0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #700 -: Юни 15, 2012, 01:20:13 am »
Мили момичета оставям Ви за две седмици (ще си ходим на село) и се надявам като се приберем да има повече хубави новини тук. Лека бременност на Руми, Зизана (и на другите момичета с  preggo ) в тези жеги. Успех на финалната права на Titkata, Рачо и всички други момичета в процедура! :crossfingers:
« Отговор #701 -: Юни 15, 2012, 09:48:12 am »
Здравейте, предстои ми консултация с доц. Савов. Някой може ли да ми каже как протича, какво включва и дали са ми необходими готови резултати от НК клетки за нея. Предварително благодаря!
Цялата мъдрост на човечеството се побира в две думи - търпение и надежда!
« Отговор #702 -: Юни 15, 2012, 09:56:45 am »
Fatima,доц.Савов идва и ти взима папката,ако ги имаш всички изследвания в нея не ти трябва нищо друго.Започва да я разглежда и да ти задава въпроси.Това е прегледа при него и ако прецени,че трябва да правите някакви изследвания ти казва какви,кога и къде.Ако изследванията на НК кледките са в тебе си ги носи.Много е внимателен и обяснява всичко.Успех,миличка.
« Отговор #703 -: Юни 15, 2012, 10:23:09 am »
Последният път като бях в клиниката не успях да пусна НК клетки, та затова питам дали са необходими. Ако е задължително да ги имам за консултацията с доц. Савов да отида да ги пусна преди това, за да съм подготвена.
Цялата мъдрост на човечеството се побира в две думи - търпение и надежда!
« Отговор #704 -: Юни 15, 2012, 11:20:45 am »
Мисля,че не са задължителни.Но за по сигурно звънни в клиниката и попитай,те ще ти кажат със сигурност.
*

Tincheto

• **
  • 126
  • МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!!!
« Отговор #705 -: Юни 15, 2012, 11:59:01 am »
Здравейте момичета!Искам да попитам д-р Владимиров работи ли с ФАР?
[URL = http://lilypie.com] [/url]

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #706 -: Юни 15, 2012, 12:17:05 pm »
Здравейте момичета!Искам да попитам д-р Владимиров работи ли с ФАР?

да, работи.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Tincheto

• **
  • 126
  • МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!!!
« Отговор #707 -: Юни 15, 2012, 12:32:49 pm »
Благодаря:)
[URL = http://lilypie.com] [/url]

« Отговор #708 -: Юни 15, 2012, 19:24:44 pm »
Момичета има записан първичен преглед при др Владимиров за да обсъдим  възможностите за 3/то ИКСИ. до сега бях в др клиника. ще нося всички изследвания, но каква е цената за първичния преглед.
« Отговор #709 -: Юни 15, 2012, 20:26:01 pm »
Maja73,ако не се лъжа първичния преглед е 40лв.Но за по сигурно провери в сайта на клиниката.Ако имаш и ултразвук и той е 40лв.Успех мила.
« Отговор #710 -: Юни 17, 2012, 18:19:44 pm »
Едно въпросче и от мен: Кои са най-важните генетични и имунологични изледвания? Д-р Владимиров не ми е казвал да ги пускам, но искам да ги направя преди да стигнем до процедурата, и разбира се кои от тях мога да пусна в МД.  Ако не знам точните наименования няма да мога да си взема талон /направление/ за тях.  Благодаря предварително  :bighug:
*
« Отговор #711 -: Юни 17, 2012, 21:27:42 pm »
dhhdesi, ето какво правихме ние:
Имунологични: НК клетки (имунофенотипизация на левкоцити) и антифосфолипидни (общо четири: anti-annexin, anti-phospholipid, anti-b2-glycoprotein, anti-cardiolipin)
Генетични: цитогенетичен анализ и за двамата (постнатална цитогенетика пише на фактурата) и тромбофилия само за мен (общо четири изследвания: фактор V Лайден, фактор II протромбин, инхибитор на плазминогенния активатор, MTHFR)

Не знам обаче кои от тях могат да минат безплатно със зелен талон...

Успех

La vita è bella
« Отговор #712 -: Юни 17, 2012, 22:55:29 pm »
Благодаря ти за отговора rumyanau. :bighug: :thankyousign:
*
« Отговор #713 -: Юни 18, 2012, 18:06:38 pm »
Титката, не сме те забравили, да знаеш. Чакаме да се похвалиш с положителен тест.  :crossfingers:

Руми, а при теб как са нещата?
*
« Отговор #714 -: Юни 18, 2012, 18:23:07 pm »
Руми, а при теб как са нещата?

От хубави, по-хубави - чакам търпеливо серия от много щастливи прегледи :cloud9: Но ти ще разбереш какво е да си бременна съвсем скоро - искрено ти го пожелавам  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Стиснати палци и за Титката  :goodluck:

La vita è bella
*
« Отговор #715 -: Юни 18, 2012, 20:03:47 pm »
Благодаря ти! Определено внасяш много положителни емоции в темата.  :)
*
« Отговор #716 -: Юни 20, 2012, 12:07:19 pm »
Радвам се, че ви вдъхвам надежда :)

Странното е, че нещата не бяха перфектни, но се получиха.
Първо закъснях с Овитрела, че се надявах да го намеря след работа от квартална аптека, но уви - бих го чак на другата сутрин в клиниката :oops: После на трансфера, едното ембрионче остана в катетъра и го върнахме от втори опит. И за капак на всичко вечерта след трансфера трябваше да отида на едно служебно събитие и не успях да си полежа на воля.

Дано при всички се получи :)

La vita è bella
« Отговор #717 -: Юни 20, 2012, 12:35:17 pm »
Момичета, моя близка приятелка иска да подаде документи към фонда. Пациентка е на д-р Владимиров и има едно неуспешно ин витро. Има ли човек в клиниката, който се занимава само с фонда и изобщо какво да направи? Първото ин витро й беше миналата година, тогава клиниката още не беше преподписала договора с ФАР и затова не е наясно.
Благодаря ви предварително и успешни процедури на всички!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #718 -: Юни 20, 2012, 13:33:41 pm »
Момичета, моя близка приятелка иска да подаде документи към фонда. Пациентка е на д-р Владимиров и има едно неуспешно ин витро. Има ли човек в клиниката, който се занимава само с фонда и изобщо какво да направи? Първото ин витро й беше миналата година, тогава клиниката още не беше преподписала договора с ФАР и затова не е наясно.
Благодаря ви предварително и успешни процедури на всички!

трябва да се обади по телефона, да обясни какво иска и ще я насочат как да постъпи.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #719 -: Юни 20, 2012, 13:47:17 pm »
Има ли пациентка на д-р Владимиров която да е от Пловдив?