0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

uplashena

фатално ли е? /хламидии/
« -: Юни 13, 2006, 15:47:41 pm »
има ли някоя сред вас забременяла успесхно след прекарана инфекция от хламидии?
доста ме наплашиха.във всички случаи ли значи стерилитет?
фатално ли е? /хламидии/
« Отговор #1 -: Юни 13, 2006, 15:53:18 pm »
Пусни търсачка, има поне 20 теми за хламидия. Не е задължително да значи стерилитет, но има сериозна опасност от запушване на тръбите след инфекция, тук ще откриеш информация как се диагностицира такова. Не се отчайвай, желая ти успех!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

uplashena

фатално ли е? /хламидии/
« Отговор #2 -: Юни 13, 2006, 16:14:37 pm »
всичко съм изчела,но просто не срещнах нито едно мнение,на жена ,която е забременяла.
затова ви попитах дали вие познавате такива случаи?
фатално ли е? /хламидии/
« Отговор #3 -: Юни 13, 2006, 16:20:06 pm »
Здрасти уплашена :)  Не се плаши, аз съм забременявала след прекарана хламидия, моя приятелка също :D
фатално ли е? /хламидии/
« Отговор #4 -: Юни 13, 2006, 16:32:15 pm »
Уплашена, свържи се със специалист, провери какво е положението, няма смисъл да продължаваш да бъдеш уплашена. Какво значение има, каква е статистиката. Само писания не гарантират нищо! Действай, сигурна съм, че скоро ще се похвалиш с бременност. Пожелавам ти го от все сърце.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
фатално ли е? /хламидии/
« Отговор #5 -: Юни 13, 2006, 20:53:29 pm »
uplashena  то Хламидия се лекува!Важно е обаче дали е открита на време ......дали е направила сериозни поражения!Има много момичета които са излекували хламидия и забременяха и всичко е ок!
Но има и случеи  при които хламидия е причинила запучване на тръбите!В такъв случей също има решение-инвитро..............!Непременно трябва да провериш проходимоста на тръбите!!!!!!
Дано всичко да е ОК!!!!!Успех мила! yahoo_17  :crossfingers:  :lol:
*

piera

• 896
  • Keen on boots
Re: фатално ли е?
« Отговор #6 -: Юни 13, 2006, 22:45:21 pm »
Цитат на: uplashena
има ли някоя сред вас забременяла успесхно след прекарана инфекция от хламидии?
доста ме наплашиха.във всички случаи ли значи стерилитет?

Ами аз съм такъв случай.Имам прекарани 2 хламидиални инфекции(през 5 години) и вече 3 пъти съм забременявала(ама съм се и лекувала горе-долу навреме де...),Така,че...Зависи от много неща-кога си хванала инфекцията(разбирай-след колко време си установила,че я имаш),лекувала ли си я;правила ли си повторни изследвания и т.н