0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #940 -: Октомври 25, 2012, 16:31:10 pm »
Здравейте и от мен :) на 23-ти бях на пункция, днес ми върнаха 3-те ми ембриончета и сега започва голямото чакане :)  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #941 -: Октомври 25, 2012, 17:53:25 pm »
Здравейте и от мен :) на 23-ти бях на пункция, днес ми върнаха 3-те ми ембриончета и сега започва голямото чакане :)  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Имаш много стиснати палчета от мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #942 -: Октомври 25, 2012, 18:10:43 pm »
Corazon_al_Sur, следващият път, когато пишеш, да е за  :bfp:. Успех! Стискам палците. :goodluck:
*
« Отговор #943 -: Октомври 25, 2012, 19:48:54 pm »
УСПЕХ !!
« Отговор #944 -: Октомври 25, 2012, 19:56:11 pm »
И от мен- УСПЕХ!!!
« Отговор #945 -: Октомври 25, 2012, 21:25:22 pm »
благодаря ви, момичета  :bighug:
*
« Отговор #946 -: Октомври 26, 2012, 09:41:23 am »
Здравейте момичета и момчета, интересува ме дали докторът преглежда в събота? Трябва да отида между 2-ри и 4-ти ден от цикъла, а днес ми е първи. Моля, споделете някакъв опит. Става въпрос за подготвяне на документите за фонда. Казал ми е да отида без час след 14ч.
*
« Отговор #947 -: Октомври 26, 2012, 09:52:29 am »
Доктора преглежда и в събота,но е добре да му се обадиш предния ден.За всеки случай,за да не биеш напразно път.Документи от клиниката за кандидатстване по ФАР се изготвят бързо.Взимаш си ги и после,заедно с партньора попълвате останалите необходими документи и ги внасяте лично или по пощата.Това е .Няма нищо сложно. :wink:Успех! :)
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #948 -: Октомври 28, 2012, 01:39:25 am »
Здравейте момичета и момчета, аз съм стара пациентка на д-р Владимиров, не мога да намеря тема за кисти (ако модераторите решат, нека ме преместят).
Д-р Владимиров ми откри киста 6 см на десният яйчник, каза, че не е от този месец, ами по-стара. Започнах 2х1 марвелон, на следващият месец, не се беше махнала, но е станала 12/18 мм. Много се проюитесних, защото се надявах да се изчезне още първият месец. Имате ли идея (знам, че си е божа работа)за колко време мога да се надявам да изчезне. Сега пак съм 2ри месец на 2х1.

Не че не знам за какво става дума, често правя кисти с тази големина, но досега винаги са изчезвали за един месец :ask:
« Отговор #949 -: Октомври 28, 2012, 12:52:30 pm »
Здравейте, днес ми е 9 ден след трансфер и от вчера имам леко кървене :( Исках да питам, ако някоя от вас си е правила икси на спонтанен цикъл колко излиза и кога най-рано може да се направи след неуспешен опит? Благодаря
*
« Отговор #950 -: Октомври 28, 2012, 13:35:04 pm »
Здравейте, днес ми е 9 ден след трансфер и от вчера имам леко кървене :( Исках да питам, ако някоя от вас си е правила икси на спонтанен цикъл колко излиза и кога най-рано може да се направи след неуспешен опит? Благодаря

Здравей, bugi13, не отписвай този опит още. Предполагам утре ти е тестът, направи го непременно. А за кървенето е добре, даже задължително да се свържеш с д-р Владимиров, без значение че е неделя.  За икси на спонтанен цикъл не мога да ти помогна, но отговор най-точен ще получиш от самия д-р Владимиров в зависимост от това как се възстановява организма ти ако опитът ти е неуспешен наистина.  Сега се успокой и не мисли за следващи опити поне докато не разбереш резултата от кръвния тест. Стискам палци и успех !
*
« Отговор #951 -: Октомври 28, 2012, 17:49:21 pm »
Цитат
Доктора преглежда и в събота,но е добре да му се обадиш предния ден.За всеки случай,за да не биеш напразно път.Документи от клиниката за кандидатстване по ФАР се изготвят бързо.Взимаш си ги и после,заедно с партньора попълвате останалите необходими документи и ги внасяте лично или по пощата.Това е .Няма нищо сложно. Успех!

Благодаря ти ra4o! :D
*
« Отговор #952 -: Октомври 30, 2012, 09:38:12 am »
Bugi13, кървенето на 9 ден след трансфер е твърде вероятно да е признак на имплантация. Предполагам, че Док. ти е казал, че можеш да направиш тест още на 10 ден - така че заминавай да правиш тест и после чакаме да се похвалиш!;-)
« Отговор #953 -: Октомври 30, 2012, 15:58:46 pm »
Благодаря ви момичета, но направо си ми дойде :( :( :(
*
« Отговор #954 -: Октомври 30, 2012, 16:01:25 pm »
Еееее,Буги,сигурно ли е??? :(Точно щях да критикувам Танита да не ти дава зор с тоя тест! Ама не може да си 100% сигурна за МЦ,та то въобще не ти е периода за това! Да не е просто по-силно зацапване, а!? :?
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #955 -: Октомври 30, 2012, 16:03:44 pm »
Да много е странно, че ми доиде на 9 ден 8O Но пък ми тече толкова силно, че едвали е друго :?
« Отговор #956 -: Октомври 30, 2012, 16:23:41 pm »
Да много е странно, че ми доиде на 9 ден 8O Но пък ми тече толкова силно, че едвали е друго :?
Бъги, съжалявам много. И на мен така ми дойде на десети ден при първия ми опит, въпреки лекарствата!
Бъди силна!
« Отговор #957 -: Октомври 30, 2012, 17:55:28 pm »
Няма да се предаваме, няма как!!!
« Отговор #958 -: Октомври 30, 2012, 20:09:27 pm »
Няма да се предаваме, няма как!!!

Bugi13, и на мен ми дойде на 9-ти ден при първия опит, което беше по-добре в сравнение с трите дни повече надежда при втория опит  :( Може да е клише, но е истина - всеки опит ни приближава до целта. Селин Дион е успяла от 6ти опит  :lol:, никакво отказване.
« Отговор #959 -: Октомври 30, 2012, 21:11:36 pm »
Това ми беше 2 опит и първи по фонда. Сега пак молби и чакане цяла година.....
« Последна редакция: Октомври 30, 2012, 21:31:08 pm от bugi13 »