Разсмяхте ме. Виках си, че по инат няма кой да ме бие. Намерих си майстора. Всеки ден повтаряме, че преди да започне да крещи и да реве за глупости, първо ще брои до 10 пък после ако е чак тооолкова наложително ще се търкаля по земята. Ама тва да бройм първоо не и изнася
. Друго си е да се потръшка и да крещи 15 минути...тва за всеки случай
. Стана на 5, но не и преечи да удря с крема и да прави дупки по секцията, да удари с чаша по стъклото и да го счупи, да се нагримира с боички и да се начерви с бебешки крем за дупе. Не пречи да подстриже котката (това го хванах навреме, не успя да я фризира), да почерпи кучето с бонбони, да седне върху клетката на папагала и да я сгъне, да си мие ръцете и зъбките, докато източи топлата вода на 80 литров бойлер. Мисля да спра
. Вече имаме 25 чифта бикинки, защото тя си умира да има различни гащета с картинки. Как го постигна ли?
Всичко започна, когато майка ми я видя да си дърпа гащичките от трибуквеното място. Тогава и купи 2-3 чифта по-дълбоки бикинки. Тя каза, че и харесвали и други 2 картинки, купи и тях. После застана пред другата си баба и номера мина и при нея. После пък обясни на първата баба, че от всички гащички, точно тези 2 модела и били удобни, айде още 2-3 чифта от тези. След това номера мина и при другата баба. И така станаха 25... Последния път ми стана смешно и и казах пред бабите да подхване номера и с други дрехи
Та така са децата, хитрушки и сладури. Всичко разбират и всичко знаят, само когато им изнася
Способни са да те извадят извън строя ако решат и го правят за мнооого кратко време. Понякога и на мен ми идва повечко и направо си и казвам, че ще я закача на някое дърво да виси, докато не помисли хубаво какво точно върши или вече е свършила. Така де, дете била, ама котка без мустаци не вирее. Трябва да се научи да отговаря за действията си. Заради стъклото касичката олекна с 5 лв, изпоти се три пъти, докато ги извади с траурна физиономия и още чете че съм и ги взела, но поне заобикаля стъклата сега...
На моменти незнам как да постъпя. Лиса с три... поклон пред теб. Свекърва ми помага на семейство с 4 деца. Имат голямо дете и тризнаци
. Има 3 гледачки и една жена да чисти
. Лисе а ти искаш да свършиш всичко това сама и се ядосваш, че в един момент ти идва в повече
Няма как да не е така, но виждам, че носиш в себе си огромна сила
Пожелавам ви незабравима нощ утре.
Ние ще сме с приятели в къщи. Тихо, спокойно и приятно ще посрещнем 2012 година, надявам се
Поздрави
И нека всеки един човек получи своят мечтан подарък през новата година. Нека бъдем малко по-добри един към друг и не забравяме, че животът е кратък и трябва да го изживеем достойно и с усмивка..