споки след 33седмица дори и с близнаци вече не е страшно нищо че за анни дооста ще почакам да я видя
Колко големи се родиха бебетата?? Защо очакваш Анна да е толкова дълго в болница? Разкажи..
Нас днес ни измериха, бебе А е 2380гр, бебе Б е 2240гр.. Другия ни док ( с когото се видяхме днес за последно) каза, че сме герои
И да очаквам всеки момент да се "започне". Каза, че ако устискам с това разкритие до 36г.с, най-вероятно ще ни изпишат заедно с бебоците и няма да им се наложи да останат в болницата..Но и беше искрен, че се съмнява да устискам цели 2 седмици... Направо, да си призная, ме е страх!
Пфу, да ви завиди човек на сутиените! Аз от 75/80Б не съм мръднала Нося си едни и същи сутиени от преди 9 месеца
И аз така
Със "С" чашка си започнах и с толкова съм още.. Само дето престанах да нося сутиени, понеже много ме дразнят ( по-скоро ми дразнят корема, който е като балон, точно под тях и не изтрайвам нищо да се търка/опира в него)
Здравейте! Знам че се е коментирало много пъти това за киселините, но не е ли рано за 13г.с. Имам купен талцид и се чудя да го започвам ли?
Не е рано.. Моите киселини започнаха в 6/7г.с и досега няма отърване!!! Пия хапчета с рецепта от доки, че повръщах от киселини и постоянно ми "вреше" в гърлото!