0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема12
« Отговор #200 -: Февруари 10, 2012, 11:38:53 am »
Късмет, ще очакваме положителния резултат с нетърпение....дано да провлачиш крак :) Сега почивай и се отдай на хубави, успокояващи мисли  :wink:
« Отговор #201 -: Февруари 10, 2012, 11:46:30 am »
milokami благодаря ти, то аз първия път не се вълнувах толкова. И аз ти пращам позитивни мисли. Дано успееш и ни зарадваш скоро с  :bfp:
*
« Отговор #202 -: Февруари 10, 2012, 11:47:13 am »
Bogi много късмет ..
*
« Отговор #203 -: Февруари 10, 2012, 12:10:15 pm »
Bogi много късмет ..
Благодаря, ама нали знаете, то си е Божа работа. Да се надяваме Той да се смили този път и чудото да се случи!
*
« Отговор #204 -: Февруари 10, 2012, 12:14:10 pm »
Bogi моли му се всяка вечер и ще видиш ,че ще стане този път ..
« Отговор #205 -: Февруари 10, 2012, 13:05:22 pm »
Боги много късмет!!
Стискам ти силно палци  yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #206 -: Февруари 10, 2012, 13:31:49 pm »
Благодаря ви, момичета!
*
« Отговор #207 -: Февруари 10, 2012, 13:44:55 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:От сърце ти пожелавам положителен тест.А,резултата какъвто си си го поръчала–едно,две, три...все са добре дошли.
Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ...
« Отговор #208 -: Февруари 10, 2012, 13:59:16 pm »
Аз си приказвах на корема си, на ембриончетата, хич не ме интересуваше чуват или не. Това ме успокояваше :)
« Отговор #209 -: Февруари 10, 2012, 14:01:43 pm »
Аз си приказвах на корема си, на ембриончетата, хич не ме интересуваше чуват или не. Това ме успокояваше :)

:oops: :oops: :oops:

Аз на лекарствата приказвах... Защото ми ги бяха дали по каса три месеца преди опита и престояха в хладилника.Бяха в една торба на шарени цветя. Говорих им и си представях положителния резултат.

После по съвпадение първите подаръци за децата ми, бяха в същите торби на същите цветя. Само аз си знаех за преживяванията.
Всеки си има свои техники за оцеляване.
« Отговор #210 -: Февруари 10, 2012, 16:22:26 pm »

Благодаря, ама нали знаете, то си е Божа работа. Да се надяваме Той да се смили този път и чудото да се случи!
[/quote]
Дай Боже! :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #211 -: Февруари 10, 2012, 18:36:37 pm »
Здравейте момичета, аз не съм писала тук от много време. Имам 2 замразени ембриончета от лятото, но от есента до сега все не успяваме да направим ЗЕТ + ЕЦ. Все едно и също става- на ехографа се вижда фоликул, но Е2 е много нисък, а ЛХ-височко и нищо не предприемаме. Доста се поотчаях и много се изнервих. 4-5 месеца прегледи, изследвания на хормони и не става. Сякаш организмът ми се е запънал и не ми позволява да продължа. А есента всичко тръгна така добре-правихме ЦС, генетични, биопсия и всичко беше ОК. Само тази едничка крачка ми остава за ЗЕТ+ ЕЦ. А д-р Персенска не иска да разчитаме само на двата замразени ембриона, иска и пресен. Ей в тая каша се въртя 5 месеца.
*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #212 -: Февруари 10, 2012, 19:03:54 pm »
Bogi, само положителни мисли, много спокойствие и релаксираща музика! Стискам палци!
Майче, скоро ще дойде и твоето време. Само не се товари излишно, изключи всичко и се отдай на себе си и това да получиш един вътрешен мир. Успех!

milokami благодаря ти, то аз първия път не се вълнувах толкова. И аз ти пращам позитивни мисли. Дано успееш и ни зарадваш скоро с  :bfp:
Убедена съм, че когато си заобиколен от хора, излъчващи само усмивки и позитивни мисли, ти действат много добре и ти се случват само хубави неща. Повярвайте наистина е така!

« Последна редакция: Февруари 10, 2012, 19:06:20 pm от milokami »
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
*
« Отговор #213 -: Февруари 10, 2012, 19:22:11 pm »
Боги, аз докато втасам да надзърна тук, ти вече си трансферирана :) Много късмет!

Мая, чудила съм се какво става с теб, спомням си , че пишеше доста активно. Ще се нареди всичко!

« Отговор #214 -: Февруари 10, 2012, 19:22:41 pm »
milokami, благодаря. Точно това се заех да правя тези дни. Отдадох се на удоволсвия за тялото и душата и да се успокоя малко и уравновеся. Дано успея. Успех на теб. Стискам ти много палци.
*
« Отговор #215 -: Февруари 11, 2012, 09:00:49 am »
Мая, при мен д-р Стаменов първо събра 3 замразени и искаше да извадим и върнем 1 пресен, но така се стекоха обстоятелствата, заради отпуска на клиниката, че замразихме 4-ти. На този цикъл решихме, че правим трансфер и се опитахме да извадим Я, за да върнем и пресен, но ЛХ беше 42, а от фоликула не успя да извади Я. От 4-те сладоледчета, въпреки че размразиха всички ембриолозите казаха, че са "хубави и компактни" (каквото и да значи) за 3-ри. И върнахме 3-ри. Така че, послушай д-р Персенска.  :lol:
« Отговор #216 -: Февруари 11, 2012, 16:46:06 pm »
Боги, благодаря за съвета. Дано потръгнат нещата и се наредят. Успех на теб.
Тара, наистина бях изчезнала и даже не влизах във форума. Благодаря за подкрепата.
*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #217 -: Февруари 11, 2012, 18:23:51 pm »
Момичета, имам 20 фоликула. Доктора каза, че вървя много добре, даже малко бързо и имам перфектна лигавица.
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #218 -: Февруари 11, 2012, 19:14:51 pm »
Браво milokami, все така успешно да се развиват нещата до края :)

Аз утре съм ще ходя да ми слагат РВМС и се надявам да разбера и кога ще ми е трансферът. Стискайте палци да се размразят и да са добре ембриончетата ми :)  
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #219 -: Февруари 11, 2012, 19:25:52 pm »
Момичета, имам 20 фоликула. Доктора каза, че вървя много добре, даже малко бързо и имам перфектна лигавица.

Браво!Дано всичко да се развие перфектно!

ива,късмет и дано ембриончетата да се размразят добре!
боги,много стиснати палчета от мен!