0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема12
« Отговор #300 -: Февруари 17, 2012, 12:50:08 pm »
момичета вчера ми биха блокиращата инжекция и сега на 1.03 започваме със стимулацията нямам търпение вече дано този път е е успешен.
Дано, Бари, всички на това разчитаме!  :lol:
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #301 -: Февруари 17, 2012, 13:46:25 pm »
Стискам палци и аз, Бари :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #302 -: Февруари 17, 2012, 21:16:38 pm »
Здравейте и от мен!  :)На мен ЕТ ми беше на 12.02 и сега чакам резултата. Дано да имам късмет,това ми е първо икси....Кажете ми кога да си направя тест,това чакане е убийствено :(
*
« Отговор #303 -: Февруари 17, 2012, 21:22:13 pm »
Благодаря ви за подкрепата момичета....

lusita27 изчакай поне още 5 дни.....убийствено е меко казано 3 пъти съм го преживяла,стискам палци да е  :bfp:
« Отговор #304 -: Февруари 17, 2012, 21:31:00 pm »
Миличка много ти благодаря!Казаха ми 14-15 дни след ЕТ да си направя тест. Ако го направя по-рано резултата няма ли да е фалшив след като вземам Утрогестан,Естрофем,Ношпа,Аспирин протект и фол.киселина?
*
« Отговор #305 -: Февруари 17, 2012, 22:13:03 pm »
Миличка много ти благодаря!Казаха ми 14-15 дни след ЕТ да си направя тест. Ако го направя по-рано резултата няма ли да е фалшив след като вземам Утрогестан,Естрофем,Ношпа,Аспирин протект и фол.киселина?
Тези лекарства не влияят, но ако са ти били прегнил напр. и в зависимост от това колко единици, може да се повлияе. И аз съм след ЕТ, беше на 9 февруари, на мен ми е 3-ти опит и знам как ми са иска двете седмици да са минали. Но, все пак те съветвам да не си правиш твърде рано тест. И в никакъв случай уринарен - той просто няма да отчете толкова рано. Така че просто го приеми като почивка.
*

iva17

• 915
« Отговор #306 -: Февруари 17, 2012, 22:25:17 pm »
lusita27 , както казва и Боги - не бързай с теста. Всички тук знаем колко дълго ти се струва чакането, но по-добре да си го направиш на 14-15 ден и да си сигурна в резултата. На мен това ми е 5-и опит, бях на ЕТ в сряда и вече ми струва, че времето е спряло :) Но ще си чакам и никакви уринарни тестове. Имам няколко приятелки, на които уринарния показва "-", а кръвния е положителен. Така че търпение и стискаме палци да ни се похвалиш скоро :)
« Отговор #307 -: Февруари 17, 2012, 22:38:45 pm »
 iva17,Bogi благодаря ви! :) Bogi ПРЕГНИЛА си го сложих на 08.02,а ЕТ беше на 12.02,но няма значение...ще ви послушам и няма да избързвам с теста...има :) още 1 седмица. :)                     iva17 желая ти успех и на теб! :)
« Отговор #308 -: Февруари 17, 2012, 23:30:23 pm »
Момичета,някоя от вас знае ли какво е това лекарство,което поставят в матката за увеличаване на лигавицата?Док.го нарече "помпа",но знам че такова нещо се поставя при имунолог. проблеми на ендометриума,а аз нямах такива.Днес ми сложиха,в понеделник ме викат за още една доза?
*
« Отговор #309 -: Февруари 18, 2012, 00:01:00 am »
Момичета,някоя от вас знае ли какво е това лекарство,което поставят в матката за увеличаване на лигавицата?Док.го нарече "помпа",но знам че такова нещо се поставя при имунолог. проблеми на ендометриума,а аз нямах такива.Днес ми сложиха,в понеделник ме викат за още една доза?
Съжалявам, Дани, и идея си нямам. На мен ми правиха РВМС, но лекарството се поставя в матката веднъж, а иначе давах два пъти кръв, за да го приготвят. Първият в деня на пункцията, вторият след два дни, когато ми поставиха лекарството. То се прави в имунологичната лаборатория, но ти го поставят гинеколозите.

« Отговор #310 -: Февруари 18, 2012, 10:51:57 am »
Здравей те борбени момичета!Вчера бях на биопсия толкова бях притеснена че забравих до кога трябва да пия утрогестана и естрофена.Ще помоля  някоя ако знае да ми помогне.
*

iva17

• 915
« Отговор #311 -: Февруари 18, 2012, 11:46:56 am »
Кремка, пиеш ги още два-три дни и ги спираш. На мен така ми е казал док. Минах 4 биопсии последните месеци и вингаи така съм правила.
« Отговор #312 -: Февруари 18, 2012, 12:03:51 pm »
Кремка, пиеш ги още два-три дни и ги спираш. На мен така ми е казал док. Минах 4 биопсии последните месеци и вингаи така съм правила.
Благодаря ти за бързия отговор!!!
*
« Отговор #313 -: Февруари 18, 2012, 13:11:18 pm »
Здравей те борбени момичета!Вчера бях на биопсия толкова бях притеснена че забравих до кога трябва да пия утрогестана и естрофена.Ще помоля  някоя ако знае да ми помогне.
На мен Персенска ми каза 5 дни преди и 5 след биопсията,но утрогестана не го пиех,ами ми  беше вагинално!Защо така?! :roll:
*

iva17

• 915
« Отговор #314 -: Февруари 18, 2012, 13:43:08 pm »
Ами то може и по двата начина, но в повечето случаи го изписват вагинално. Мисля, че иначе повече странични ефекти дава, ако се приема през устата, така съм чувала поне. Аз само сутринта преди трансфер го пия. Но си мисля, че и Кремка вагинално го е приемала, просто така се е изразила.
*
« Отговор #315 -: Февруари 18, 2012, 13:53:26 pm »
По-добре се усвоява, ако е вагинално, а и не натоварва черния дроб. За препоръчване е, освен ако има кървене или зацапване. Поне аз така знам.

*

rumi 84

• 215
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #316 -: Февруари 18, 2012, 17:51:57 pm »
Здравейте момичета записвам се да следя темата докато ми излезне заповета от фонда успех на всички пожелавам,
« Отговор #317 -: Февруари 19, 2012, 00:20:37 am »
Момичета моля ви помогнете ми!Както вече казах,аз съм след ЕТ(12.02). Днес цял ден ме придърпва нещо ниско долу в корема...много се изплаших.Да се обадя ли на доктора или това е нормално?
*

iva17

• 915
« Отговор #318 -: Февруари 19, 2012, 01:11:04 am »
Лусита, спокойно, нормално е. Мен всеки път ме придърпва след трансфер, а някои момичета са споделяли, че даже са имали и болки. Всичко е много индивидуално, това не означава, че не е станало, или обратното. Единственият път, когато бях бременна за кратко, беше съвсем спонтанно и си имах всички болки като за пред цикъл. Изобщо не съм си и помисляла, че няма да ми дойде. Така че не се притеснявай излишно, съвсем малко ти остана до теста. Стискам палци :)
« Отговор #319 -: Февруари 19, 2012, 08:37:59 am »
lusita27 и аз смятам, че да те придърпва и боли е нормално, даже е хубаво.  Желая ти успех!
Успех на всички очакващи да видят + резултат!  :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: