0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #120 -: Януари 24, 2012, 15:14:51 pm »
Здравейте, момичета и Рачо! :)

Отдавна ви чета, но едва сега се регистрирах. Имам две неуспешни процедури ИКСИ. В момента пия цилест и се подготвям за опит на лимитиран цикъл другия месец. И при двата си предишни опита, въпреки различните медикаменти реагирах зле на стимулациите. Всъщност зле е меко казано, направо е трагично положението за жалост. Но няма да се давам - искам си бебето:) Резултатите от последните ми изследвания обаче сериозно ме притесниха - АМХ<0,1 Инхибин Б 25. Дали има някой успял с такива резултати? Като екстра към ситуацията добавям и мъжкия ни фактор 6% по Крюгер.
*
« Отговор #121 -: Януари 24, 2012, 16:45:56 pm »
*malenna* :hello2: добре дошла и дано бързо се преместиш в по-желана тема

La vita è bella
*
« Отговор #122 -: Януари 24, 2012, 17:04:17 pm »
Малена,добре дошла и от мен.Е,ти много време си се бавила преди да ни посетиш,но нищо,по-долбре късно..!! :lol:За съжаление,мен не ме търси да коментирам цифрите. :?Мога само да ти кажа,че бебето го виждам аз в не много далечнотго бъдеще! :D Само си следвайте мечтите и вярвайте. Другото Док ще го оправи! :D
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #123 -: Януари 24, 2012, 17:41:58 pm »
Благодаря за топлото посрещане! Дано всички по-скоро се преместим в така желаните теми и споделяме "бременелски" емоции! Предишните два опита правих в старата клиника и всъщност съвсем скоро посетих новата. Явно док е вложил много средства в това уютно местенце за създаване на нов живот! Много приятна и по човешки топла ми се стори обстановката там, дано ни донесе и късмет. 
« Отговор #124 -: Януари 25, 2012, 10:18:40 am »
маленна добре дошла и от мен,много успех желая на всички,аз от вчера започнах стимулация с ДЕКАПЕПТИЛ в петък ми е последното хапче марвелон и ще чакам да ми дойде за последно надявам се гадната вещица и започваме сериозно с нещата....успех на всички момичета... :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #125 -: Януари 25, 2012, 10:52:43 am »
marieta25, :goodluck: дано процедурата, която сте започнали вчера, завърши след 9 месеца с най-щастливия финал :babyflips:

La vita è bella
« Отговор #126 -: Януари 25, 2012, 13:36:26 pm »
rumyanau ot tvoqta usta v Bojiite u6i...blagodarq
*
« Отговор #127 -: Януари 25, 2012, 14:35:53 pm »
Успех и от мен!!! osi_9 Леко ,леко започна да се размърдва темичката! :lol: Дано тази година процента на  :bfp: да е поне 70%  :wink:  и това увелечение да започне с теб!!! :D
« Отговор #128 -: Януари 25, 2012, 16:01:41 pm »
marieta25, и от мен късмет в процедурата и положителен резултат на финала!!!

да раздвижа темата с един въпрос - чета, че в една от истамбулските клиники с голяма успеваемост не вадят ембрионите 48 часа след оплождането, а ги наблюдват дистанционно (каквото и да значи това). В тази статия за новата ни клиника http://www.puls.bg/health/pregnancy/news_7278.html пише за някаква оптична система за наблюдение на ембрионите, която била в процес на изграждане. Някой знае ли дали вече функционира и дали позволява такова дистанционно наблюдение?
« Отговор #129 -: Януари 25, 2012, 16:22:50 pm »
благодаря ви за подкрепата надявам се наистина да започнем хубаво тази година само с положителни тестчета :bfp:
« Отговор #130 -: Януари 31, 2012, 13:20:00 pm »
Здравейте,момичета!От вчера започна и моя опит.Надявам се тази година да има повече  положителни тестове.Успех на всички.
*
« Отговор #131 -: Януари 31, 2012, 14:14:31 pm »
Eeee,ами ще трябва и ти да допренесеш към това!! :wink: Успех зизана и давай инфо как се движат нещата при тебе!!! :lol:
« Отговор #132 -: Януари 31, 2012, 14:25:31 pm »
zizana79, стискам палци за успешна процедура! И на теб, и на marieta25  :goodluck:
« Отговор #133 -: Януари 31, 2012, 22:40:52 pm »
Успех на всички момичета, които са започнали процедура! Очакваме само хубави новини от Вас! :bfp:
*
« Отговор #134 -: Февруари 01, 2012, 11:34:38 am »
Здравейте :)
Скоро ми предстои първо ин витро, а с това и първа среща с д-р Владимиров. В един момент се оказа, че докторът при когото бях вече го няма и трябва да се обърна към друг специалист. Залагам големи надежди да почувствам, че това е моят лекар. От прочетеното дотук разбирам, че вие сте намерили своя лекар в негово лице и се изказвате много ласкаво за него и екипът му.
Би ми било полезно да разбера ако някоя от вас е/е била с хламидиална инфекция как сте я лекували и дали се е стигало до премахване на тръбите. Наясно съм, че случаят ще бъде частен и все пак всеки лекар си има свой подход към проблема.
Правила съм няколко кръвни теста, които са били положителни, сега чакам резултати от ДНК теста и събирам сведения за това какво ме чака.
Благодаря ви и успешен ден!
« Отговор #135 -: Февруари 01, 2012, 18:45:50 pm »
Успех на всички момичета, които са започнали процедура! Очакваме само хубави новини от Вас! :bfp:

:welcome3:  Успех и от мен на всички  :goodluck:
« Отговор #136 -: Февруари 03, 2012, 10:07:43 am »
здравейте момичета от вчера съм на Гонал...в понеделник пак на преглед да видим как вървят нещата..стискайте палци ЗАПОЧВА СЕ :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #137 -: Февруари 03, 2012, 10:34:27 am »
marieta25, вълнувам се заедно с теб :) Дано в понеделник да видите отличен отговор от яйчниците и много фоликули  :goodluck:

La vita è bella
« Отговор #138 -: Февруари 03, 2012, 13:51:32 pm »
marieta25, и аз стискам палци за добри новини в понеделник  :goodluck:
« Отговор #139 -: Февруари 03, 2012, 17:33:35 pm »
благодаря ви момичета за подкрепата..... :bighug: