Сами ние ходим на кухня от 9 месец и не давам допълнително жълтък ,понякога ако ние ядем яйца просто му давам по малко жълтък ,иначе мисля че в храната слагат достатъчно жълтък,особено в супите мисля че постоянно има .Както си прицениш така прави ,но може би няма нужда от допълнително.
Надин ние също трудно се нагодихме към закуската , просто трябва време ,в началото докато свикне да закусва попара или каша сбисквити или грис например му трябваше време ,имаше период когато го кърмих по малко и му давах закуска по-малко , докато свикне и накрая останахме изцяло на закуска в 9.00ч, като той става в 8-8.30ч, а преди това е сукал през нощта когато се събуди , сега дори не се буди почти.Давай му мляко щом иска и му давай някаква закуска просто за да свикне с нея не да се нахрани,той сам като свикне ще яде само закуската,аз моя бебо го подлъгах да яде попара като му давах по малко банан между лъжичките ,понеже той много го обича и така прояде попара.Остави го наистина малко да огладнее и тогава го храни и после чак му дай обяда в12-13ч, т.е.направи така ,че млякото и закуската да са наедно,просто ги слей.Относно съня преди да започнем да ходим на кухня бебо спеше преди обед и следобед , но не винаги следобед, откакто сме на кухня ,не спи преди обяд защото понего време се приготвяме за кухнята да я вземем и той няма кога да спи и така съня му се измести след като обядва и спи по2-3 часа плътно , което за мен е супер ,то бебето се нагажда според нас горкото няма къде да иде,та от теб зависи как ще го организираш да спи, остави го да каталяса дето се вика и тогава го слагай да спи и ще видиш ,че сам ще си изгради режима.