0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема12
« Отговор #840 -: Март 20, 2012, 22:51:29 pm »
Момичета, на мен още ми цапа след пункцията в сряда. Досега до края на деня, в който е била пункцията, е спирало. При някоя от вас имало ли е такъв случай? Просто се чудех дали е нормално, тъй като досега съм имала 8 пункции и това е първата, при която имам зацапване толкова дълго.  
Момичета, още ми цапа - даже повече отвреме навреме. Леко ме придърпва около яйчниците. Дали да се обадя на спешния утре, да пратя смс на доктора или пък да помоля секретарките да го питат?! Все пак мина цяла седмица от пункцията. :ask: osi_1
*
« Отговор #841 -: Март 20, 2012, 22:53:33 pm »
Да,деня на трансфера се брои за нулев.Според мен 10 ден е раничко,щом доки ти е казал на 17,устискай поне до 14-15 ден.Знам ли то от страни е лесно да се говори,да видим ако дойде моя ред каква песен ще запея :D

боги,звънкай на спешния.Аз изкървих на 2 ден след пункцията,още бях сравнително близо до София и ми казаха да се върна да ме видят.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #842 -: Март 20, 2012, 22:58:28 pm »
Боги, и според мен трябва да звъннеш на спешния или да пратиш смс на док, както ти предпочиташ. Но при всички случаи трябва да им кажеш според мен, една седмица си е доста време.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #843 -: Март 20, 2012, 23:01:51 pm »
mimi4i браво и тихичко честито от мен:)

