0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Честито Рождество Хрисово!
Здраве, щастие и сбъднати мечти!
*
Нека се научим да прощаваме,
нека бавно остаряваме,
нека повече да се обичаме,
на себе си да приличаме,
Нека бъдем по-добри
не само в такива дни!
Весела Коледа и
Щастива Нова година!

Момичета, кажете ми какво да правя вече.От няколко дни ми се гади, на моменти.Понякога е по-силно, понякога по слабо.Днес сутринта беше уж по-спокойно, но на моменти имаше по някое задавяне.Но тая вечер.Не е истина, че толкова може да ми се гади.Бяхме на гости на кумовете.Но отиване гадене при тях гадене (слава богу, по умерено и мога да го прикрия).Но на връщане, щях червата да си изповръщам, толкова силно гадене никога не съм имала.Изподавих се по пътя.Кажете нещо за облекчаване, което да не е вредно при евентуална бременност.Знам, че има вероятност да се е получило чудото.Но знам и, че имам поне още 1 седмица до датата.

Момичета, кажете ми какво да правя вече.От няколко дни ми се гади, на моменти.Понякога е по-силно, понякога по слабо.Днес сутринта беше уж по-спокойно, но на моменти имаше по някое задавяне.Но тая вечер.Не е истина, че толкова може да ми се гади.Бяхме на гости на кумовете.Но отиване гадене при тях гадене (слава богу, по умерено и мога да го прикрия).Но на връщане, щях червата да си изповръщам, толкова силно гадене никога не съм имала.Изподавих се по пътя.Кажете нещо за облекчаване, което да не е вредно при евентуална бременност.Знам, че има вероятност да се е получило чудото.Но знам и, че имам поне още 1 седмица до датата.
Златен дъжд на мен много ми се гадеше първите три месеца, даже лежах в болница заради обезводняване, затова пии много вода и то чешмяна и на мен ми помагаше солен айрян, дано се оправиш бързо. Също така сутрин на гладно солети обикновини
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте момичетаааа  :D Честита Коледа на всички! Пожелавам много здраве, много усмивки и безброй сбъднати мечти! Надявам се, че коледното настроение все още ви държи въпреки началото на кратката работна седмица  :wink: Златен дъжд, дано мила това е симптом на новогодишния Ви подарък!

Целувам Ви всичките

Re: Декември е тук в очакване на Коледното чуд
« Отговор #125 -: Декември 27, 2011, 10:33:33 am »
Честита Коледа и от мен! Пожелавам сбъдване на мечтите и 2012 да донесе на всиюки най-желания подарък :)
Златен дъжд, нищо незнам и не мога да ти помогна с гаденето, но силно стискам палци да е симптом на евентуална бременност :)

Момичета,при мен се случи най-лошото-направих спонтанен аборт точно навръх Коледа :(
Дано не съм ви помрачила Коледното настроение,но имах нужда да споделя с някой,който ме разбира.
Вчера ме изписаха от Шейново,а очите ми постоянно са насълзени.Не знам къде сбърках,че се получи така...
П.П.Още веднъж се извинявам за мрачният постинг :(
Момичета,при мен се случи най-лошото-направих спонтанен аборт точно навръх Коледа :(
Дано не съм ви помрачила Коледното настроение,но имах нужда да споделя с някой,който ме разбира.
Вчера ме изписаха от Шейново,а очите ми постоянно са насълзени.Не знам къде сбърках,че се получи така...
П.П.Още веднъж се извинявам за мрачният постинг :(
Съжалявам Адриана, бързо се оправяй, горе главата и смело напред към следвашия положителен тест
Adriana87, И аз съжалявам миличка! Много силно те гушкам  :bighug:

Здравейте момичета,много отдавна не съм писала тук :oops: за което моля да ме извините. Имам едно питане днес ми е 29 ден от цикъла,не се очаква на 30.12 и реших да си направя един тест за овулация,просто така да видя какво ще отчете.А той пък излезе положителен.Силно съм развълнувана и притеснена,това може ли да значи бременност.Бях чела тук преди време,че  някой беше засякъл бременност така. С теста мисля да поизчакам поне до 30.12 а така ме сърбят ръцете.
ето линк към графиката ми: http://www.babyplan.ru/profile/109403
gаlka1985, Графиката ти е повече от прекрасна :) И аз съм чела, че тест за Ову може да отчете положителен резултат при начална бременност, но не разчитай много на това. Ако беше 100% сигурно нямаше да има тестове за бременност, нали? И все пак -  аз като теб си направих тест за Ову 2 дена преди да трябва да ми дойде и беше отрицателен. Съответно два-три дни след това ми дойде... Такаче все пак има някакъв шанс :) А ако не можеш да издържиш можеш да пуснеш и кръвен тест - той вече ще отчете... Стискам ти палци много силно  :crossfingers:

*
Adriana87 много съжалявам за случилото се :( Няма думи които да могат да те успокоят в момента, просто бъди силна. Сигурна съм, че скоро ще видиш 2те чертички пак!

Момичета, минавам да ви честитя Коледа и да ви пожелая най-прекрасният подарък, която една жена може да получи - детенце  :bori_007: :bori_004: А вие да сте здрави за да можете цял живот да му се радвате, да имате много късмет и много любов в семейството! Весело прекрване на Новата Година и малко Коледни подаръчета от мене .. :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Благодаря linapoli ще почакам още един ден,и тогава ще препишкам едно тестче :oops: Дано това да е така желания и чакан Новогодишен подарък.
*
Гале, например аз направих първо тест за ову. и следобед тест за Б.  :P , пък виж вече съм на финала. Силно стискам палци и при теб да е така  :goodluck:
Адриана съжалявам мила, не си виновна ти, така е трябвало ... поплачи си и си почини, а след няколко месеца ще видиш отново 2-ти чертички и после и здраво бебче  :wink:
Хайде малко вирусчета, че скоро не мисля вече да пускам  :lol:

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
И аз много отдавна не съм писала тук, но ви чета редовно. Пожелавам ви весело изкарване на празниците и скорошно сбъдване на най-съкровеното желание!
Галка, и аз като Жени направих първо тест за овулация 3 дена преди датата и веднага след него тест за бременност. Отчетоха безпогрешно :wink:.
Успех на всички!
Галка дно теста за Б е като теста за О 100% положителен
Добро утро милички,благодаря ви за стиснатите палчета и хубавите пожелания.Ами аз не се сдържах и още вчера след работа си купих тест и го направих.Теста е от най обикновенните има втора чертичка,но е още бледичка.Тази сутрин го повторих и чертичката отново е бледа,но аз се надявам да става все по наситена и тъмна.Благодаря на всички ви ,че ме окуражихте,желая на всяка от вас в най скоро време да се сдобие с такъв подарък  :bighug: :bighug: :bighug: Желая ви незабравимо посрещане на новата година,дано тя ви донесе повече здраве,повече късмет и най голямото щастие на света  :D
Galka тихичко честито за най-хубавия Новогодишен подарък :bighug: :bighug: :bighug:

Тихичко.....много се радвам!Честито ,миличка това е най-хубавото  за което всяка от нас мечтае.Наслаждавай се на момента
Николай е на 2г.4м.5д.
*
Ехеее какви прекрасни новини в последните дни на 2011! Галка тихичко честито и от мен! Дано повлечеш крак и Новата Година да е пълна със положителни тестчета :)