0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ултразвук
« -: Януари 20, 2012, 16:00:02 pm »
Здравейте, искам да попитам нещо защото съм в паника, попитах на още едно място, но тъй като не получих отговор, много се надявам че вие ще ми помогнете. Бременна съм в 9 г.с с проблемна бременност. От началото на бременноста са ме гледали поне 12 пъти, като само последния месец 7 пъти. Докато лежах в болницата ми се събира за 5 дена да се ме гледали 4 пъти /преди това лежах още една седмица и ме гледаха 3 пъти в три последователни дни/ Започнах много да се притеснявам дали тези ехографии са безвредни за бебето. В интернет чета доста противоречиви мнения. Може ли да ми кажете дали толкова честите прегледи с ехограф може да навредят на бебето и ако да за какво е вредно? Благодаря ви!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Ултразвук
« Отговор #1 -: Януари 20, 2012, 16:01:40 pm »
Безвредни са.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #2 -: Януари 20, 2012, 16:06:20 pm »
Много благодаря за светкавичния отговор и успокоението.
« Отговор #3 -: Януари 25, 2012, 12:07:05 pm »
спокойно мила,нека те преглеж :bighug:дат колкото е нужно не е опасно :wink:важно е да си спокойна щом си с проблеми спокойствието най доброто,което можеш да направиш за себе си и бебчето :от все сърце ти желая успех osi_9