжелявам за резултата  :(. Наистина е по-добре да не спираш лекарствата, щом доктора така те е посъветвал.
Никога нищо не се знае. Надеждата умира последна.  :crossfingers:
« Отговор #528 -: Февруари 07, 2012, 19:54:50 pm »
stephanie73 много съжелявам за резултата  :(. Наистина е по-добре да не спираш лекарствата, щом доктора така те е посъветвал.
Никога нищо не се знае. Надеждата умира последна.  :crossfingers:

Да,пража си,4е надеждата умира последна,но ако има надежда...при мен няма и приемам истината-опита е неуспещен!Аз съм много силен 4овек.Ве4е имам план за втория опит:)Благодаря за подкрепата!Стискам ти палци!Пиши веднага когато имаш резултат :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #529 -: Февруари 07, 2012, 23:44:39 pm »
Стефани, съжалявам, но стойностите са твърде ниски за 11 ден. За следващ опит гледай да мина поне 3 месеца, за да се възстанови организмът ти. Разбира се, най-добре се консултирай с лекаря си, но това препоръчваха поне в моята клиника.
Желая ти успех следващия път!

« Отговор #530 -: Февруари 08, 2012, 09:24:55 am »
Стефани, съжалявам, но стойностите са твърде ниски за 11 ден. За следващ опит гледай да мина поне 3 месеца, за да се възстанови организмът ти. Разбира се, най-добре се консултирай с лекаря си, но това препоръчваха поне в моята клиника.
Желая ти успех следващия път!
Да и аз така мисля.Затова не исках да продължа лекарствата и инжекциите до 09.02.Но ще го направя за собствено успокоение.ще направя и втори кръвен тест утре за да го покажа на доктора.Тук кръвния тест става за 1 4ас.Ще си по4ина няколко месеца и на лято ше си дойда в БГ да направя втори опит.Можете ли да ми кажете много време ли отнемат изследванията преди процедурата(ще разполагам с около месец)спермограмата ни беше отли4на както и жси4ки други изследвания.проблема беше при мен-хидросалпинг.правих лапаро и ми отрязаха и другата тръба(едната ве4е беше отрязана преди 4  години тъй като имах извънмато4на бременност).Сега единственото нещо,което искам е да събера информация за процедурата в БГ.4етох за сондаж.тук такова нещо не са ми правили..Дали ще се побера в един месец защото пове4е отпуска не мога да си взема?Аз мисля,4е ако съм по къс протокол може би ще ми стигнат 30 дни.Вие как мислите?
« Отговор #531 -: Февруари 08, 2012, 09:44:57 am »
и още нещо искам да попитам :P Преди процедурата доктора ми каза,4е имам миомен възел,който расте бързо но няма да го оперира тъй като това ще отложи инвитрото с 6 месеца.Сега си мисля,ако расте така бързо дали трябва да 4акам до лятото или след 2 месеца да запо4на процедурата.как мислите,ако се обадя на доктор Александров по телефона,дали 6те ме изслуша за да ми каже кога да се прибера в БГ и да запо4нем?Дайте ми съве.объркана съм..
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #532 -: Февруари 08, 2012, 09:49:37 am »
Стефани 73, въпроса ти е малко не зададен точно, защото за самата процедура ин-витро, най- вероятно ще ти стигнат тези дни, но ако трябва да правиш нещо предварително примерно изселдвания, биопсии или операция в рамките на два или три поредни цикъла, естествено няма да ти стигнат!Много е индивидуално ако имаш неуспешни опити и то зависи колко, докторите обикновено назначават различни изледвания за да се определи причината за неуспеха!И не на последно място зависи в в коя клиника ще правиш опита си!
Успех!
*
« Отговор #533 -: Февруари 08, 2012, 10:54:48 am »
Стефани73,най добре се обади на доктор Александров,той най добре ще ти каже кога е най подходящо да се прибереш и за колко време,може да поиска и някакви изследвания да му изпратиш предварително или да направиш.Със сигурност знам че клиниката почива лятото юли и август .
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
« Отговор #534 -: Февруари 08, 2012, 10:57:23 am »
Стефани73,най добре се обади на доктор Александров,той най добре ще ти каже кога е най подходящо да се прибереш и за колко време,може да поиска и някакви изследвания да му изпратиш предварително или да направиш.Със сигурност знам че клиниката почива лятото юли и август .
Много благодаря за информацията.не знаех,4е по4иват лятото.
« Отговор #535 -: Февруари 08, 2012, 15:05:36 pm »
Стефани, при последния си опит и аз пътувах от чужбина. Търсих по форумите информация от други момичета пътуващи за опити или операции, за да се ориентирам какво да имам в предвид. Щом времето ти е ограничено трябва да се свържеш с лекаря ти, да се разберете за вида протокол на стимулацията, щом си за първи път при него сигурно ще е малко по-сложно, защото не е запознат със случаят ти, как реагираш на стим. и какво да се очаква. Аз съм в Малинов, при док. Стаменов. Разгошарях с него 3 месеца преди предполагаемото начало на отпуската ми. Разбрахме се за дълъг протокол. Таймирах цикъла с дуфастон, за да няма изненади, защото трябваше да приключим преди зимната им отпуска. Купихме билети за 20 ден цикъла ми и на 21 ден бях в клиниката за блокаж. Стимулацията продължи малко повече отколкото очаквахме. Решихме да изчакаме ембрионите до 5 ден - още едно закъснение. Въпреки всичко успяхме да се вместим в месец и половина и в деня на теста(отрицателен за съжаление) пътувахме обратно. Бях си направила контроли на изследванията преди опит, които обсъдихме при разговора с док. - хормони, микробиология, цитонамазка, вирусология, имунологични и само му ги занесох. Следващият път ще пътуваме отново , но тогава за ЗЕТ.
Успех!
« Последна редакция: Февруари 08, 2012, 15:14:58 pm от теди. »
« Отговор #536 -: Февруари 09, 2012, 11:05:27 am »
Здравейте.имам нужда от вашия съвет.на 07.02 направих кръвен тест(на 11 ден от трансфер).Резултата беше <1.0 mIU/ml.Не спрях  лекарствата.Днес,след 2 дни направих втори тест и показанията са 4,6 mIU/ml.Лаборантката ми каза,4е ще е добре да направя още един тест след два дни за да видим дали се е удвоило.обърках се съвсем.кажете ми какво може да озна4ава това?
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #537 -: Февруари 09, 2012, 11:21:05 am »
Здравейте.имам нужда от вашия съвет.на 07.02 направих кръвен тест(на 11 ден от трансфер).Резултата беше <1.0 mIU/ml.Не спрях  лекарствата.Днес,след 2 дни направих втори тест и показанията са 4,6 mIU/ml.Лаборантката ми каза,4е ще е добре да направя още един тест след два дни за да видим дали се е удвоило.обърках се съвсем.кажете ми какво може да озна4ава това?
Не съм специалист, но според мен стойностите,макар и ниски, се удвояват и не е лошо да се чуеш с док да обсъдите! Стискам силно палци!!!! :bighug:
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #538 -: Февруари 09, 2012, 13:06:28 pm »
Аз също мисля, че има шанс знае ли човек какво се е случило, изчакай още два дни и се обади на лекаря си! :crossfingers:
« Отговор #539 -: Февруари 09, 2012, 13:20:24 pm »
Благодаря ви.днес ще се 4уя с доки да го обсъдим,а в събота ще направя още един тест и ще пиша.Аз ли4но не вярвам,но съм длъжна да из4акам....