bogi да разбирам ли,че деня на трансфера се брои нулев?За четвърти път чакам за тест,нооооооо не се издържа...др.Стаменов каза да го направя на 17ти ден едва ли ще издържа толкова мисля да пусна кръвен на 10ти ден какво ще кажете момичета раничко е нали.Въпреки че в клиниката на Щерев пускахме на 5ти и 10ти ден кръвен ох незнам не се търпи.
И аз съм решила при следващия опит да пусна ранен кръвен тест, поне да видя дали е имало имплантация.
А кога можеш да направиш тест, според мен зависи от това на кой ден ти е бил трансфера и в кой стадий са били ембриончетата.
*
« Отговор #844 -: Март 20, 2012, 23:08:55 pm »
Ами толкова съм се объркала на 14.03 ми беше пункцията на 17.03 трансфера....мисля да чакам до 28.03 и да пусна кръвен...
*
« Отговор #845 -: Март 20, 2012, 23:18:55 pm »
При мен не е точно кървене. Цапа ми като преди или след менструация.
Благодаря за отговорите!
Ще пратя смс на д-р Стаменов и ако не ми отговори тогава ще звънна на спешния. Все пак нямам болки или някакви други притеснителни симптоми.
*
« Отговор #846 -: Март 20, 2012, 23:26:22 pm »
Ами толкова съм се объркала на 14.03 ми беше пункцията на 17.03 трансфера....мисля да чакам до 28.03 и да пусна кръвен...
Спокойно, мила, позволено е да се объркваш. На 28.03. е добре.
*
« Отговор #847 -: Март 21, 2012, 00:17:37 am »
благодаря ти bogi
*
« Отговор #848 -: Март 21, 2012, 00:51:52 am »
Само недей да се шашкаш, ако е ниско ЧХГ-то. Все пак тогава ще ти е 10-11 ден от ЕТ. :)
Аз лично нямам особено голям проблем с чакането. Освен ако има нещо допълнително, което да ме притеснява.
Както ти написах по-горе, за себе си съм решила да пусна следващия път ранен кръвен тест. Поне, ако пак не се получи, да знам имало ли е имплантация или не.
*
« Отговор #849 -: Март 21, 2012, 06:55:56 am »
Ще добавя, че при първия ми опит кървях след първата седмица от ЕТ, после спря, пак кървях и тогава пуснах кръвен тест на 13-ти ден и се отчете ЧХГ. Вярно след още две седмици опитът ми приключи със спонтаннен аборт, но това, което исках да кажа е, че се отчете ЧХГ. Ако можеш да устискаш поне до 12 ден ще е добре, тъй като ако си имала късна имплантация, може да ти нисичко ЧХГ-то и да се притесниш.
Стискам ти палци за трицифрена стойност. 
*
« Отговор #850 -: Март 21, 2012, 07:48:38 am »
Боги, ти не спиш. Това с кървенето, наистина си много търпелива, сигурно ще те извикат на преглед.
« Отговор #851 -: Март 21, 2012, 08:08:50 am »
Имам и един съвсем дебилен въпрос - когато предстои блокаж и въобще ще се почва процедура, трябва да се внимава да не се забременее преди това случайно, нали? То шансовете са едно на милион, но понякога съдбата си прав шеги , а на 20-тия ден още няма как да се разбре...
Между другото и аз съм се замисляла по този въпрос,даже и като ми сложиха блокиращата инжекция си мислех,ами ако случайно този месец е станало нещо и съм бременна,все пак надежда  :lol:Някой знае ли какво би станало  втакъв случай
« Отговор #852 -: Март 21, 2012, 14:14:18 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА, ИСКАМ ДА ПОПИТАМ НЕЩО. НА КОЙ ДЕН СЛЕД БЛОКИРАЩАТА ИНЖЕКЦИЯ ТРЯБВА ДА ДОЙДЕ ЦИКЪЛА?
*
« Отговор #853 -: Март 21, 2012, 14:30:16 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА, ИСКАМ ДА ПОПИТАМ НЕЩО. НА КОЙ ДЕН СЛЕД БЛОКИРАЩАТА ИНЖЕКЦИЯ ТРЯБВА ДА ДОЙДЕ ЦИКЪЛА?
И аз това се питах. От това, което съм чела има случаи когато си идва на време, има и случаи когато закъснява. На мен по принцип би трябвало да ми дойде (29-30.03.- петък)три дни преди деня в който доки ми каза да си запазя час (понед. 02.04.) за начало на стимулацията. Тъкмо се чудех какво да правя и дали да звъня и на кой да звъня. Ами ако закъснее МЦ какъв е смисъла да пътувам. Ни така ни така.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
« Отговор #854 -: Март 21, 2012, 17:12:49 pm »
Боги, ти не спиш. Това с кървенето, наистина си много търпелива, сигурно ще те извикат на преглед.
Тара, просто преди да заспя си влизам да ви проверя тука :D
Обикновено през телефона.
Днес си самоназначих от капките "Кa-Vit" (все пак е витамин) и зацапването засега не се е явило.
А пък аз наистина съм доста търпелива и държелива  :wink:
Какво да кажа, някак ми е неудобно да занимавам доктора с нещо, което не отчитам, че е някаква драма. Но ако все пак отново ми процапа, утре ще драсна един SMS.
*
« Отговор #855 -: Март 21, 2012, 18:15:33 pm »
my bebe, нищо лошо няма да се случи, ако междувременно забременееш. Мой колега се радва на красива дъщеричка, зачената необяснимо според екипа на д-р Стаменов, докато изчаквали идването на МЦ след поставяне на блокиращата инжекция. При тях възможността за естествено забременяване била нулева, тъй като девойката била с две запушени тръби. Но, явно стават чудеса!
« Отговор #856 -: Март 21, 2012, 20:29:27 pm »
И аз това се питах. От това, което съм чела има случаи когато си идва на време, има и случаи когато закъснява. На мен по принцип би трябвало да ми дойде (29-30.03.- петък)три дни преди деня в който доки ми каза да си запазя час (понед. 02.04.) за начало на стимулацията. Тъкмо се чудех какво да правя и дали да звъня и на кой да звъня. Ами ако закъснее МЦ какъв е смисъла да пътувам. Ни така ни така.
Момичета,докторката ми каза,че след блокираща инжекция би трябвало МЦ  да си дойде точно на датата,но ако не дойде до датата,назначена за започване на стимулация да й се обадя,защото неможе да започнем без да съм прокървила,независимо кой ден след блокажа,точно това й бяха думите 
*
« Отговор #857 -: Март 21, 2012, 22:44:13 pm »
Днес бях на преглед. Чаках 10тина минути. Ситуацията е на светлинни години от преди няколко години. Много приятно съм изненадана.

Успешни процедури на всички!
*
« Отговор #858 -: Март 22, 2012, 00:06:45 am »
Момичета, утре ще звънна направо на спешния - пак ми се появи зацапване. Пък и мъжът ми само дето не ме наби като разбра, че не съм звъннала на доктора. Каза да се обадя, ако не заради мен, то поне заради него, защото се притеснява. Какво да кажа мъж - злато си имам и това е!
Лека нощ от мен, че Тара ще ми се скара!
« Отговор #859 -: Март 22, 2012, 10:17:42 am »
Момичета днес отново си направих тест и ЧХГто е 191.00
Обадих се в клиниката  и от там ми казаха че всичко е наред,бременна съм, стойностите не били ниски на 2.04 съм на преглед и се моля дано всичко да е ОК.
Благодаря Ви за подкрепата и  желая успех на всички.