0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Декември е тук в очакване на Коледното чуд
« Отговор #80 -: Декември 16, 2011, 15:05:33 pm »
Adriana,много се радвам миличка....и тихичко честито :) :youwoman:..Дано всичко е наред :) Доколкото си спомням даже още нямаш закъснение  :D и е рано за прегледи..Ще повтаряш ли теста след някой друг ден?  :D

Кармен - стиснати палци :)

Приятен ден момичета!
Да,ще направя още един тест,за да съм сигурна.Но все пак имам още 4 дни до предполагаемия цикъл-мисля тогава да направя пак тест,пък защо не и кръвен.
Все още не съм се ориентирала къде да ходя на лекар,но има време...
Кармен-стиснати палци и от мен,мила:)
« Последна редакция: Декември 16, 2011, 15:09:51 pm от Adriana87 »
*
Adriana87 Тихичко Честито и от мен :) Всичко ще бъде наред, само не се притеснявай :) Мисля, че получи стахотен подарък за Коледа :) Успех от мен и да повлечеш крак и да се започне една хубава вълна от  :bfp: тестчета :)

*
Adriana87  TIXI4KO  4ESTITO I  OT MEN MILA,NA TOVA MY SE KAZVA  KOLEDEN PODARAK :D :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*
Adriana87, тихичко честито и от мен!  :D
Нима има по-хубав коледен подарък?! :)
Адриана, честито.Дано всичко е наред и здраво бебче догодина.Най-добрият коледен подарък.

Аз да ви се похваля, днес изписаха Зара.Видях я за първи път на живо и е толкова мъничка.Почти през цялото време спа, само за малко в болницата си отвори очичките и примигваше.С мъжа ми ги закарахме до тях и като я сложиха в легълцето й си разпери настрани ръчичките и така е заспала.

Адриана честито и от мен, лека бременност ти желая
Момичета, аз съм в ловуващи за момента, пък другата седмица ще се местя във втория списък.Мен може да ме помислите за луда, но реши да действам за пукането на фоликула с коремни преси.Вчера направих 30 вечерта.Днес направих общо 70 (30/20/20), но мисля да направя още 30 до края на деня.Дано се спука тоя фоликул и да получим нашия коледен подарък.Което желая разбира се и на всички които правят опити.Утре ще го тормозя фоликула и с конна езда, това ми е хоби от много отдавна и миналата седмица си записах час.

Лека вечер от мен и до утре.

Охооо тук няма никой, сигурно работите за коледните подаръци, успех момичета
*
Ами в това мрачно и ветровито време друго не остава :lol:
Аз междудругото да попитам:Може ли прегнила да подейства толкова бързо?Биха ми го вчера следобяд,а тази сутрин температурата ми се вдигна рязко.

Ако не вярвате в чудеса вероятно сте забравили,че всеки от нас е чудо!
Момичета, включвам се и аз при вас. НЕ чакам М на 23ти декември. Нямам никакви симптоми, освен наедрели и болезнени гърди. Надявам се и с нас да се случи Коледно чудо :)
Златен дъжд, Честита племеничка. Да порастне здрава и голяма и ти пожелавам скоро да я зарадваш с едно братовчедче за да правят бели заедно :)
Adriana87, Честито миличка! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и здраво пухкаво бебе на финала!

Благодаря на всички за пожеланията,да ви се връща 100-кратно :D
При мен за сега няма нищо ново,освен ужасно наедрелите и болезнени гърди.
Гаденето все така продължава,почти нищо не мога да хапна.
Единствено сладко ми се яде и месо-нищо друго :lol:
Утре сутринта мисля да направя пак тест,за по-сигурно.
Успех на ловуващите и на чакащите много стиснати палчета.
Дано всички видят най-мечтания коледен подарък :D :D :D
Скоро никой не се е грижил за обяда...днес съм аз :)

Да ви е сладко :)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

Вкусноооооо, благодаря ти Dragony  :hungry:

*
Адриана тихичко често и лека бременост :)
*
Добър ден мацки!Хайде на кафенцето!
Адриана, честито миличка!Безпроблемни оставащи месеци и Весела Коледа!!
Спорен ден!! :balk_101:
Успешен ден и от мен
*
Хубава и позотворна вечер ви желая :)
Къде стееееее?
Няма ни закуска, ни обяд, ни кафе, аааа дано да сте се хванали здраво за работа
*
Честит празник! Днес е Въведение Богородично - Деня на християнското семейство!
Дай Боже в семействата да се увеличат с така желаните деца.
*
Честит празник! Днес е Въведение Богородично - Деня на християнското семейство!
Дай Боже в семействата да се увеличат с така желаните деца.

Мила venta,
Въведение богородично се празнува на 21 ноември! На този ден православната църква препоръчва на родителите да водят децата си на богослужение, да им разказват за вярата и библейските събития и така да ги възпитават в християнски дух.

Днес на 21 декември, църквата почита Мчца Юлиания.

Сори за спама!

Но за пожеланията и аз се присъединявам - дай боже 2012 донесе така желания бум на нашите бебета!